Ești flămând? Iată beneficiile foametei, conform celor ce fac planuri…

Ești flămând? Foarte bine, conform unor organizatori la nivel înalt.

Tipii de la ONU au încetat să mai distrugă lumea pentru câteva minute, pentru a publica un articol (captură de ecran mai jos) în care își justifică comportamentul explicând „beneficiile” foametei pe care au creat-o.

Nu este o invenție a noastră…

În imagine: „Beneficiile foametei la nivel mondial, de George Kent.

(textul evidențiat) Pentru mulți oameni foamea are o mare valoare benefică. Într-adevăr, este fundamentală pentru funcționarea economiei mondiale. Oamenii flămânzi sunt și cei mai productivi, în special acolo unde este necesară munca fizică.”

Articolul a rămas pe site-ul ONU timp de aproximativ o zi înainte de a fi șters, după ce a devenit viral pe rețelele de comunicare virtuală, oamenii fiind îngroziți de atâta răutate cu adevărat uluitoare.

Partea bună este că, pe măsură ce aceștia continuă cu programarea lor predictivă și NLP, tot mai mulți oameni se trezesc din transă.

Odată treziți, își dau seama de pericolul teribil în care se află cu toții. Și aceasta este ceva bun, deoarece nu poți lupta cu un inamic până nu înțelegi că el există.

Iar pe teren, în lumea de zi cu zi, repercusiunile se răsfrâng acum asupra vieții lui Joe Sixpack (nea Joe Baxdebere).

Lui Joe nu prea îi pasă să audă despre „agenda sustenabilității” a Națiunilor Unite sau despre raportul lor „net zero”. Care detaliază (foarte clar) și precizează cu exactitate ceea ce se petrece chiar acum.

Nimic din toate acestea nu este accidental. Mulți cred că ar fi vorba despre incompetență, dar nu este așa.

Pentru „marea resetare” este nevoie de o populație care să se supună guvernului și nimănui altcuiva. Pe măsură ce planificatorii centrali își urmăresc agenda pentru a se ajunge acolo, acest demers va fi însoțit de conștientizare și de multă anxietate.

Și astfel, deși nea Joe Sixpack nu prea înțelege aproape nimic din toate acestea, de fapt nici nu are nevoie să înțeleagă. Ceea ce îi pasă lui nea Joe este când nu-și va mai putea permite să cumpere alimente și când factura lui la electricitate îi va șterge brusc întregul venit anual de care dispune.

Iar acest aspect ajunge pentru a-i oferi atât împotrivire, cât și o capacitate din ce în ce mai mare de a se trezi la ororile a ceea ce va urma pentru el dacă această agendă comunistă, mascată drept un plan pentru „a ne salva de schimbările climatice”, NU va fi oprită.

Odată cu această conștientizare vor urma și politicienii – mulți ei înșiși niște paraziți, dar care fac ceea ce le vine în mod natural: simțind o modificare de direcție în bătaia vânturilor, se vor grăbi să iasă în față, pentru a o susține și a obține sprijin.

Iată aici, aruncați o privire. Potrivit France24, Giuseppe Conte, șeful partidului Cinci Stele, a declarat:

Mă tem foarte mult că în toamnă multe familii se vor confrunta cu o alegere teribilă între a-și plăti facturile de electricitate sau a-și cumpăra alimente. Suntem absolut dispuși să dialogăm, să ne aducem contribuția noastră constructivă la guvernare, să lucrăm cu Draghi, (însă) nu suntem dispuși să-i scriem un cec în alb.”

Nu greșește, desigur, dar acesta este un golan care a contribuit cu bucurie la toate măsurile aberante covid, care, la rândul lor, au contribuit masiv la problemele cu care se confruntă acum proverbialul nostru „Joe”.

Acum aruncați o privire la asta.

În imagine: pe ani, prețul la electricitate în euro per Megawatt-oră în Germania.

Și este așa cum am tot spus până când ne-am învinețit la față: prețul la energie stă la baza tuturor prețurilor. De aceea, IPC (indicele prețurilor de consum) din zona euro arată ca și cum ar fi luat viagra.

Iar asta spune ceva, deoarece, după cum știți, modul în care se măsoară IPC este, bineînțeles, o prostie totală și reprezintă aproximativ jumătate din rata reală. Puteți consulta Shadowstats al lui John Williams, unde inflația din SUA este calculată pe baza metodologiei utilizate în anii ’80 (înainte de fraudă). Tocmai a ajuns la 17,3%. Asta înseamnă un pic mai mult decât tiparul de 9,1% cu care tocmai au încercat să vă prostească.

Celălalt aspect de care îi pasă lui „Joe” este atunci când guvernul – sub pretextul „salvării planetei” – începe procesul de furt a până la 50% din fermele din Olanda.

Apropo de țara oamenilor de statură înaltă…

Citește și: Efectivele de bovine ar trebui sacrificate, pentru a contribui la îndeplinirea obiectivelor privind emisiile

Sub pretextul ridicol al „reducerii emisiilor de azot”, guvernul olandez procedează la o acaparare flagrantă a 30% din terenurile agricole. Merită subliniat faptul că aerul este format în proporție de 78% din azot.

Acești nenorociți au decis literalmente că aerul este periculos.

Oricum, fermierii nu se lasă păcăliți și au blocat drumurile, aeroporturile și centrele de distribuție. Pescarii s-au alăturat și au blocat porturile.

Pe plan intern, fermierii olandezi au un sprijin masiv. Cu recunoștință, oamenii par să înțeleagă intuitiv că fără ei nu va exista hrană. Propaganda nu mai are efectul dorit asupra populației. Ce rușine!

Deși mulți au crezut în frauda covid, este clar că majoritatea NU cred și în această agendă a „schimbărilor climatice”.

Împotrivirea nu poate veni din partea actualelor partide politice. Este valabil indiferent dacă acestea sunt de dreapta sau de stânga. Nu contează. Toate sunt compromise și niciunul nu a luat apărarea cetățenilor în frauda covid, și nici acum nu o fac, când ar fi cazul să fie evident pentru toți, cu excepția celor uluitor de slabi, că întregul fiasco al covid a fost în totalitate o făcătură absolută, concepută doar pentru a implementa un nou sistem feudal în care tehnocrații dețin totul.

În fiecare zi, tot mai mulți oameni se trezesc la realitate, iar odată ce s-au trezit, nu mai pot uita ceea ce au văzut. Credibilitatea partidelor politice existente este grav afectată. De câțiva ani încoace, este evident că, dacă va exista o transformare, aceasta va veni probabil din partea unor partide terțe. Aceasta este valabil în întreaga lume occidentală și nu este un aspect exclusiv olandez.

Mișcarea Fermier-Cetățean din Țările de Jos capătă acum un impuls și o dimensiune mai mare decât oricare alta.

Peste tot în Franța, agenda marxistă capătă și ea amploare.

Citește și: Franța plănuiește naționalizarea completă a companiei de electricitate EDF

Franța va naționaliza complet EDF (EDF.PA), a declarat premierul Elisabeth Borne, într-o măsură care ar oferi guvernului mai mult control asupra unei restructurări a grupului încărcat de datorii, în timp ce se confruntă cu o criză energetică la nivel european.

Cine ține sub controlul său petrolul, ține sub controlul său națiuni; cine ține sub controlul său hrana, ține sub controlul său oamenii.” – Henry Kissinger

Între timp, europenilor le va fi frig și foame. Iarna este la doar câteva luni distanță. Atunci va începe o adevărată debandadă pentru alimente și pentru toate acele produse interzise, cum ar fi îngrășămintele.

Comentariu:

În „Eseu asupra populatiei”, Malthus, la 1798, remarca o rată diferită de creştere a populaţiei faţă de resurse: prima evoluează în progresie geometrică, mai rapidă, iar cea din urmă în progresie lentă, aritmetică. El nu se rezumă doar la a remarca statistic această discrepanţă ci interpretează cât se poate de pragmatic observaţia.

Pentru viitorul sustenabil al umanităţii, el postulează utilitatea războaielor, molimilor, foametei care asigură impactul direct în ecuaţie dar nu exclude şi controlul indirect, preventiv, desigur restricţionat ca imaginaţie la nivelul acelor ani. Ca un bun popă de anglicani, merge cu soluţii în ambele direcţii: îndeamnă pe de o parte legiuitorii să renunţe la asistarea socială a săracilor, iar pe de altă parte la scăderea salariilor care ar genera avuţie – şi aceasta este un factor generator de creştere demografică. Una peste alta afirmă că puterea de multiplicare a populaţiei nu poate fi oprită decât pragmatic: prin vicii şi sărăcie.

Citiţi şi:
Cum au ajuns bogații să aibă și mai mulți bani, când economia mondială este în criză
ONU: Agenda 2030 este dezvăluită – Modelul ascuns pentru înrobirea definitivă a omenirii sub stăpânii corporativi cei vicleni și nemiloși

 

yogaesoteric
13 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More