Ești un imbecil (reflecții din tranșee)

Stimate concetățean, tu care îți tragi botnița până la ochi, îți înghiți excrețiile respiratorii, îți distrugi epiderma pulverizându-te cu hidrogel la fiecare cinci minute, îndopându-te zilnic cu junk food și medicamente toxice, dar crezi că ceea ce-ți poate pune sănătatea în pericol este un agent patogen de existență îndoielnică, care este promovat la televizor, permite-mi să-ți spun, fără a ofensa … că ești un imbecil.

Dacă după doi ani de dictatură sanitară încă mai crezi în legenda unei entități zburătoare neidentificată, extrem de letală și selectivă, care te atacă atunci când te ridici de la masa de la cafenea și te lasă singur când te așezi, îmi pare rău s-o spun … dar tu ești un imbecil.

Dacă ești dispus să-ți injectezi un vaccin experimental, care conține acid ribonucleic (ARN transgenic), mercur neurotoxic, aluminiu și celule MRC-5, știind că producătorii au declarat că nu își vor asuma responsabilitatea în caz de efecte adverse, este nevoie să insist, chiar și cu riscul de a părea obositor, dar ești un imbecil.

Dacă tu crezi că guvernul tău dorește tot ce e mai bun pentru tine, că autoritățile sanitare aflate în serviciul industriei farmaceutice lucrează pentru a-ți proteja sănătatea și că globalismul este un plan de schimb cultural și de fraternitate între popoare … nu ești doar un imbecil, ești în plus foarte naiv.

Dacă ai înghițit înșelătoria schimbărilor climatice, perversiunea ideologiei de gen, fantezia războiului între sexe, prostia limbajului incluziv și toate tâmpeniile post-moderne de proiectare și inginerie socială pe care vi le-au vândut, nu vreau să mă gândesc la ce vei face când vi se sugerează eutanasierea voluntară și responsabilă de la vârsta de 60 de ani … mă urmărești?

Dacă ești unul dintre cei care salută cu cotul, dacă ai renunțat la contactul social, dacă refuzi să dai mâna unui prieten, să îmbrățișezi o persoană dragă sau să vizitezi rudele, mă vei ierta, dar pe lângă Imbecil, ești un mizerabil.

Apreciat concetățean, adevărul doare, dar este necesar să-l înfrunți, în timp ce ai făcut un efort să respecți cu strictețe toată liturghia sanitară ridicolă, crezând că ai salvat lumea și mustrându-i pe cei care nu au participat la nevroza ta, ceea ce tu ai făcut în realitate este că ai colaborat activ cu dezmembrarea sistematică a propriilor drepturi constituționale și cu jefuirea structurii economice a țării tale. Am putea vorbi de o lipsă de informații, de disonanță cognitivă sau ignoranță congenitală, dar după doi ani, deja în conformitate cu cele de mai sus, cred că nu exagerez dacă afirm … că ești un perfect, răsunător și complet imbecil.

Sursa: Alerta Digital

Citiți și:
Analfabetismul funcțional
Ajunge! – Mic test de imaginație

 

yogaesoteric
2 februarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More