Expediţii programate în tainicul tărâm subteran al SHAMBALEIMulţi esoterişti ştiu că planeta Terra este de fapt un glob cu o uriaşă cavitate interioară


Două expediţii unice au fost deja programate pentru 2006 şi 2007

În această imagine realizată din satelit, se distinge în partea de sus deschizătura misterioasă de la
Polul Nord

Ca un ecou semnificativ la faptul că unii exploratori au dovedit că planeta noastră are o uriaşă cavitate misterioasă, ea fiind alimentată cu energie de către un soare central şi fiind locuită de către o tainică civilizaţie foarte evoluată (printre aceşti exploratori amintim pe Olaf Jansen, care chiar a dovedit în secolul al XIX-lea că a vizitat această misterioasă lume  interioară şi pe celebrul  amiral  Richard Evelyn Byrd, de la U.S. Navy, care la rândul lui a survolat aceste zone necunoscute în anul 1947), un pasionat cercetător al enigmelor acestei planete, pe nume Steve Currey, a lansat proiectul unei inedite expediţii la Polul Nord, care este destinată să verifice dacă această teorie fascinantă va fi  validată sau nu.

Referitor la aceste aspecte tulburătoare care atestă existenţa acestor tărâmuri misterioase putem cita atât numeroase legende ale poporului eschimos (din Groenlanda), cât şi evocarea feluritelor mărturii care există în numeroase tradiţii  de pe glob. Este totodată semnificativă apariţia pe Internet a câtorva fotografii tulburătoare care provin de la NASA şi care arată deschizătura stranie care există în regiunea Polului Nord. Este foarte interesant că acelaşi gen de deschizătură este prezentă şi în cazul celorlalte planete ale sistemului solar.

Un alt element care vine în favoarea acestei teorii este acela că, aşa cum o arată în mod curent seismografele, planeta Terra reacţionează într-un mod straniu la cutremurele de pământ timp de multe ore, vibrând întocmai ca un clopot, ceea ce ar fi imposibil să se producă dacă ea ar fi umplută (aşa cum se spune) cu lavă şi ar avea un nucleu. De fapt, ipoteza planetelor scobite (care sunt goale) în interior reflectă cât se poate de clar din punct de vedere macroscopic modelul clasic al atomului, care este compus dintr-un nucleu care corespunde soarelui central, ce este înconjurat de o nebuloasă care este formată din probabilităţile orbitelor electronilor săi ce sunt identificate cu un înveliş sub care există un spaţiu gol.

Un astfel de centru de gravitate care este situat sub această crustă şi probabilitatea existenţei  unui tainic soare central ar răspunde totodată într-un mod adecvat tuturor măsurătorilor care au fost făcut atât pentru descoperirea manifestării gravitaţiei în spaţiu cât şi pentru a explica cât mai bine prezenţa câmpurilor electromagnetice foarte puternice care au fost constatate că există atât în jurul planetelor, cât şi al stelelor.

În martie anul trecut, ca un ecou la observaţiile ce au fost făcute atât în regiunile polare ale Terrei cât şi ale lui Jupiter au fost deja detectate unele fluxuri de electroni pe planeta Saturn de către o echipă de cercetători ai Universităţii din Cologne. Această emisie misterioasă de electroni care este caracteristică planetelor sistemului solar ar putea fi explicată prin existenţa sorilor interni ai planetelor.

Bazându-se pe numeroasele cercetări care au fost realizate cu privire la existenţa unei deschizături care se află în zona polului nord, se presupune că aceasta ar avea  între 700 şi 800 de km diametru şi ea s-ar situa la 84,4 grade latitudine nord şi 141 grade longitudine est.

Societatea  care a fost înfiinţată de Steve Currey, care este un lider în domeniul organizării expediţiilor şi a călătoriilor extreme, a rezervat prin închiriere pentru expediţia lui spărgătorul rusesc de gheaţă  YAMAL, care este dotat cu tehnologie nucleară (puterea propulsiei nucleare garantând în cazul de faţă o totală autonomie timp de luni de zile şi o putere de propulsie care este suficientă pentru a trece cu uşurinţă prin gheaţă) care va primi la bordul său mai puţin de o sută de pasageri ziarişti, oameni de ştiinţă, persoane particulare precum şi unii cineaşti printre care amintim pe Scott Lintgren, celebrul explorator care va aduce cu el un echipament adecvat pentru a filma această eventuală descoperire istorică în format Imax. Unii oamenii de ştiinţă de renume participă la acest proiect cu scopul de a echipa nava cu o adecvată tehnologie care este după cum se ştie necesară atât în materie de poziţionare şi de măsurători geografice cât şi de navigaţie pentru spărgătorul de gheaţă Yamal.

Existenţa acestei gigantice cavităţi misterioase a Terrei este fără îndoială unul dintre secretele cele mai bine ascunse ale Noii Ordini Mondiale în spatele căreia se află francmasoneria planetară. După descoperirea sa uluitoare, francmasonii i-au impus tăcerea amiralului Byrd la întoarcerea din zborul său istoric care a avut loc în anul 1947.

Răspunzând la întrebările referitoare la riscul inerent al acestei revelaţii, Steve Currey estimează că anumite protecţii subtile şi eficiente vor apare de la Regele Lumii din Shambala care se află în locurile tainice unde este prezentă această enigmatică civilizaţie a Terrei. El este sigur că această protecţie ocultă va permite în felul acesta buna desfăşurare a expediţiei. În conformitate cu rarele mărturii ale acelora  care au avut  deja acces la această misterioasă civilizaţie care este extrem de avansată, printre aceştia s-ar afla chiar şi unii piloţi de OZN-uri care au fost observaţi aproape peste tot în lume încă de la primele experienţe nucleare, şi care au început să activeze de atunci la protejarea planetei de tot ceea ce este mai rău.

Biletele pentru această expediţie extraordinară vor costa aproximativ 18.950 dolari – 15.560 euro.  Această sumă ce se va încasa pentru fiecare bilet în parte va permite finanţarea expediţiei. Vaporul respectiv (spărgătorul de gheaţă Yamal) va fi echipat cu toate mijloacele moderne de comunicare şi totodată la bordul său va fi transportat un elicopter de recunoaştere. Acest vas este deja  echipat cu tot confortul pe care-l putem aştepta de la o navă de croazieră.

Miza în cazul de faţă este imensă, căci această descoperire epocală va repune fără îndoială în discuţie foarte multe dintre teoriile actuale care explică într-un anume fel gravitaţia. Printre altele, această descoperire va deschide drumul atât sistemelor revoluţionare de producere a unei energii  nelimitate (free energy) cât şi a unor noi mijloace de explorare spaţială, fără a mai vorbi de numeroasele implicaţii pe care ea le va avea fără îndoială nu numai asupra istoriei omenirii ci şi asupra anumitor aspecte geopolitice.

După cum s-a anunţat în presă unele persoane interesate au început deja formalităţile de rezervare a biletelor de călătorie pentru această expediţie istorică care va dura 24 de zile din data de 26  iunie până în 19 iulie 2007. Într-un comunicat care a fost dat publicităţii aflăm că societatea lui Steve Currey tocmai a anunţat achiziţionarea unui Boeing BBJ2 (care poate transporta 70 de pasageri) cu scopul de a descoperi cât mai repede deschizătura misterioasă care se află la polul nord care fără îndoială permite accesul către misteriosul tărâm ce se află în interiorul Pământului, pregătind astfel cu anticipaţie expediţia care urmează să aibă loc la anul a spărgătorului de gheaţă Yamal.

În cursul acestei expediţii cu avionul Steve Currey intenţionează să realizeze o eventuală primă vizită de o săptămână pentru a realiza în felul acesta unele contacte cu locuitorii acestor tărâmuri, întocmai precum a fost acela al mediumului argentinian, Marcelo Martorelli.  Acesta a scris se pare după aceea chiar o carte care se intitulează „Apelul planetar al maeştrilor Terrei care se află în tărâmul subteran.” Cu ocazia acestei prime expediţii pe care o va realiza cu avionul, Steve Currey speră totodată să aducă din acest tărâm enigmatic al Shambalei primele înregistrări video. Decolarea pentru începerea acestei prime expediţii extraordinare se va face de pe aeroportul din localitatea Fairbanks (Alaska) pe data de 3 august 2006. Preţul unui bilet pentru această călătorie excepţională este de 17.000 de dolari!  

În curând vom publica pe yogaesoteric un şir de mai multe articole cu totul şi cu totul extraordinare ce vor conţine o mulţime de revelaţii referitoare la existenţa misteriosului tărâm subteran al Shambalei.yogaesoteric
iunie 2006

 
Notă. Datorită morţii subite a lui Steve Currey în urma unui cancer galopant, s-a hotărât amânarea expediţiilor.

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More