Eric Clapton nu va susține concerte în locații care solicită spectatorilor dovada vaccinării

Eric Clapton refuză să cânte în locații care solicită spectatorilor dovada vaccinării. „Vreau să anunț că nu voi susține concerte în niciun spațiu în care există spectatori discriminați. Dacă nu este permis accesul tuturor oamenilor, îmi rezerv dreptul de a anula evenimentul”, spune Clapton într-un mesaj postat pe contul de Telegram al lui Robin Monotti Graziadei, arhitect, producător de film și anti-vaxxer.

Eric Clapton

Declarația a venit după anunțul premierului Boris Johnson, care impune clienților cluburilor de noapte să prezinte un pașaport covid la intrarea în respectivele locații.

Clapton a publicat mesaje și piese anti-vaccin și împotriva măsurilor de carantinare în ultimul an. În decembrie 2020, a colaborat cu anti-vaxxer-ul Van Morrison pentru melodia „Stand and Deliver” – care cuprinde versuri ca „Vrei să fii un om liber / Sau vrei să fii un sclav?”.

Într-o declarație anterioară, Clapton a povestit experiența „dezastruoasă” pe care a avut-o cu vaccinul produs de compania AstraZeneca și a acuzat „propaganda” care l-a făcut să se vaccineze.

Citiți și:
Spovedania lui Eric Clapton după injectarea cu serul covid. Acesta spune: „N-ar fi trebuit să mă apropii niciodată de acul seringii. Membrele mi-au devenit inutile în următoarele 2 săptămâni. Credeam că n-o să mai pot cânta vreodată la chitară.”
Dacă mai continuă mult, discriminarea vaccinat – nevaccinat va tinde să semene cu legea nazistă arian – non arian

 

yogaesoteric
22 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More