Ajunge! – Mic test de imaginație

Imaginați-vă că lucrați în Guvernul României! Instituția care v-a angajat, plătindu-vă din banii publici, a achiziționat, pe sume colosale, produse farmaceutice de tip terapie genică, denumite impropriu „vaccinuri”, aflate în faza de experimentare.

Sarcina dumneavoastră, alături de echipa cu care munciți, este să convingeți populația întregii țări să se inoculeze cu un ser despre a cărui eficacitate și despre ale cărui efecte secundare nu știe nimeni, nimic, deocamdată.

Efecte secundare, clarificăm, pentru care nu raspunde nimeni cu nimic, niciodată, nici penal, nici financiar, nici profesional, câtă vreme fiecare adult dintre cei inoculați semnează că își asumă riscurile neștiute și nebănuite, nu puține și nu ușoare! (La minori, e altă poveste, mult mai ticăloasă și mai penală!)

Imaginați-vă acum că este necesar să convingeți masele largi că vaccinurile, achiziționate de la bugetul public, sunt sigure și eficiente! Ba, culmea marketingului deșănțat, că sunt și gratis, deși nimic plătit din banii contribuabililor nu e gratis, ci mult, mult mai scump…

Misiunea dumneavoastră, desigur, nu e simplă deloc! Nu e nici nobilă și nici tocmai legală! E o misiune murdară, infracțională, înjositoare pentru orice om cu un dram de onoare. Dar pentru un psihopat dornic să sugă din țâța veșnic plină a fondurilor de stat, este o provocare pe cinste! Deoarece:

  • Oricine nu e de-a dreptul idiot (în sensul medical al cuvântului, care se referă la persoana cu cel mai scăzut nivel de inteligență, având I.Q. situat între 0-25) știe că, dacă un produs se declară astfel de către însuși producătorul lui experimental, el nu e sigur! Însemnă că perioada de testare a produsului se află în desfăşurare și că abia la capătul ei (aproape trei ani de aici înainte!) se vor putea trage concluzii pertinente privind nepericulozitatea sa.

Când în spațiul public apar informații cu caracter oficial (via Institutul Național pentru Sănătate Publică și Ministerul Sănătății, pe plan local, dar și „EudraVigilance” și „VAERS”, la nivel european, respectiv american) și lumea află că vaccinul ucide, sloganul privind „siguranța” produsului mai stârnește doar furie justă și, nu e sigur!, zâmbete amare.

În niciun caz încredere oarbă într-un produs experimental, dovedit deja, încă de la debutul testărilor, a fi letal și care, în condiții non-pandemice, ar fi necesar să treacă testele privind efectele secundare pe termen lung, de-a lungul a zece ani de zile cel puțin…

  • Oricine nu e cu totul imbecil (persoană cu nivel de inteligență ceva mai ridicat decât al idiotului, cu un I.Q. situat între 26-50) deduce că, atunci când oficialitățile române raportează public aproape 30.000 de cetățeni îmbolnăviți cu covid-19, imediat după vaccinare (date culese până la jumătatea lunii mai 2021), iar „EudraVigilance”, circa 1.200.000 de reacții adverse cauzate de vaccin, serul nu poate fi numit eficient!

Și când vorbim despre această pretenție mincinoasă, ne raportăm la sensul vehiculat în accepțiunea generală, cuprins și în Dex, și care definește „eficiența” ca fiind „faptul de a produce efectele scontate, folositoare”.

Întrebarea firească, prin urmare, care se va contura de îndată în conștiința oamenilor va fi: cui folosește să faci exact boala împotriva căreia te-ai vaccinat, bașca alte afecțiuni, care îți pot pune în pericol și viața?

Răspunsul la care vor ajunge singuri, fără niciun ajutor, va fi: foarte, foarte folositor pentru „Big Pharma” și foarte, foarte folositor pentru toți cei care încasează comisioane din achizițiile publice de vaccinuri…

  • Oricine nu este absolut debil (persoană cu nivel de inteligență ceva mai ridicat decât al imbecilului, având un I.Q. de la 51 la 70) înțelege că banii statului nu sunt niciodată ai statului, ci ai noștri, ai tuturor, iar că atunci când statul face achiziții publice în numele cetățenilor, nu le face din bani privați, ci din bani publici, proveniți din taxele și dările fiecărui contribuabil român în parte, și că, în orice democrație, aceste tranzacții este necesar să fie transparente, juste, oneste, utile societății.

Atunci când ele se fac pe sub masă, în spatele ușilor închise, fără licitații, eludând Legea achizițiilor publice, pentru a se cumpăra niște seruri experimentale, nesigure și ineficiente, care îmbolnăvesc și omoară oameni, oricine are un I.Q. mai mare de 70 înțelege că guvernanților li se rupe de oameni, de sănătate publică, de democrație și de stat de drept. Efectiv, sunt o gașcă de borfași și îi doare în cot!

Acum, imaginați-vă că media I.Q. pe România ar fi de puțin peste 100, sub media europeană (realitate pusă pe seama fenomenului de brain-draining, adică migrarea masivă a creierelor în occident, după ’89). Cum ați putea, prin urmare, să convingeți un popor de oameni normali la cap (nici idioți, nici imbecili, nici debili!) să se inoculeze cu un ser experimental, ineficient, nesigur, după ce frica de început în fața unui agent infecțios necunoscut a trecut demult, iar lumea a aflat, între timp, că rata de vindecare de covid-19 este imensă?

Mai exact, de 99,9997% pentru segmentul de vârstă 0-19 ani, de 99,9998% pentru cei cu vârste cuprinse între 20-49 de ani și de 99,95% pentru persoanele de peste 70 de ani (potrivit C.D.C.)! Cum? Greu, foarte greu.

Faceți un efort și concepeți lăuntric un demers național la nivel oficial, știind că aveți la îndemână câteva instrumente de manipulare a opiniei publice, care au funcționat mereu în campaniile electorale sau diverse alte ocazii ce și-au propus conformarea socială. Luați totuși în considerare că aveți de-a face acum cu un joc pe viață și pe moarte, o ruletă rusească, prin care cereți participanților să riște totul pentru chestiuni triviale. Cum procedați?

În joben se află „oferte de nerefuzat”. Prima dintre proceduri se laudă că e simplă și nu riscă să vă facă atât de nepopulari, să trezească ura colectivă, ca altele. Pur și simplu, vă umpleți plămânii cu aer și, pe o singură respiraţie, strigați, ca la talcioc, pe toate canalele media, cumpărate deja de guvern cu banii publici, deci ai noștri (regret să mă repet, mi se petrece atunci când vreau să mă fac bine înțeleasă):

Lume! Lume! Inoculați-vă cu serul experimental, ca să nu ratați o carte nevandabilă de la «Diverta»! Vaccinați-vă cu un ser care l-a ucis deja pe vecinul de la parter, pentru doi mici de Obor! Nu fiți fraieri, că nu doare și primiți din bunăvoința statului un kil’ de făină albă și o litră de ulei rafinat de floarea soarelui! Nu ratați super-tombola cu premii în bani sau obiecte, pentru care se vaccinează și riscă efecte secundare grave și foarte grave toți cei care participă, în vreme ce doar unul se poate consola cu marele premiu, la o adică, dacă mai apucă! Asta e! Cine nu riscă, nu câştigă!

Vești proaste: oricum ați formula ideea și ați îmbrăca-o în cuvine meșteșugite, metoda asta n-a funcționat! S-au consumat, ce-i drept, sume considerabile de bani pe echipele și mijloacele mobile de vaccinare bine plasate în corturile, piețele și sălile de sport, în care bătea vântul, și s-au alocat sume indecente aparatului de propagandă media, care înghite oricât, oricând, totul cu efecte rizibile. Să vedem altceva!

Gândiţi-vă acum să luați în considerare metoda „vaccinării cu pumnul în gură” ori „vaccinării cu pistolul la tâmplă” (oricare dintre termeni vă e mai drag!), care se traduce concret prin „excluderea de la locul de muncă” slash „interdicția de a mai circula în străinătate” slash „ciuciu meciuri și concerte” slash „excludere socială”, pentru toți cei ce refuză să se vaccineze.

Adică toate acele metode de manipulare imunde, încadrabile penal, care vă fac detestabili în ochii opiniei publice și care îl fac pe om și mai sceptic cu privire la un ser dubios care îi pune viața și sănătatea în pericol. Vești și mai proaste: în România, n-a mers! Altceva!

Ați putea, atunci, lua în serios vorbele doamnei Ioana Mihăilă, fost ministru al Sănătății, care a anunțat la un moment dat, că iată!, gata!, ce fericire! s-a aflat soluția supremă a manipulării maselor în studii științifice și în manuale vechi cu tehnici de influențare a opiniei publice. „E încă preliminar, de aceea nu vreau să intru în foarte multe detalii. Suntem în faza de proiect de a organiza niște echipe care să îi ajute pe medicii de familie (bugetari – s.n.) să comunice eficient cu pacienții. Există niște tehnici eficiente de comunicare prin care putem eficient să modificăm comportamentele celor cu care vorbim. Tehnici care sunt dovedite științific ca fiind eficiente. Aceasta avem în plan. Căutăm sursele de finanțare (în bugetul public, adică banii noștri – s.n.), ca să putem aplica la nivel cât mai larg aceste traininguri”, a spus pe ton moale-moale, de pisi-pisi, doamna Ioana Mihăilă.

Ioana Mihăilă

Doamna Mihăilă se referă, desigur, la tehnica clasică, aceea care mizează pe comportamentul stereotip, mecanic, ce prevalează în majoritatea acțiunilor umane, și care spune că în ritmul vieții moderne, copleșiți de informații contradictorii și alți factori disturbatori dar, mai ales, din lipsă acută de timp, omul nu mai are încotro și o va lua pe scurtătură.

Va decide, prin urmare, să abdice de la orice efort de raționare și își va preda decizia finală în mâinile „specialiștilor, oamenilor de încredere”. Ale medicului de familie, deci. Doar că același individ, vreme de un an jumate, a fugit de propriii săi pacienți, de frica unei gripe, așa cum fugea Ludovic Cruchot (interpretat de Louis de Funes) de cutia milei, în seria franțuzească „Jandarmul”. Peste dealuri, peste văi…

Deocamdată … un singur medic de familie, din zona nordică a țării, a pus preț pe găselnița cu parfum penal a domniei sale și și-a afișat pe ușa cabinetului următorul anunț: „De la 1 iulie, d.na doctor v-a (sic!) consulta doar persoanele vaccinate…”. Inutil să mai spun că lumea a sărit ca arsă, cazul a ajuns în presă și în emisiunile din prime-time ale unor televiziuni comerciale, ultragiind și mai mult opinia publică. Deci, nu!, n-a dat roade nici metoda asta!

Și cu asta, am cam epuizat toate tehnicile cât de cât serioase, pentru a declanșa comportamentul automat de conformare socială (ultima metodă, una ieftină, de vreme rea, vândută ca știre pe canalele TV americane, nu o pomenim aici, pentru că nicio persoană mânată de bune intenții nu își poate încheia exercițiul de imaginație cât timp se zguduie incontrolabil de râs)…

Dacă acum, la final, ați tras concluzia că „misiunea de stimulare a vaccinării cu seruri experimentale e imposibilă”, nu-mi rămâne decât să vă dau dreptate și să remarc, pe ton vesel și mulțumit, că nici psihologia manipulării nu mai e ce-a fost…

Ajunge!

  • Știai că atunci când anunți de pe poziția oficială de viceprim-ministru (circumstanță agravantă) că nevaccinații nu vor avea voie în mall-uri, restaurante etc., comiți infracțiunea de incitare la ură și discriminare, prevăzută de articolul 369, Cod Penal, care se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă?
  • Știai că atunci când afirmi în spațiul public, de pe poziția de ministru (circumstanță agravantă), că „valul 4 va fi al nevaccinaților”, comiți infracțiunea de comunicare de informații false, incriminată de articolul 404, Cod Penal și sancționată cu închisoare de la unu la 5 ani?
  • Știai că atunci când ceri, din fotoliul de ministru al Sănătății (circumstanță agravantă), tuturor medicilor de familie, stimulându-i financiar, să vaccineze pacienții din listele proprii cu un ser experimental, care a pus deja viața altora în pericol, săvârşeşti infracțiunea de incitare la vătămare trupească, pedepsită de articolul 194, Cod Penal?

Sau că, dacă punerea în primejdie a vieții pacienților s-a produs deja prin injectarea de terapie genică, fapta se numește tentativă de omor (prin acceptarea și neprevenirea efectelor posibil mortale ale actului medical) și se pedepsește cu privare de libertate, ce poate ajunge până la 10 ani?

  • Știai că atunci când ai impus deja medicilor, de la înălțimea funcției de ministru al Sănătății, să injecteze cu un ser experimental propriii pacienți, iar ordinul a avut ca efect moartea pacientului, prin nerespectarea dispozițiilor legale ori a măsurilor de prevedere pentru exercițiul unei profesii sau meserii ori pentru efectuarea unei anumite activități (vicierea consimţământului), fapta se numește omor și se pedepsește cu pușcăria de la 10 la 20 de ani?
  • Știai că dacă inocularea terapiei genice a dus la decesul mai multor persoane sau, mai exact, mai multor membri ai unui grup național, etnic, rasial sau religios, fapta se numește genocid (articolul 438, Cod Penal) și se pedepsește cu detenție pe viață sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi?
  • Știai că în România au murit deja, potrivit datelor oficiale, peste 500 de oameni din cauza vaccinurilor, iar că dimensiunea și circumstanțele unei astfel de tragedii se încadrează la infracțiunea extrem de gravă de genocid?
  • Știai că incitarea la săvârșirea infracțiunii de genocid, comisă în mod direct, în public – așa cum fac toți oficialii români de aproape un an încoace, care nu mai contenesc să facă presiuni asupra medicilor, angajatorilor privați sau publici, să determine alte și alte persoane (pacienți, angajați, studenți etc.) să își pună viața și sănătatea în pericol, în ciuda numărului imens de decese de până acum, datorat acelorași vaccinuri anticovid – se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi?

Nu?

Ei bine, daca nu știai, acum știi: în fruntea țării avem o gașcă de borfași penali, care este urgent necesar să fie dați jos, judecați și pedepsiți exemplar! Ei sunt, cu totul, câteva sute. Noi suntem câteva milioane. Tot ce este necesar să facem este să ieșim în stradă și să spunem calm și apăsat: „Ajunge!”.

Autor: Olivia Steer

Citiți și:
Cultul covidian creat prin metode clasice de manipulare și control al conștiinței
Un articol din 2010 relevă că schema afacerii și vaccinării covid este reprodusă întocmai în România după schema gripei porcine, cu Streinu-Cercel ca agent declanșator al isteriei vacciniste
România este un stat cucerit de către mafia

yogaesoteric
8 decembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More