Este foarte grav: „Nu este vorba doar de făină de viermi, ci de o secvență artificială de ADN care migrează în genomul uman”

Un medic pediatru din Germania, Dorothea Thul, a adresat autorităților o scrisoare în care trage un semnal de alarmă cu privire la consumul de insecte. În opinia sa, noul „meniu” aprobat de UE nu este consecința hotărârii uniunii de a salva planeta de la catastrofa climatică. Scopul real ar fi acela al depopulării, prin inserarea unei secvențe artificiale de ADN în genomul uman, care are drept consecință afectarea cromozomilor sexuali. Făina de insecte servește drept purtător sau transmițător al acestei secvențe ADN.

Dorothea Thul

Pentru cei care nu știu, cromozomul X este unul dintre cei doi cromozomi sexuali la oameni și la unele animale (celălalt cromozom sexual este cromozomul Y). Face parte din sistemul XY de determinare a sexului.

Redăm mai jos, în traducere, fragmente din scrisoarea medicului german, care se regăsește în întregime atașată la final (în limba germană):

„Domnule/Doamnă,

Printr-un regulament din 4.1.2023, UE a acordat aprobarea pentru utilizarea de insecte, viermi etc. în alimente, iar cantități mari din acestea se pare că au fost deja folosite în industria alimentară.

Vă îndemn să opriți imediat acest regulament și să interziceți utilizarea insectelor în alimente.

Motivație:

1. Insectele pot conține germeni sau dăunători care pot fi periculoși pentru oameni. Deja în așa-numitele „vaccinuri” (care, în mod clar, nu sunt vaccinuri), a fost detectat polipul de apă dulce Hydra vulgaris, extrem de periculos, care eliberează neurotoxine extrem de toxice. În calitate de medic, bănuiesc că aceste neurotoxine pot fi parțial responsabile pentru efectele secundare neurologice grave ale „vaccinărilor”. Nimeni nu știe ce riscuri și ce efecte secundare au insectele / viermii etc. în mâncare.

2. Tampoanele vândute anterior publicului ca „teste PCR” sunt de fapt doar kituri de testare pentru clonarea umană și modificarea ilegală a genomului uman fără informarea publicului! Există brevete pentru această tehnică, care pot fi găsite pe site-ul NIH (National Institute of Health). De asemenea, explică tehnica clonării.

3. Tehnica funcționează după cum urmează:

Insectele sunt zdrobite. Anumite secvențe de ADN, dintre care unele sunt artificiale sau deliberat toxice, care conțin, printre altele, proteine fluorescente (celebrul exemplu al licuriciului), sunt adăugate la insectele zdrobite, care acționează ca vectori pentru transferul acestor secvențe de ADN în genomul uman. Aceasta înseamnă că ADN-ul insectelor este combinat (clonat*) cu ADN-ul uman. Testele PCR* sunt utilizate doar pentru a verifica validitatea acestei tehnici. Deocamdată, nimeni nu poate spune ce efecte va avea acest demers asupra genomului uman, dar se pare că există riscul să se nască urmași cu acest material genetic modificat.

4. Există acum dovezi că ADN-ul insectelor este transferat în genomul uman, ceea ce duce la apariția unor hibrizi insecte/om. Putem doar să ne imaginăm perversitatea așa-numiților „cercetători” care sunt capabili de așa ceva. Scopul acestei acțiuni este, se pare, ștergerea unei părți a cromozomului X (numit VA X1) de către ADN-ul insectei, ceea ce duce la un hermafrodit (vezi Satanism/Bafomet). Această schimbare va fi transmisă generației următoare și îi va afecta și pe copiii noștri.

5. Proteinele din insecte au o structură mai simplă și pot modifica profilul aminoacizilor la om. Nici acest aspect nu a fost încă investigat.

6. Aceste secvențe de ADN artificial pot fi acum comandate în mod deschis pe internet prin intermediul a 3 companii: Addgene, Thermoscientific, Biolabs. Oamenii nu sunt deloc informați cu privire la consecințele devastatoare ale secvențelor artificiale de ADN asupra genomului uman. Prin urmare, solicit interzicerea imediată a vânzării pe internet a acestor secvențe de ADN artificial.

7. Încă o dată, ministrul federal al sănătății a eșuat, într-un mod extrem de iresponsabil, să informeze publicul cu privire la aceste riscuri pentru umanitate, nu a făcut nicio mențiune despre această tehnică de clonare și despre abuzul transmiterii prin intermediul insectelor și nu și-a asumat în niciun fel responsabilitatea pentru sănătatea umană. Prin urmare, solicit demiterea imediată a ministrului federal al sănătății, Karl Lauterbach! Acest om nu mai este acceptabil în funcția sa. Aceasta este valabil și în cazul șefului RKI, profesorul veterinar Lothar Wieler, dar acesta a demisionat deja.

Citiți și:
UE a luat-o grav pe arătură. Aprobă gândaci pe bandă rulantă pentru hrana populației
Făină de greieri mari din Ograda bunicii – Un magazin on-line din România comercializează produsul de propagandă al marii resetări alimentare la prețuri piperate

 

yogaesoteric
27 martie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More