Exemplu despre cum organizează propriile servicii secrete americane un atac terorist de tip jihadist – Caz real! (Cum va deveni Occidentul islamic)

 

Toţi cei ce sunt atenţi la ceea ce pe petrece în lume pot observa cum are loc islamizarea premeditată a Occidentului de către guvernările şi elitele acestuia, în scopul formării unei populaţii uniforme, cu statut de sclav „fericit” lipsit de conştiinţă de sine. Vom urmări să ilustrăm acest proces intenţionat, minuţios gândit şi aplicat, cu aspecte ale realităţii.

Una dintre componentele dimensiunii politice a islamizării este organizarea de acţiuni teroriste de tip steag fals (înscenare) pe teritoriile statelor occidentale, puse pe seama terorismului musulman, pentru ca astfel să existe motive pentru restrângerea drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti clasice. Iată un asemenea caz real.

3 mai, 2015. La şcoala Curtis Culwell Center, din oraşul Garland, Texas, are loc un concurs de caricaturi şi desene pentru copii cu tema Mahomed, la care sunt prezenţi olandezul Geert Wilders, preşedintele Partidului Libertăţii, şi organizatorii Robert Spencer, administratorul site-ului Djihad Watch, Pamela Geller de la American Freedom Defense Initiative. Către ora 19:00, doi musulmani din Arizona, Elton Simpson et Nadir Soofi, simpatizanţi ai ISIS, coboară din automobilul lor înarmaţi cu puşti de asalt şi trag asupra agentului de pază al şcolii Bruce Joiner şi asupra poliţistului Greg Stevens, încercând să intre în şcoală. Agentul, neînarmat, este rănit la picior, dar poliţistul scoate pistolul şi îi doboară pe cei doi.

În tot acest timp, un agent FBI, care îi urmărise pe jihadişti cu maşina, făcea poze ale scenei. După doborârea teroriştilor, caută să se retragă, dar este oprit de poliţia locală şi este nevoit să se deconspire, numele lui rămânând secret pentru public şi presă. Astfel se află de existenţa lui şi de faptul că, deşi fusese pe urmele acestora, nu încercase în niciun moment să intervină. Mai mult chiar, agentul care se dădea drept un islamist, îi trimisese cu câteva zile înainte unuia dintre cei doi mesajul Tear up Texas, un îndemn de atac cu referire clară la evenimentul de la Curtis Culwell Center şi îi ajutase să cumpere armele ridicând o interdicţie, care se referea la ei, din sistemul pentru verificarea cumpărătorilor de arme.

Atacarea centrului ar fi însemnat o lovitură dublă: pe de o parte o mulţime de victime, cu preponderenţă copii, ceea ce ar fi contribuit la înspăimântarea populaţiei şi, odată cu rezultatele altor atacuri similare, la luarea unor aşa-zise măsuri sporite de luptă împotriva terorismului jihadist, adică de instaurare a statului poliţienesc, şi, pe de altă parte, la eliminarea celor trei personaje incomode menţionate mai sus, critici acerbi ai politicii de islamizare a guvernelor occidentale. Ca o dovadă în plus a acestui al doilea scop, asupra lui Robert Spencer a existat o tentativă de otrăvire în mai 2017, în Islanda.

Toate detaliile de mai sus au fost reamintite miercuri, 22 martie, în emisiunea lui Tucker Carlson de la Fox News, la care au fost prezenţi agentul de pază, Bruce Joiner împreună cu avocatul său, ca urmare a începerii procesului intentat în toamna anului 2017 de agentul de pază al centrului pentru rănire premeditată.

Pentru că FBI-ul a refuzat să le răspundă, cei doi vor căuta să afle prin intermediul judecătorului răspuns la mai multe întrebări, printre care şi:
– de ce agentul FBI nu a chemat echipajele de intervenţie;
– de ce nu a fost prevenită poliţia locală în legătură cu atacul;
– până la ce nivel din FBI se cunoştea operaţiunea montată de agent.

Per ansamblu, procesul ar putea duce la divulgarea de detalii şi documente extrem de sensibile pentru FBI şi pentru fostul director, avocatul având convingerea că fostul director James Comey, dat afară între timp de preşedintele Trump, a minţit pentru a acoperi agenţia.
Quod erat demonstrandum! Concluziile trageţi-le singuri.

Prezentarea cazului în diverse etape o găsiţi în întreaga presă americană.


Citiţi şi:

Cum să recunoști un eveniment de tip «steag fals»

Operațiunea Gladio și farsa terorismului musulman prin operațiuni sub steag fals

Serviciile secrete francez şi german ştiau de atacul de la Paris cu o lună înainte să se producă dar nu au făcut nimic

 

 

yogaesoteric
25 mai 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More