Europarlamentarul Rob Roos, în emisiunea lui Tucker Carlson: Recunoașterea Pfizer cu privire la testarea vaccinului covid-19, „unul dintre cele mai mari scandaluri”

Rob Roos, membru olandez al Parlamentului European (MEP), a spus în emisiunea lui Tucker Carlson că recunoașterea de către Pfizer a faptului că nu a testat niciodată vaccinurile anti-covid cu privire la oprirea transmiterii este „unul dintre cele mai mari scandaluri ale timpului nostru”.

Cu puțin timp înainte ca Roos să participe la emisiunea lui Carlson, el i-a adresat o serie de întrebări directorului executiv al Pfizer, Janine Small, în cadrul unei audieri în Parlamentul European. Europarlamentarul olandez a întrebat-o pe Small dacă vaccinurile Pfizer anti-covid au fost „testate pentru oprirea transmiterii virusului înainte ca acestea să intre pe piață”.

În răspunsul ei, Small admite că vaccinurile nu au fost testate temeinic înainte de a intra pe piață.

În ceea ce privește întrebarea dacă am știut despre oprirea imunizării [transmiterii] înainte [ca vaccinurile] să intre pe piață, răspunsul este nu”, a declarat Small, râzând. „A fost necesar să ne mișcăm cu viteza științei pentru a înțelege cu adevărat ce se petrece pe piață”. Potrivit acesteia, compania „făcea totul la risc”.

Rămâne neclar dacă Small a vrut să spună altceva, de exemplu despre eficiența în scădere a vaccinurilor, având în vedere că a schimbat cuvântul „transmitere” cu „imunizare” în răspunsul ei, scrie Lifesitenews.com.

A fost într-adevăr un moment special. Pentru prima dată, Pfizer a recunoscut că vaccinul nu a fost testat pentru oprirea transmiterii virusului când a intrat pe piață”, a spus Roos în interviu în emisiunea lui Carlson.

Acest aspect are implicații masive. Guvernele au forțat milioane de oameni din întreaga lume să se vaccineze, spunându-le că fac asta pentru bunica lor și au păcălit tineri perfect sănătoși să facă acest vaccin folosind argumente false”, a adăugat Roos.

Europarlamentarul olandez a deplâns faptul că guvernele au cultivat o „ură imensă” față de oamenii care au refuzat vaccinul. În interviul acordat lui Carlson, el a subliniat că multe guverne au introdus pașapoarte covid care au „condiționat accesul în anumite zone ale societății”, cum sunt restaurantele sau sălile de sport.

Guvernelor noastre le place să vorbească despre discriminare instituțională, dar aceasta a fost o adevărată discriminare instituțională”, a subliniat Roos, adăugând că „în multe țări, precum SUA și Italia, a fost introdusă obligativitatea vaccinării în cazul anumitor profesii. Mulți oameni și-au pierdut slujbele, mijloacele de existență, afacerile pentru că au vrut să rămână fideli principiilor lor.”

Politicianul olandez a adăugat că Austria „a introdus chiar un lockdown pentru cei nevaccinați” și „a închis realmente oamenii în propriile lor case”.

Toate aceste [măsuri] s-au bazat pe ideea că vaccinările ajută la prevenirea răspândirii virusului. Dar aceasta s-a dovedit acum a fi o mare minciună”, deoarece executivul Pfizer a recunoscut că „nu are nicio bază științifică afirmația că vaccinarea ar opri transmiterea virusului”.

Consider că acesta este unul dintre cele mai mari scandaluri ale vremurilor noastre”, a adăugat Roos. El a promis că „nu va uita ce au făcut milioanelor de oameni”.

Dacă suntem într-o democrație, atunci este necesar să existe și tragerea la răspundere. Și fac apel să se realizeze aceasta”, a spus europarlamentarul olandez.

Carlson a fost de acord cu Roos și a remarcat că „Pfizer știa. Niciunul dintre directorii săi nu s-a obosit să-i corecteze pe acești politicieni și, totuși, niciun director Pfizer nu a fost acuzat de crima pe care au comis-o, ceea ce este uluitor”.

Citiți și:
Ursula von der Leyen, pusă la zid în UE. A negociat de capul ei achiziția uriașă de vaccinuri covid. Avem Raportul Curții de Conturi al UE
Europarlamentarul Cristian Terheș și colegii săi se întreabă unde a dispărut directorul general al Pfizer, după ce acesta nu a răspuns la numeroasele lor întrebări

 

yogaesoteric
22 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More