Europarlamentarul Cristian Terheș și colegii săi se întreabă unde a dispărut directorul general al Pfizer, după ce acesta nu a răspuns la numeroasele lor întrebări

Europarlamentarul Cristian Terheș a comentat alegerea directorului general al Pfizer, Albert Bourla, de a nu se prezenta în fața Parlamentului European pentru a răspunde întrebărilor legate de vaccinul anti-covid, subliniind încă o dată lipsa de transparență în gestionarea achizițiilor de vaccinuri. Practic, interesele de afaceri ale companiilor au fost mai presus decât cele ale cetățenilor, arată indignat Cristian Terheș.

Cristian Terheș

Vă mulțumesc foarte mult că ați venit la această conferință de presă la aproape 24 de ore după ce Bourla, CEO-ul Pfizer, nu a participat la Comisia parlamentară specială care este însărcinată să investigheze ce s-a petrecut în timpul covidului. Din păcate, acesta nu a fost prezent și a trimis un reprezentant care nu a putut sau nu a vrut să răspundă la întrebările colegilor mei. (…)

Ce are Pfizer de ascuns?

Aceasta este una dintre întrebările pe care ni le punem cu toții, după ce am aflat că CEO-ul său nu va fi prezent.

Ceea ce este interesant este că, în urmă cu câteva săptămâni, directorul general al Moderna… aceste mari companii farmaceutice au fost criticate aici pentru lipsa de transparență, dar cel puțin directorul general al Moderna a avut curajul, aș spune, să vină și să răspundă la întrebări.

Da, nu a răspuns la toate întrebările noastre, dar cel puțin a fost aici și a răspuns la toate întrebările pe care le-au pus colegii mei.

Așa că, evident, când am aflat că directorul general al Pfizer a decis să nu vină…

Aceasta nu este o comisie de anchetă. Nu a fost obligat prin lege să vină, nu a fost înregistrat, nu este obligat să se confrunte cu posibile acuzații penale în cazul în care ar fi mințit această comisie.

Dar, în ciuda acestui fapt, a refuzat să vină și să răspundă la întrebări specifice și concrete.

Întrebări pe care cred că le aveți cu toții aici.

Prima întrebare este: „Care este conținutul contractelor sale? Ce anume ascund?

În conferințele de presă anterioare v-am arătat paginile contractelor (N.B.: între Pfizer și guvernele europene pentru injecțiile anti-covid).

Iată ce ne-au dezvăluit nouă, publicului și presei.

(Arată pagini de contract în care scrisul este marcat cu negru)

Toate acestea după ce unii dintre noi și jurnaliștii au întrebat unde au fost semnate contractele dintre Comisia Europeană și aceste companii farmaceutice.

În acest fel se „dezvăluie” contractele.

Peste 100 de pagini!

Zeci de pagini cu Pfizer și Moderna au fost ocultate!

Așa că am întrebat când vor publica aceste contracte în întregime.

Reprezentantul său a răspuns că nu pot, deoarece au un „secret comercial”! Și că este necesar să își protejeze interesele.

Acum vă întreb: „Cum rămâne cu interesul europenilor?

Și cum rămâne cu interesele oamenilor… ai căror bani au fost cheltuiți, sau mai degrabă irosiți, aș spune, pentru a cumpăra aceste produse medicale care nu oferă ceea ce au promovat.

Pentru că atunci când colegul meu a întrebat dacă Pfizer a testat dacă produsul lor medical ar opri răspândirea virusului, a fost șocat să afle că nu au testat vaccinurile lor pentru a vedea dacă ar opri răspândirea virusului! (…)

Citiți și:
Cum a fugit Alexandru Rafila de întrebările lui Christian Terheș despre morțile subite și contractele secrete cu Pfizer și Moderna, chestiuni ridicate în direct chiar în Parlamentul European
[VIDEO] Christian Terheș expune pericolul legii UE care va introduce identitatea digitală: „Nu vei putea face nicio acțiune online fără a te identifica”

 

yogaesoteric
19 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More