Eugeniştii care ne vor vaccinaţi

 

Mass-media corporatistă occidentală face o propagandă deșănțată miliardarului Bill Gates, ignorând contribuția acestuia la campaniile de vaccinare din Africa, care s-au încheiat cu victime și, mai ales, exercițiile de simulare a pandemiilor de tipul Event 201 sau investițiile Fundației Gates în companii farmaceutice, în ID2020, programul MIT de dezvoltare a unui nanochip injectabil de identificare a tuturor cetățenilor planetari, quantum tatoo.

Dar cine este Bill Gates, cum a ajuns acesta la o asemenea avere și poziție de putere??

Bill Gates, poreclit Tray în copilărie, s-a născut într-o familie bogată și influentă cu legături corporatiste și bancare dar, extrem de elocvent, o familie cu conexiuni de netăgăduit cu filozofia și operațiunile mișcării eugeniste americane.

Tatăl lui Bill Gates, William Gates senior, un tip înalt de doi metri, este avocat și bancher, membru fondator al grupului Preston Gates & Ellis LLP, cu oficii în SUA dar și în China. De asemeni, a fondat Technology Alliance și a fost membru al bordului director în nenumărate organizații corporatiste și sociale în Seattle precum: Cosco, United Way, Greater Seattle Chamber of Commerce, Pacific Health Summit, World Justice Project etc. A fost co-autor al mișcării estate tax, scriind cartea Wealth and Our Commonwealth. Printre cunoștințele apropiate ale domnului Gates se numără familia Rockefeller, Soros, Ted Turner etc. etc.

Domnul Gates senior a fost şeful ONG-ului Planned Parenhood înainte de „Roe versus Wade”, din anul 1973, decizia Curtii Supreme americane care a abolit restricțiile accesului la avort. Planned Parenhood este moștenitoarea mișcării eugenice americane, American Eugenics Society, fondată de Margaret Sager, pionieră a mișcării feministe americane, dar și membră a Partidului Socialist American interbelic.

American Eugenics Society se baza pe filozofia conform căreia „better humankind”, o rasă superioară, se poate obține prin „ştiința îmbunătățirii speciei umane” (control breeding) prin favorizarea împerecherii celor cu trăsături ereditare dezirabile și prin eliminarea celor cu boli mentale, tendințe criminale, celor care suferă de sărăcie extremă, cu alte cuvinte, cei indezirabili social. În timp, categoriile indezirabile s-au extins și la săraci, needucați și minorități. Mișcarea eugenică a promovat politic nu numai în SUA, dar și în Australia, şi a impus o legislație aberantă precum „lethal chambers” – camere de eliminare a celor cu trăsături indezirabile, sau Genetic Courts – care au dus la sterilizarea forțată a 490.000 de persoane în SUA. După 1950, mișcarea eugenică a trecut în subteran, reinventându-se ca mișcare de compasiune, rebrenduită de Julian Huxley ca „socially progressive”, care să ofere soluții noi pentru bunăstare, ajutor social și sărăcie.

Modernizarea eugenică a însemnat reformarea ideologiei în spiritul marxismului cultural, argumentând pentru „controlul natalității” prin propaganda contracepției, decriminalizarea homosexualității și legislație favorizând avortul. Ideea de bază, aceea de control al populațiilor prin contracepție, a rămas idee prevalentă în ciuda încercării de reformare. Astfel, atunci când noua șefă Leana Wen a propus focalizarea organizației pe problemele de sănătate ale femeii, aceasta a fost înlăturată imediat de la conducerea organizației.

Rockefeller Foundation a contribuit la mișcarea eugenică modernă finanțând institute gen Tavistock Institute. Planned Parenthood, ca urmașă a American Eugenics Society, are la bază schemele de control al populației și este aliată cu eugeniștii care cred într-o ierarhie genetică care are rolul de a prezerva umanitatea și de a împiedica pe cei considerați neadecvaţi să procreeze.

Planned Parenthood s-a răspândit din Cold Springs Harbor la laboratoarele de genetică și virusologie din Long Island și Berlin, având ca fondatori un consorțiu farmaceutic: US Rockefeller Bayar Co, BASF și Hoechest. De asemenea, PP se bazează pe expertiza celor de la Guttmacher Institute finanțat de PP, OMS, Banca Mondială cât și a celor de la Center for Reproductive Rights, Ipas, NARA etc. etc. În raportul din 2014 al PP se vorbește de 2,5 milioane de pacienți cu 4 milioane de consultații, rezultând 324.000 de avorturi. Aceasta este organizația pe care domnul Gates senior a păstorit-o în anii tranziției de la American Eugenics Society la Planned Parenthood.

Mama domnului Bill Gates, Mary Maxwell Gates a venit dintr-altă familie superbogată și influentă. Bunicul doamnei Mary a fost bancher, șeful National City Bank în Seattle și apoi șeful diviziei Federal Reserve din Seattle. Tatăl doamnei Mary, Willard Maxwell a fost bancher la Pacific National Bank devenită apoi First Interstat Bank în Seattle, unde Mary va deveni membră a consiliului director. Evoluția doamnei Mary Gates a fost rapidă, întâi profesoară de școală apoi membră a bordului United Way of King County, Seattle. Ulterior, în consiliul național al United Way, de asemenea, membră în consiliul director al unor corporații ca: Unigrad Security Insurence Group, KIRO, Pacific Nordwest Telephone și, mai ales, IBM. Se pare că Mary Maxwell Gates a facilitat, din poziţia de membră a consiliului director, ca John Opel, directorul IBM, să semneze contractul prin care IBM a angajat compania lui Bill Gates, Microsoft, să dezvolte sistemul de operare pentru PC, personal computers (IBM PC), contract care a propulsat Microsoft în vârful piramidei tehnologice.

Încă odată, pentru tinerii din România care mai cred în balivernele pieței libere, a meritocrației și a altor vise aberante de tinerețe, se dovedește încă şi încă o dată că de fapt capitalismul modern este un capitalism de cumetrie, aproape toate companiile tehnologice de succes fiind rodul unor aranjamente de culise ale elitei superbogate americane; nimic nu este lăsat la voia întâmplării, totul este controlat.

În afară de educația elitistă, influențată serios de ideile eugenice ale lui Gates senior, Bill Gates a crescut în tradiția creştin progresivistă protestantă a University Congregational United Church of Christ, o biserică care propovăduiește diversitatea confesională, diversitatea de orientare sexuală, rasială, justiția socială. Întrebat fiind de un reporter de la Time Magazine despre originea dumnezeiască a sufletului uman, Gates a răspuns: „I don’t have any proof of that” („Nu am nicio dovadă despre asta”). Bill Gates a urmat cursurile celei mai prestigioase şcoli pentru elite din Seattle, Parkside School. Aici se lăuda profesorilor și colegilor că la 30 de ani va fi milionar – interesant dar al profeției.

Tot aici, în anii ’60, a avut posibilitatea experimentării cu computere. Împreună cu Paul Allen, coleg cu doi ani mai mare, a înființat compania Lakeside Programers. Inteligent, cu un SAT de 1590 din 1600, Gates a fost admis la Harvard în 1970, dar în 1971 a continuat să lucreze cu Paul Allen la perfecționarea unui sistem DOS, care se pare că a fost achiziționat (cu concursul IBM) și, în 1980, MS DOS a devenit sistemul de operare al computerelor personale, prin contractul extrem de avantajos dintre Microsoft și IBM, la care mama Mery a avut o contribuție determinantă, fiind membră a bordului director IBM. Ulterior a ieşit la iveală că programul Windows se pare că a avut alți inițiatori decât Microsoft, fapt care l-a determinat pe Steve Jobs să scrie în cartea lui despre Bill Gates: „Bill este lipsit de imaginaţie şi nu a inventat niciodată nimic, de aceea cred că se simte mai confortabil cu filantropia decât cu tehnologia”.

Un alt aspect al averii lui Bill Gates îl reprezintă abilitatea sa de a evita plata taxelor, de a-şi spori capitalul şi de a combina transferul acțiunilor corporației către fundația caritabilă Bill and Melinda Gates, înființată de Gates senior, Bill Gates și Warren Buffet în 1994. Astăzi este cea mai bogată fundație din lume, cu un capital de aproximativ 50 miliarde de dolari.

Se poate face o interesantă paralelă între modus operandi al elitelor din trecut și al celor contemporane. Astfel, în secolul trecut David Rockefeller, big oil tycoon, a trecut prin Rockefeller Foundation la controlul industriei farmaceutice, big farma influențând fundamental medicina secolului XX. În secolul XXI, big technology reprezentată de Bill Gates continuă controlul Fundaţiei Rockefeller în medicina contemporană prin noua Bill and Melinda Gates Foundation. Cert este că nici Gates, nici Rockefeller nu au avut educație în domeniu medical şi nu au deţinut o funcție în stat și, totuși, au o influență majoră în domeniul medical.

Bill Gates are însă talent de prezicător, vă aduceți aminte de predicția lui că va fi milionar la 30 de ani? Gates a acordat un interviu domnului John Kennedy junior (mort suspect într-un accident de avion când se pregătea să candideze împotriva lui Hilllary Clinton la senat), editorialistul revistei George din februarie 1997. În interviu, Gates a afirmat textual: „în cazul celui mai rău scenariu, o planetă suprapopulată va fi ameninţată cu extincţia de un virus ce atacă plămânii”. Asta după ce, în același interviu, a afirmat că: este interesat de domeniul politicilor de control al populaţiei. Interesant este că, tot în acest interviu, Gates justifică limitarea dreptului la confidențialitate ca urmare a „unor atacuri teroriste”, ceea ce, mai târziu, s-a legiferat în Patriot act în urma evenimentelor din 9/11.

O altă predicție a domnului Gates este cea din 2015 de la TED (talk, education, design), când a afirmat: „lumea nu este pregătită pentru o epidemie” și a cerut să ne pregătim şi chiar „este necesar să ne grăbim, deoarece timpul nu este de partea noastră”!! De asemenea, în același discurs, a prezis că el va fi salvatorul! Apoi, în 2018, a avut loc o simulare de pandemie de gripă care ar fi putut să omoare 30 milioane de oameni în 6 luni. Anul trecut, în octombrie 2019, la Baltimore, sub auspiciile John Hopkins University Center împreună cu World Economic Forum a avut loc o altă simulare, Event 201, de data aceasta fiind vorba chiar de coronavirus, denumit „2019-Covit” – o altă profeție despre o pandemie catastrofală. De remarcat că, pe 28 februarie, Bill Gates proclama: coronavirusul „poate fi acel agent patogen (unul dintr-un secol) de care ne-am temut de-o viață”!

Acesta este domnul Bill Gates pe care o lume întreagă, datorită propagandei occidentale, îl vede ca pe unul dintre salvatori!

Citiţi şi:

Bill Gates recunoaşte că vaccinurile sunt folosite pentru reducerea populaţiei la nivel mondial

Fundația Gates finanțează un tatuaj de identificare pentru a-i urmări pe cei vaccinați

Filantropia Bill Gates este de fapt genocid mascat: 30.000 de fete indiene au fost folosite pe post de cobai pentru testarea unui vaccin anti-cancer

 

yogaesoteric
29 iulie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More