Explozivul film Vaxxed – scos de la festivalul filmului de la New York!

 

De ce documentarul despre vaccin şi autism Vaxxed – From Cover Up to Catastrophe (Vaccinat – De la mușamalizare la catastrofă) a fost scos din Festivalul de Film Tribeca tocmai de Robert De Niro, adică de cel care-l promovase?

Documentarul de excepţie Vaxxed – De la muşamalizare la catastrofă a fost regizat de dr. Andrew Wakefield! Este vorba de doctorul Andrew Wakefield şi nu „fostul medic” Andrew Wakefield, cum scriu anumite ziare! Oricât ar încerca, maşinăria de discreditare a cartelului Pharma nu poate să-i anuleze unui doctor titlul pe care l-a obţinut în urma studiului şi a lucrării de doctorat. Nu a reuşit decât să-i ridice dreptul de a profesa ca şi medic, dar nu şi titlul de doctor! Atenţie la tentativa de dezinformare. Doctorului Andrew Wakefield i-a fost retras dreptul de a profesa în anul 2010 după o amplă promovare a ideii că vaccinurile sunt generatoare de boli. Lupta sa împotriva vaccinării a început încă din anul 1998, când a publicat un studiu care susținea că există o legătură între vaccinul ROR (rujeolă-oreion-rubeolă) și autism.

Documentarul Vaxxed se bazează pe statistici oficiale şi are ca subiect muşamalizarea legăturii dintre vaccinuri şi autism aşa cum a fost ea documentată oficial de dr. William Thompson de la CDC (Center for Disease Control and Prevention – Centrul de Supraveghere și Control al Bolilor), și prezintă zeci de cazuri în care copii sănătoși au devenit autiști „peste noapte” în urma vaccinării.

Dr. William Thomson a fost cercetător senior în cadrul CDC. Începând cu anul 2013 el a purtat discuții cu renumiți oameni de știință, senatori și jurnaliști, arătându-le mai multe documente din care reieșea că studiile pro-vaccinuri sunt falsificate și că, din contră, cercetările arată că există o legătură evidentă între vaccinurile primite de copii în primii ani de viață și tulburările de dezvoltare neuronale (inclusiv autismul).

De exemplu, conform informațiilor publicate de dr. Thomson, un studiu din anul 2004 cu privire la efectele vaccinurilor ROR (rujeolă-oreion-rubeolă) arată că există 340% risc de autism la băieții de culoare, după vaccinare. Această statistică extrem de gravă i-a determinat pe autorii studiului să falsifice datele și să distrugă documentele, pentru mușamalizarea rezultatului.
 
Filmul documentar urma să fie prezentat de Robert De Niro în premieră în aprilie, în SUA, la Festivalul de Film Tribeca!

Robert de Niro a declarat cu puțin timp înainte de evenimentul Tribeca că şi el are un copil autist (detaliu pe care nu l-a mai făcut public până atunci) şi de aceea – deşi el personal nu este împotriva vaccinării – doreşte ca acest subiect să fie discutat „pe toate părțile”:

„Grace şi cu mine avem un copil cu autism şi noi credem că este esenţial ca toate aspectele legate de cauzele autismului să fie discutate în mod deschis şi examinate. […] Este foarte personal pentru mine şi familia mea şi vreau ca acolo să fie o discuţie, motiv pentru care vom rula Vaxxed. Eu personal nu susţin filmul şi nici nu sunt anti-vaccinare; sunt doar pentru oportunitatea unei dezbateri în jurul problemei.”
 
După ce a anunţat că documentarul Vaxxed va fi prezentat la Festivalul de Film Tribeca au început imediat presiunile asupra lui.

De Niro i-a avut printre susținători pe senatorul republican Bill Posey. Acesta din urmă a susținut o prelegere în urmă cu un an, chiar la Congresul american, despre frauda guvernamentală menită să muşamalizeze legătura dintre vaccinuri şi autism dezvăluită de dr. William Thomson. (Vezi aici) Senatorul Bill Posey a solicitat o investigaţie guvernamentală în problema studiului falsificat, însă fără prea mare succes.

Marea corporaţie Big Pharma vrea să muşamalizeze şi muşamalizarea

Bietul De Niro nu avea habar în ce cuib de viespi a băgat mâna! Presiunea publică a crescut exponenţial într-un timp foarte scurt!

Filme precum 37 Uses for a Dead Sheep (37 de moduri de a folosi o oaie moartă) (2006) sau American cannibal: The road to reality (Canibalul american: Drumul spre realitate) nu au fost cenzurate la Festivalul Tribeca. În schimb, un documentar despre o fraudă guvernamentală dovedită a trebuit să fie cenzurat. De ce?

După anunţul făcut de Robert De Niro despre prezentarea documentarului Vaxxed a urmat o furtună de atacuri asupra lui și a susținătorilor săi, atât în public cât şi (mai ales) în culise. Două zile mai târziu, De Niro a executat flick flack-ul complet al unui om care nu vrea să sfârşească precum dr. Jeff Bradstreet (susținător activ al medicinei alternative care a publicat numeroase studii în care susținea că vaccinurile provoacă autism și alte boli grave în rândul copiilor și care a murit subit, în circumstanțe suspecte în iunie 2015) şi a cedat presiunii, anunţând că s-ar fi consultat cu nişte membri ai „comunităţii ştiinţifice” şi că retrage filmul din cadrul festivalului. Bună ziua, la revedere!
 
„L-au învăţat o lecţie. Nu te pui cu cartelul medical. Ţine-ţi gura! Suferă în tăcere. Gândiţi-vă aşa: se poate vedea un film despre cum dronele americane ucid civili nevinovaţi. Se pot vedea filme despre cum CIA-ul răstoarnă guverne străine. Se pot vedea filme despre corporaţii care pulverizează chimicale peste zone unde copiii se nasc cu malformaţii şi adulţii mor de cancer.

Dar nu poţi vedea un film care sugerează că vaccinurile ar putea cauza autism.
Asta e prea fierbinte. Asta dezvăluie un secret prea mare. Asta torpilează un monopol care trebuie protejat cu orice preţ”, a declarat cu amărăciune jurnalistul Jon Rappoport.

„Am fost martori la încă un exemplu despre cum puterea şi interesele corporatiste cenzurează libertatea de exprimare, arta şi adevărul”, au transmis, într-un comunicat de presă, dr. Andrew Wakefield şi producătorul Del Bigtree.

Vezi aici declarația lui Robert De Niro în urma anulării lansării filmului în cadrul Tribeca.

Reacţia isterică a publicului (inclusiv medici, mass-media, blogger-ii etc.) demonstrează că acest documentar este dinamită pură pentru toţi cei care încă mai au încredere în studiile falsificate ale guvernului american! Căci, nu-i aşa, autorităţile susţin, după zeci de ani de cercetare și sute de milioane de dolari cheltuite că, deși numărul de copii cu autism este în creștere, încă nu s-au descoperit cauzele acestei boli, dar că sigur vaccinurile sunt „bune”!
 
De ce cenzura?

Filmul Vaxxed documentează (cu ajutorul unor oameni de ştiinţă şi cu informaţii reale şi verificate) că întrebările despre posibila legătură vaccinuri – autism sunt justificate.

Cu toate acestea, însăşi ipoteza acestei legături creează dureri de cap masive majorităţii oamenilor, care preferă să-şi continue netulburaţi somnul în Matrix, ca să nu mai vorbim de isteria colectivă a „vacciniștilor”, speriaţi până în măduva oaselor că va ieşi adevărul la iveală şi vor afla toţi părinţii cum sunt minţiţi și cum le sunt îmbolnăviți cu bună știință copiii. De ce oare? De ce este cenzurată informația?

Dacă totul este doar o invenţie şi o nebuloasă conspiraţionistă, de ce să nu-i lăsăm pe cei care militează anti-vaccinare să se facă de râs?

Documentarul este bazat pe cazul real şi atestat de zeci de mii de pagini ale dosarului curajosului dr. William Thompson.

Unii oameni au început însă să își pună întrebări: „De ce nu trebuie vizionat acest documentar într-un festival de film? Ni se spune că e făcut de unii acuzaţi de fraudă şi fără serviciu. Adică dacă e doar o aiureală făcută de aiuriţi ce iau interviuri altor aiuriţi de ce să n-o vadă publicul? S-ar convinge astfel toată lumea că cei anti-vaccin nu sunt decât nişte nătângi. Nu cumva, de fapt, acest film este interzis tocmai pentru că e credibil şi extrem de bine documentat? Nu cumva, de fapt, este prea periculos pentru sistemul ce ne obligă să ne injectăm copiii cu zeci de vaccinuri?”
 
Jurnalistul Jon Rappoport, vădit dezamăgit, i-a adresat un mesaj tulburător lui Robert De Niro:
„Hei, Robert, ai fi putut să arăţi filmul şi ai fi putut să organizezi o conferinţă live după aceea, invitând nişte vorbitori care să prezinte ambele fețe ale monedei chiar acolo în teatru.
Ai fi putut să-ţi asumi răspunderea şi să spui că nu te laşi intimidat.
Ai fi putut să spui că un film se bazează pe sanctitatea libertăţii de exprimare şi că nu vei sacrifica acest principiu!
Ai fi putut să urmezi consecvent aceeași linie!
Ai fi putut să-ţi pui la bătaie reputaţia şi tot ce ai realizat în industria filmului, pentru a demonstra ceva!
Ai fi putut să explici cine te-a pus sub presiune şi de ce.
Ai fi putut să refuzi să te înclini.
Ai fi putut să refuzi să laşi acest moment să treacă.
Ai fi putut să înfrângi cenzura şi ai fi putut să chemi şi câţiva prieteni celebri, chiar acolo pe scenă, care să te susţină.
Ai fi putut să răstorni situaţia, fiindcă în fond şi la urma urmei, te pregăteai doar să prezinţi un film. Asta e tot ce făceai, nu? Cu destulă forţă în cuvinte (ştii cum merge treaba asta, nu?) ai fi putut să expui public toată făţărnicia dementă a cenzurii.
Ai fi putut să spui: «Acesta nu este Festivalul Cenzurat de Filme Tribeca. Nu acesta este numele festivalului şi nu va fi niciodată». Ai fi putut să ieşi în public şi să faci în public, pentru prima oară în viaţa ta, ceea ce faci şi pe ecran.
Ai fi putut să-i loveşti pe cenzori între ochii de şarpe şi să-i pui la locul lor.
Ai fi putut să ieşi pe post la The View şi la Fallon şi la Oprah şi să argumentezi împotriva celor care vor să distrugă libertatea de exprimare.
Şi ştii prea bine că ai fi putut să obţii o victorie!
Dar nu ai făcut toate astea. Ai dat înapoi.”

Caracatiţa Big Pharma a dictat decizia de a retrage filmul din cadrul festivalului.
Haideţi să vedem ce s-a mişcat în culise înaintea retragerii filmului din programul festivalului.

Site-ul TruthKings ne invită să aruncăm o privire asupra grupului de fondatori implicaţi în Festivalul de Film Tribeca.

Conform Wikipedia, alături de Robert De Niro un alt membru fondator al Festivalului Tribeca este Craig M. Hatkoff (investitor şi filantrop din New York), cumnat cu investitorul miliardar Alan Patricof. Hatkoff şi soţia sa, Jane Rosenthal, dețin 66% din acțiunile Tribeca.

Miliardarul Alan Patricof este fondatorul firmei Apax Partners, una din cele mai mari companii cu capital privat pe plan mondial.

Cu ajutorul motorului de căutare Google aflăm că Apax Partners a achiziţionat firma Marken, o companie specializată în vaccinuri şi studii clinice, dar și alte companii biomedicale care au legături cu vaccinarea, livrarea de vaccinuri şi studii clinice.

Chiar nu avem resurse să căutăm istoria fiecărei companii achiziţionate de Apax Partners (firmă care valorează cam 20-40 miliarde de dolari), dar peste tot găsim legăturile acestei companii cu Big Pharma: CoreValve, Biolipox, Newron, NicOx, IDM, Galapagos, Hybrigenics, Synt:em, neuro3d, Neurotech, Affymax, Compugen, D-Pharm, Zymogenetics, Lorantis, Medeus Pharma, Wilex, Astex, DBV Technologies etc. Se mai poate căuta pe Google după cuvintele-cheie: Apax Partners vaccines.

Ce legătură are Patricof cu Tribeca? Ei bine, Alan Patricof, fondatorul companiei Apax Partners, are doi fii, unul din ei fiind Jonathan Cale Patricof, preşedintele companiei Tribeca Enterprises, proprietara Festivalului! Este foarte probabil ca decizia de retragere a documentarului Vaxxed de la Festivalul Tribeca să fi fost orchestrată/ dictată de acest Jonathan Cale Patricof, a cărui pagină de Wikipedia spune foarte multe despre afiliaţiile lui politice (totul este atât de evident, trebuie doar să investigăm puțin).
 
Ca atare, se pare că Robert De Niro a căzut cumva la mijloc şi este o simplă victimă în aceste maşinaţiuni.

Documentarul Vaxxed a primit un „tsunami” de publicitate prin aceste manevre, toată lumea îl aşteaptă acum cu „sufletul la gură” şi poate doar cu bani grei s-ar fi putut obţine atâta atenţie publică pentru un film! Ce cadou minunat din partea industriei farma! „Ce o fi în filmul ăla, domʼle, de a fost cenzurat?” – se va întreba omul de rând. Şi uite-aşa, le suntem recunoscători băieţilor din Big Pharma şi acoliţilor lor, care au contribuit atât de „altruist” la reclama gratuită a filmului Vaxxed.
 
Autoarea Sarah Pope (Healthy Home Economist) a scris un articol interesant în care detaliază ipoteza că poate Robert De Niro ştia dinainte că va fi forţat să retragă filmul şi tocmai de aceea a ieşit întâi în public să anunţe că îl va prezenta în cadrul Festivalului Tribeca, ştiind că retragerea ulterioară va face nişte valuri imense şi astfel filmul va beneficia de multă publicitate în toată lumea:
„Mai întâi, timing-ul declaraţiilor personale făcute de Robert De Niro despre motivul pentru care voia să prezinte Vaxxed la Tribeca: în vinerea unuia din weekend-urile prelungite ale anului. Apoi, anunţul de a retrage documentarul a venit ca un şoc chiar a doua zi, generând şi mai multe ştiri şi agitaţie în mass-media – din nou, totul în weekendul lung şi imposibil de muşamalizat. Astfel, filmul s-a bucurat de o publicitate incredibilă, iar povestea a fost preluată în întreaga mass-media înainte! Ţineţi minte că mass-media mainstream a refuzat timp de aproape 2 ani să dezbată public frauda dezvăluită de dr. Thompson de la CDC!

Dacă credeţi că e o idee absurdă, gândiţi-vă aşa: mai ştiţi titlul vreunui film prezentat la Tribeca în ultimii ani? OK. Şi mai simplu: Numiţi un film care va fi prezentat anul acesta la Tribeca. Eu una nu pot şi sunt convinsă că nici voi nu ştiţi.

Deci un lucru e sigur: milioane de oameni au aflat acum despre Vaxxed, mult mai multe milioane de oameni decât dacă filmul ar fi fost prezentat aşa cum fusese anunţat. Indiferent dacă De Niro a planificat asta sau nu, toată această acţiune a fost spre beneficiul filmului!”


Citiți și:

Fetiţă de doi ani, găsită moartă la două zile după vaccinare!

«Fetele vaccinate» – documentar danez despre efectele nocive ale vaccinului HPV. Medicii s-au alăturat îngrijorărilor exprimate de familii

Casa Albă a recunoscut că Statele Unite au organizat false campanii de vaccinare cu scopul ascuns de a obține mostre de ADN de la oameni!

 

yogaesoteric
12 iunie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More