Ex-vicepreședintele Pfizer, dr. Michael Yeadon și peste 160 de medici din întreaga lume, au avertizat Europa asupra pericolelor vaccinurilor covid

Peste 160 de medici și oameni de știință din întreaga lume, între care se află și profesorul Sucharit Bhakdi și fostul vicepreședinte al Pfizer, Michael Yeadon, au lansat înainte de legiferarea pașapoartelor de vaccinare un nou avertisment către UE cu privire la „vaccinurile” împotriva covid-19, afirmând că sunt „nenecesare, ineficiente și nesigure” și că ar putea duce la „decese în masă previzibile”, informează LifeSiteNews.

Pe scurt, dovezile și informațiile științifice disponibile indică faptul că vaccinurile covid-19 sunt nenecesare, ineficiente și nesigure”, a declarat grupul „Medici pentru etica covid-19” într-o scrisoare deschisă adresată Agenției Europene a Medicamentului, Comisiei Europene și Consiliului Europei.

Actorii care autorizează, constrâng sau administrează serurile experimentale covid-19 expun populațiile și pacienții la riscuri medicale grave, inutile și nejustificate.

Alerta „Medicilor pentru etica Covid-19”, un grup cofondat de fostul vicepreședinte al Pfizer, Michael Yeadon, numără printre semnatari peste 160 de experți medicali din întreaga lume, între care se află și doctorița româncă Geanina Dragnea. Printre ceilalți membri fondatori ai grupului se găsesc și profesorul Sucharit Bhakdi, fost președinte al Institutului de Microbiologie și Igienă Medicală de la Universitatea Johannes Gutenberg din Mainz, Germania, și dr. Wolfgang Wodarg, fost șef al comitetului de sănătate al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.

Dr. Michael Yeadon, fostul vicepreședinte al Pfizer și directorul Departamentului de știință pentru alergii și probleme respiratorii, care a petrecut 32 de ani în conducerea industriei medicamentelor noi, s-a pensionat de la gigantul farmaceutic cu „cea mai superioară poziție de cercetare” din domeniul său. Conștient de pericolele la care este expusă omenirea prin tehnologia experimentală ARNm el s-a decis să vorbească oamenilor.

Medicii au adresat mai multe scrisori Agenției Europene pentru Medicamente și Parlamentului European cu privire la problemele legate de „vaccinurile” covid-19 și se confruntă cu cenzura, deși cea mai recentă scrisoare a lor poate fi găsită arhivată aici. Grupul poate fi găsit și pe Twitter (Doctors for Covid-19 Ethics). Mărturiile lor reflectă apelurile tot mai numeroase ale experților, precum dr. Janci Chunn Lindsay și dr. Peter McCullough, de a opri vaccinările.

„Vârful unui iceberg uriaș”

În scrisoarea lor, „Medicii pentru etica covid-19” au evidențiat implicațiile grave ale „vaccinurilor” asupra sănătății, atât pentru cei sănătoși, cât și pentru cei bolnavi, afirmând că injecțiile „nu sunt sigure, nici pentru cei care le primesc, nici pentru cei care le folosesc sau autorizează utilizarea lor”.

Aceștia au subliniat riscurile de „tulburări letale și non-letale de coagulare a sângelui, inclusiv tulburări de sângerare, tromboză la nivelul creierului, accident vascular cerebral și atac de cord”, „intensificarea dependentă de anticorpi a bolii”, reacții autoimune și posibile efecte ale „impurităților din vaccin din cauza fabricării în grabă și a standardelor de fabricație nereglementate”.

Contrar afirmațiilor potrivit cărora tulburările de coagulare post-vaccinare sunt «rare», multe dintre efectele secundare comune ale vaccinurilor (dureri de cap, greață, vărsături și «erupții» pe tot trupul) pot indica tromboză și alte anomalii grave de coagulare”, au declarat experții.

Problemele de coagulare care primesc în prezent atenția mass-media sunt probabil doar «vârful unui iceberg uriaș». Din cauza pregătirii imunologice, este de așteptat ca riscurile de coagulare, sângerare și alte evenimente adverse să crească la fiecare revaccinare și la fiecare expunere ulterioară la coronavirus”, a adăugat grupul „Medici pentru etica covid-19”.

În timp, fie că este vorba de luni sau de ani, acest fapt face ca atât vaccinarea, cât și coronavirusurile să fie periculoase pentru grupele de vârstă tinere și sănătoase, pentru care, fără vaccinare, covid-19 nu prezintă niciun risc substanțial”, au argumentat aceștia.

La fel cum fumatul ar putea să provoace cancer pulmonar în baza unor principii elementare, se poate aștepta ca toate vaccinurile bazate pe terapii genice să provoace tulburări de coagulare a sângelui și de sângerare, pe baza mecanismelor lor moleculare de acțiune”, au spus ei. „În concordanță cu acest aspect, boli de acest tip au fost observate la toate grupele de vârstă, ceea ce a dus la suspendarea temporară a unor vaccinuri în întreaga lume.

De la lansarea vaccinurilor, incidența covid-19 a crescut în numeroase zone cu rate ridicate de vaccinare. Mai mult, multiple serii de decese cauzate de covid-19 au avut loc la scurt timp după începerea vaccinărilor în căminele de bătrâni”, au precizat medicii. „Este posibil ca aceste cazuri să fi fost cauzate nu numai de intensificarea dependentă de anticorpi, ci și de un efect imunosupresor general al vaccinurilor, ceea ce este sugerat de apariția crescută a herpesului zoster la anumiți pacienți”.

Indiferent de mecanismul exact responsabil pentru aceste decese raportate, ne așteptăm ca vaccinurile să crească, mai degrabă, decât să scadă letalitatea covid-19”, au continuat ei.

Grupul a subliniat că vaccinurile rămân, din punct de vedere tehnic, experimentale – fapt ce împiedică din punct de vedere legal vaccinarea obligatorie în multe cazuri:
Vaccinurile sunt experimentale prin definiție. Ele vor rămâne în faza 3 de testare până în 2023. Beneficiarii sunt subiecți umani care au dreptul la un consimțământ liber și informat în conformitate cu codul de la Nürnberg și cu alte prevederi, inclusiv cu rezoluția 2361 a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei și cu termenii de autorizare a utilizării de urgență a FDA.

„Atac total din partea sistemului imunitar”

În special, Medici pentru etica covid-19 au avertizat asupra „vaccinurilor” de felul celor produse de Pfizer și ModeRNA, care se bazează pe noua metodă de vaccinare cu ARN mesager.

Experiența inițială ar putea sugera că vaccinurile derivate din adenovirus (AstraZeneca/Johnson & Johnson) provoacă efecte adverse mai grave decât vaccinurile cu ARNm (Pfizer/Moderna). Cu toate acestea, la injectări repetate, primele vor induce în curând anticorpi împotriva proteinelor vectorului adenovirus”, potrivit medicilor. „Acești anticorpi vor neutraliza apoi cea mai mare parte a particulelor de virus vaccinal și vor determina eliminarea lor înainte ca acestea să poată infecta alte celule, limitând astfel intensitatea vătămării țesuturilor”.

În schimb, în cazul vaccinurilor cu ARNm, nu există niciun antigen proteic pe care anticorpii să-l recunoască. Astfel, indiferent de gradul de imunitate existent, vaccinul cu ARNm își va atinge ținta – celulele organismului”, au precizat aceștia. „Acestea vor forma apoi proteina spike și, ulterior, vor suferi un atac total din partea sistemului imunitar. În cazul vaccinurilor cu ARNm, riscul de apariție a unor reacții adverse grave este ipotetic garantat să crească cu fiecare injectare succesivă.”

Aparenta lor preferință față de acestea din urmă este de natură să ne îngrijoreze în cel mai înalt grad.

Vaccinuri nenecesare, „date lipsă pe termen mediu sau lung”

În cele mai multe țări, majoritatea oamenilor vor avea acum imunitate la SARS-CoV-2”, au remarcat experții, subliniind că noul coronavirus are o rată de supraviețuire estimată la 99,8% la nivel global. „Indiferent de gravitatea bolii, aceștia vor avea acum suficientă imunitate pentru a fi protejați de o formă gravă a bolii în cazul unei noi expuneri. Această majoritate a populației nu va beneficia deloc de pe urma vaccinării.

Pentru cei care riscă o infecție severă, virusul rămâne tratabil, au precizat „Medicii pentru etica covid-19”. „O convergență a dovezilor indică faptul că tratamentul în faza de început a bolii cu medicamente existente reduce nevoia de spitalizare și mortalitatea cu ~85% și, respectiv, 75%”, au explicat ei, subliniind eficiența „multor medicamente antiinflamatorii, antivirale și anticoagulante testate și de încredere, precum și a anticorpilor monoclonali, a zincului și a vitaminelor C și D”.

Imunitatea naturală a celulelor T oferă o protecție mai puternică și mai cuprinzătoare împotriva tuturor tulpinilor SARS-CoV-2 decât vaccinurile, deoarece imunitatea pregătită în mod natural recunoaște mai mulți epitopi ai virusului și semnale costimulatoare, nu doar o singură proteină (spike)”, au continuat ei.

Scrisoarea medicilor a demitizat, de asemenea, afirmațiile conform cărora vaccinarea este necesară pentru a preveni răspândirea virusului prin infecție asimptomatică.

Vaccinurile au fost prezentate ca un mijloc de prevenire a infecției asimptomatice și, prin extensie, a transmiterii asimptomatice”, au declarat „Medicii pentru etica covid-19”. „Cu toate acestea, «transmiterea asimptomatică» este un artefact al procedurilor și interpretărilor nevalabile și nesigure ale testelor PCR, ceea ce duce la rate ridicate de fals-pozitivi. Dovezile indică faptul că persoanele asimptomatice pozitive la testul PCR sunt persoane sănătoase fals pozitive, nu purtătoare.

Grupul a citat un studiu chinez pe aproape 10 milioane de persoane, care a constatat că purtătorii asimptomatici de covid nu transmit practic niciodată virusul. „În schimb, lucrările citate de Centrul pentru Controlul Bolilor pentru a justifica afirmațiile privind transmiterea asimptomatică se bazează pe modele ipotetice, nu pe studii empirice”, au spus ei. „În mod clar, vaccinurile nu sunt necesare pentru a preveni bolile grave.

Experții și-au exprimat îngrijorarea și cu privire la eficacitatea vaccinurilor împotriva covid-19, afirmând că „nu există date pe termen mediu sau lung” care să dovedească eficacitatea vaccinului.

Calculul risc-beneficiu este, prin urmare, clar: vaccinurile experimentale sunt nenecesare, ineficiente și periculoase. Prin urmare, îndemnul la vaccinare pentru a-i «proteja pe ceilalți» nu are nicio bază, în realitate”, au concluzionat ei, adresând un avertisment vehement celor care promovează vaccinurile.

Citiți și:
Cine produce ‘vaccinurile’ împotriva infodemiei?
Fostul vicepreședinte al Pfizer: „Dictatura covid a fost pregătită și repetată de ani de zile, ca niște manevre militare!”

 

yogaesoteric
9 septembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More