Dr. Michelle Cretella – Pericolele ideologiei transgender

 

Dr. Michelle Cretella, medic pediatru dedicat sănătății și bunăstării copiilor și președinte al Colegiului Pediatrilor Americani, a vorbit în cadrul unei conferințe susţinute la Universitatea „St. Thomas” (SUA) despre disforia de gen. Prezentăm în cele ce urmează un rezumat al acestei conferințe, ce a fost realizat de site-ul Daily Signal.

Înregistrarea video a speechului susţinut de dr. Cretella a fost eliminată de pe YouTube pe motiv că încalcă politicile canalului în materie de „discurs de ură”.

„Felicitări! Aveți o fetiță!” Ca medic pediatru, timp de aproape 20 de ani, pot spune că așa încep relațiile cu mulţi dintre pacienții pe care-i am. Trupurile noastre ne declară sexul nostru. Nu noi hotărâm sexul nostru biologic. Sexul este determinat la concepție, de ADN-ul ștanțat în fiecare celulă a trupului nostru.

Sexualitatea umană este binară. Ori ai un cromozom Y normal și te dezvolți într-un bărbat, ori nu, și atunci te dezvolți în femeie. Există cel puțin 6.500 de diferențe genetice între bărbați și femei. Hormonii și chirurgia nu pot și nici nu modifică acest fapt.

Identitatea nu este biologică, ci psihologică. Identitatea este corelată cu gândurile și simțămintele sau sentimentele persoanei. Gândurile și sentimentele nu sunt conectate din punct de vedere biologic. Gândurile și sentimentele noastre pot fi corecte din punct de vedere faptic, sau greșite, din același punct de vedere.

De exemplu, dacă azi merg la un medic și spun: „Bună ziua, sunt Margaret Thatcher”, el îmi va spune că delirez și îmi va prescrie un medicament anti-psihotic. Totuși, dacă i-aș spune, „Bună ziua, sunt bărbat”, medicul mi-ar răspunde: „Felicitări, ești transgender”. Dacă i-aș spune: „Doctore, am gânduri suicidare. Sunt un om cu un membru amputat, captiv într-un trup normal. Vă rog, extirpați-mi chirurgical piciorul.” În acest caz, voi fi diagnosticată cu tulburare de integritate a identității trupului. Dar dacă m-aș duce la același medic și i-aș spune: „Sunt bărbat, vă rog să-mi dați o trimitere pentru o dublă mastectomie” (extirpare a sânilor), medicul îmi va da o asemenea trimitere.

Vedeți, potrivit tendinței majorității organizațiilor medicale, dacă vrei să-ți extirpezi chirurgical o mână sănătoasă, sau un picior sănătos, ești bolnav mintal. Dar dacă vrei să-ți tai sânii sănătoși sau penisul, te numești transgender.

Să fim clari: nimeni nu se naște transgender. Dacă identitatea sexuală ar fi conectată în creier înainte de naștere, gemenii identici ar avea aceeași identitate sexuală 100%, întotdeauna. Dar ei nu au aceeași identitate sexuală.

Am avut un pacient, un băiețel pe nume Andy, care la vârsta de 3-5 ani a început să se joace din ce în ce mai mult cu jucării de fetițe și a început să spună că este fată. Le-am dat părinților trimitere să meargă cu Andy la un terapeut.

Uneori, boala mintală a unui părinte sau abuzul asupra copilului pot fi factorii [declanșării unei tulburări]. Dar cel mai adesea, se petrece ca un copil să nu perceapă dinamica familiei și să își interiorizeze o convingere falsă.

În mijlocul unei ședințe de terapie, Andy a luat un camion de jucărie și l-a îndreptat spre o păpușă Barbie, spunând: „Mamă și tată, voi nu mă iubiți când sunt băiat”.

Ce a aflat terapeutul a fost că atunci când Andy avea 3 ani, în familie s-a născut o fetiță cu nevoi speciale. Ea avea nevoie de mult mai multă atenție și grijă din partea părinților. Iar Andy a înțeles acest fapt în felul următor: „Mamei și lui tata le plac fetele. Dacă vreau ca ei să mă iubească din nou, este nevoie să fiu și eu fată”. Cu terapie de familie, Andy și-a revenit.

Astăzi, părinților lui Andy li s-ar spune ceva cu totul diferit, ceva de genul: „Acesta este adevăratul Andy, de fapt. Este nevoie să-i dați alt nume, asigurați-vă că toată lumea îl tratează ca pe o fată sau, altfel, el se va sinucide.” Pe măsură ce Andy va atinge vârsta pubertății, experții îi vor prescrie medicamente ce îi vor bloca pubertatea, așa încât el să continue să joace rolul de fată.

Experții ne asigură că „nu contează dacă n-am testat niciodată blocanții de pubertate la copiii normali din punct de vedere biologic. Nu contează că atunci când acești blocanți sunt folosiți în tratamentul cancerului de prostată la bărbați sau în problemele ginecologice la femei, le cauzează probleme cu memoria. N-avem nevoie de testări. Nu, este necesar să stopăm dezvoltarea fizică acum sau adolescentul se va sinucide”. Dar aceasta nu este adevărat.

Atunci când copiii sunt sprijiniți să treacă prin perioada de pubertate cu sexul lor biologic, cei mai mulți copii care suferă de confuzie de gen își revin. Cu toate acestea, îi castrăm chimic pe copiii cu confuzie de gen, administrându-le blocanți de pubertate. Apoi îi sterilizăm permanent pe mulți dintre ei, prescriindu-le în plus hormoni de sex diferit. Hormonii de sex diferit sunt estrogenul și, respectiv, testosteronul. Acești hormoni le creează copiilor riscuri de boli de inimă, AVC, diabet, cancere și chiar riscul de apariţie a acelor probleme emoționale pe care experții pretind că le previn.

Dacă unei fete care insistă că este băiat i se dă zilnic testosteron timp de un an, este clar că va avea o dublă mastectomie la vârsta de 16 ani

Acum, reţineţi faptul că Academia Americană de Pediatrie (AAP) a emis un raport care cere pediatrilor să avertizeze adolescenții cu privire la tatuaje și potrivit căruia tatuajele sunt de fapt permanente și pot cauza cicatrici. Dar aceeași AAP sprijină 110% mastectomia dublă la adolescentele de 16 ani, chiar și fără acordul părinților, atâta timp cât o adolescentă insistă că este bărbat și a luat testosteron zilnic, timp de un an.

Să clarificăm: să îndoctrinezi toți copiii, începând de la grădiniță, cu minciuna că ei ar putea fi captivi într-un trup greșit, perturbă însăși temelia testării realității de către un copil. Dacă un copil nu poate avea încredere în realitatea trupului său, în cine sau în ce să se încreadă?

Ideologia transgender din școli înseamnă abuz psihologic asupra copiilor, care duce adesea la castrare chimică sau sterilizare și mutilare chirurgicală. Dacă acest fapt nu înseamnă abuz asupra copilului, atunci ce este?

Citiţi şi:

Transgender este o boală mintală și ar fi necesar să fie tratată ca atare

TRANS-TIRANIA. Într-o lume transgender, identificarea biologică a femeii şi a bărbatului este ilegală. Se petrece deja în unele ţări occidentale…

 

yogaesoteric
14 februarie 2020


 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More