Experimente militare secrete în Munții Buzăului

 

În anii ’80, în Munţii Buzăului s-au efectuat o serie de experimente militare de către cercetători angajaţi pe bază de contract de Ilie Ceauşescu, care avea o unitate de paranormali lângă lacul Gotes.

Experimentele de la lacul Gotes priveau apariţia unui fenomen straniu, un vortex energetic ce se instala în anumite condiţii geo-magnetice, fiind însoţit de tulburări energetice care favorizau transmisia telepatică.

În timpul apariţiei „norului gri”, pe un fond de un albastru intens imposibil de descris în cuvinte, au fost raportate dispariţii de persoane, uneori acestea apărând mai târziu în alte locuri.

Ataşaţii militari sovietici au făcut „schimb de experienţă” cu cercetătorii români, uneori furându-le pur şi simplu rapoartele secrete.

Aspirat de norul gri

Unul dintre cercetătorii angajaţi de Ilie Ceauşescu s-a lăsat aspirat de norul gri. El a dispărut din fața observatorilor timp de 4 ore, fiind găsit ulterior la o distanţă apreciabilă. A descris o călătorie într-un univers paralel straniu, asemănător ca peisaj cu cel din care plecase. I s-a părut că incursiunea sa a durat mai puţin de 10 minute. La revenire, vedea totul inversat, ca în oglindă, şi a slăbit 8 kilograme în următoarele zile.

Cercetătorii au numit fenomenul norului gri „poarta timpului”, o poartă energetică spre un univers paralel.

Experimentul Cernobrov

În anii ’80, în paralel cu cercetările militarilor români de la Lacul Gotes, Vadim Cernobrov, născut şi crescut într-o unitate militară de aviaţie, absolvent al Institutului de Aviaţie din Moscova, secţia Aerospaţiale, şi-a constituit un grup de cercetare. Acest grup a bătut munţii Rusiei în căutare de anomalii electromagnetice asemănătoare cu cele din Munţii Buzăului. Mergând mai departe decât românii, Cernobrov s-a apucat să construiască o maşină a timpului, într-o fabrică militară dezafectată, având caracteristicile electromagnetice din zonele studiate. El a reuşit, cu această maşină, să dea timpul înapoi cu 3 procente.

Opt dispăruţi

Ruşii au făcut cercetări în domeniu încă de pe vremea lui Stalin, când funcţiona Institutul de Cercetare a Lumilor Paralele. Experimentele erau conduse de doi academicieni recunoscuţi, Kurciatov şi Ioffe. În 1952, Lavrenti Beria, şeful poliţiei secrete, a iniţiat un proces împotriva cercetătorilor acestui institut, soldat cu executarea prin împuşcare a 18 specialişti şi deportarea în lagăre a altor 59. Hruşciov a pus din nou institutul pe picioare, dar, în 1961, un experiment nereuşit s-a soldat cu dispariţia a opt cercetători renumiţi. Familiile lor cred şi astăzi că aceştia au fost ucişi dintr-un motiv sau altul, şi nu că au dispărut pur şi simplu.

Explozia misterioasă

În 1989, pe 30 august, s-a înregistrat cea mai ciudată experienţă.

Se efectua un test cu un modul al timpului, care cântărea 780 de tone, în insulele Anjou. La bord se aflau trei cercetători, când o explozie infernală, fără cauze vizibile, a făcut praf arhipelagul de 2 kilometri în diametru.

Ultimele informaţii de la bord proveneau dintr-o lume paralelă, în care modulul, după coliziunea cu un obiect mare, rămăsese fără sectorul de propulsie.

Cercetătorii n-au murit în acea explozie. În înregistrările din arhivă se află următoarea relatare: „devenim transparenţi, putem să ne vedem oasele şi venele, toate obiectele ne apar duble, este foarte întuneric afară, mai avem oxigen doar pentru 43 de ore, dar nu ne mai putem întoarce”.

Citiți și:

«Gurile de Rai» ce sunt înzestrate cu puteri magice! Cele mai cunoscute puncte energetice din România care sunt benefice

Ceaușescu și extratereștrii

Fenomene misterioase care au avut loc în anumite zone tainice ce prezintă o încărcătură energetică benefică, deosebită din România

 

yogaesoteric
14 februarie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More