Europarlamentarul Cristian Terheș: Ursula von der Leyen propune un plan neomarxist de înrobire și îndatorare a națiunilor europene

Alte state se opun. România de ce tace?

Europarlamentarul Cristian Terheș aduce din nou în atenția cetățenilor problema corupției din fruntea Parlamentului European spunând că „Ursula von der Leyen propune un plan neomarxist de înrobire și îndatorare a națiunilor europene”. Acesta susține că „Alte state se opun”. Întrebarea sa este: „România de ce tace?”.

Redăm mai jos postarea sa integrală, preluată de pe Facebook:

„Ultima politică neomarxistă de la Bruxelles promovată de Ursula von der Leyen, care i-a băgat în fibrilaţii până şi pe destui susţinători ai ei, este planul acesteia de a se împrumuta cu trilioane de euro de pe pieţe, girând cu bunurile statelor, pentru a stimula economiile europene să ţină pasul cu «ambiţioasele obiective» neomarxiste setate tot de ea: neutralitate a emisiilor, Green Deal şi alte utopii care au creat haosul economic în care ne găsim. «Planul» Ursulei von der Leyen de îndatorare a ţărilor UE, devoalat public pe data de 02.02.2023, se doreşte să fie un răspuns la politica pro-afaceri a SUA, care au spus că firmele care se mută în America vor plăti curent mai ieftin şi vor avea taxe mai mici.

Politicile neomarxiste susţinute de Bruxelles au cauzat criza energetică şi scumpirea curentului şi carburanţilor, iar prin Green Deal şi alte asemenea programe s-au mărit şi se vor mai mări taxele, ceea ce face companiile să fugă din UE.

În loc să revină la politici pragmatice, pro-piață, pro-afaceri, pro-cetățeni, pro-prosperitate, «soluţia» pe care Ursula von der Leyen doreşte să o aducă este să se împrumute şi mai mult, prin crearea unui aşa-numit Fond Suveran European (European Sovereignty Fund). Un asemenea fond va submina cu totul suveranitatea statelor, le va îndatora până la faliment, ceea ce va duce la sărăcirea şi înrobirea populaţiei. Am discutat azi, 02.02.2023, cu un oficial european de rang înalt pe care l-am întrebat ce garanţii va oferi Ursula von der Leyen pentru a face aceste împrumuturi, iar răspunsul a fost că aceste împrumuturi vor fi făcute în numele statelor, care vor fi gaj la aceste împrumuturi.

Pe scurt, o birocraţie nealeasă de nimeni, ce nu răspunde în faţa nimănui, se va împrumuta în numele statelor ca apoi tot acea birocraţie să cheltuie banii aşa cum doreşte, fără să dea socoteală. Dacă România s-a împrumutat cât s-a împrumutat până acum cu PSD, PNL sau USR la guvernare, gândiţi-vă ce va fi când în numele României (adică pe umerii şi spatele oamenilor!) se vor împrumuta birocraţii europeni, care însă nu dau socoteală în fața românilor.

Olanda, Finlanda, Danemarca, Polonia şi alte ţări deja au transmis că se opun acestui proiect neomarxist. Guvernul Ciucă de ce tace? Mă voi opune categoric acestui proiect neomarxist de subjugare a autodeterminării naţiunilor, împrumutându-le spre faliment. Avantajul României în acest moment este că nu este în zona euro, iar pentru a ne salva de la faliment şi înrobire, România nici nu este cazul să intre în zona euro.”

Autor: Cristian Terheș

Citiți și:
Cum se poate cumpăra influență la Bruxelles
[VIDEO] Christian Terheș expune pericolul legii UE care va introduce identitatea digitală: „Nu vei putea face nicio acțiune online fără a te identifica”

 

yogaesoteric
31 martie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More