EVUR – Autovehiculul electric cu autonomie nelimitată

 

Încet, încet, tot mai multe invenții sunt lansate și făcute cunoscute publicului larg. Lângă noile concept-car ce funcționează cu thorium sau Quant e-Sportlimousine a nemților ce funcționează cu apă sărată, un nou concept american vine să spargă topurile privitoare la mașini electrice.

Concernul Tesla creează în prezent două modele de autovehicule electrice și în premieră un SUV, total electrice, dar cu o autonomie maximă de până la 400-500 de km, după care necesită reîncărcare. Noul concept EVUR este un model revoluționar care ne va permite să ne desprindem total de hidrocarburi și de grijile cu privire la poluare.

EVUR este un vehicul total electric echipat cu un sistem de încărcare cinetică și pasivă, care va permite vehiculului să se deplaseze pe distanțe nelimitate fără necesitatea de a opri și a reîncărca, folosind continuu propria putere. În plus, vehiculul va produce energie în exces, generată de un sistem patentat nano-electric cu mai multe faze de încărcare. Energia excedentară este depozitată la bord în niște super-condensatori, iar mai târziu poate fi folosită acasă pentru a alimenta diferitele aparate din gospodărie sau poate fi transferată în rețeaua electrică națională contra cost sau drept credit. Așadar noul automobil revoluționar poate funcționa și ca o microcentrală electrică. Atunci când va fi folosit, potențial de milioane de oameni, EVUR va revoluționa ecuația întregii puterii electrice naționale, prin transformarea fiecărui vehicul într-o centrală electrică ce convertește în energie mișcarea pasivă și cinetică nefolosită, creând putere regenerată.

Prin configurația sa, EVUR utilizează atât sistemele de generare a energiei cinetice existente la bord cât și cele pasive, care produc energie electrică grație utilizării unui grup de brevete sinergice și invenții noi ce urmează să fie brevetate și care folosesc:
– un material supraconductor revoluționar pentru a depăși limitările conversiei electrice din captarea atât a energiei cinetice cât și a celei pasive, cu eficiență nanomatică;
– un sistem revoluționar de stocare a energiei la bord, prin super-condensatori;
– un sistem revoluționar integrat de asamblare a vehiculului printr-un sub-cadru ușor care combină rezistența oțelului cu circuite superconductoare plasmonice;
– o gamă revoluționară de antene din metamateriale, reținerea energiei electrice ambiante, transmisie wireless și distribuție cu o precizie nanometrică, plus metodologii suplimentare de conectare la energie convențională;
– sisteme revoluționare nano-optice de gestionare a energiei la bord, ce include condensatori de mare capacitate, nanotub de carbon / conductori elastici cu un dispozitiv termic de management al bateriei;
– pachete revoluționare de baterii gemene cu litiu cu impulsuri de 71 kWh, cu o multitudine de sisteme de încărcare primare, secundare și terțiare la bord, cuplate cu motoare electrice gemene, răcite cu apă, de 400 de cai putere și un cuplu motor de 590 Nm la 850 amperi și 338 volți, cu o singură viteză / transmisă axial.

Aplicații ale următoarelor surse de energie ambientală, cinetică și pasivă utilizate de EVUR: mecanice, magnetice, acustice, centrifugale, centripete, cosmice, electromagnetice, gravitaționale, atmosferice, radiante, radio-frecvențe, termice, solare, regenerare motrică, piezo-electrice, cristale, fotovoltaice, ultrasonice, frecvențe rezonante, vibratorii și eoliene.

Brevetul provizoriu al „EVUR” susține:
„Prin combinarea unei multitudini de tehnologii pentru generarea și depozitarea energiei electrice, aceste autovehicule complet electrice pot acumula suficientă putere continuă pentru a călători nelimitat, fără oprire pentru reîncărcare. Mai mult, prin combinarea forțelor fizice prezente în procesele mișcării sau alte precese, poate fi produsă suficientă energie ce poate fi captată, utilizată, stocată și distribuită în afara cerințelor unui vehicul electric, într-o gamă NELIMITATĂ de aplicații. De asemenea, prin combinarea generatoarelor electrice primare, secundare și terțiare cu aparatele prezente la bord de stocare a puterii redundante, puterea în exces poate fi folosită ulterior în casă, prin modalități convenționale de alimentare (prize)sau poate fi transmisă wireless în Rețeaua Electrică Națională și supusă vânzării.”

Pregătiți-vă de-acum înainte să fiți din ce în ce mai des uimiți de tehnologia ce va ieși la suprafață și va fi aplicată în toate domeniile.


Citiți și:

Quant e-Sportlimousine – bolidul care folosește drept combustibil apa sărată de mare!

O genială invenţie românească ar putea transforma lumea! Maşina care poate merge 5.000 de kilometri cu numai trei litri de apă!

 

yogaesoteric
1 iulie 2019


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More