Dezvăluiri despre Grupul Cobra (Mişcarea de Rezistenţă) şi «Evenimentul» ce urmează să se petreacă

 

Continuăm prin acest articol prezentarea mesajelor venite de la așa-numitul insider „Cobra” despre importantele operațiuni ale Forțelor Luminii care au loc în secret, în spatele scenei. Este vorba despre lupta care se duce în prezent pentru dezrobirea planetei noastre de sub dominația tiranică a grupării satanice Illuminati și a celor care îi controlează și folosesc pe aceștia.

În urma mesajelor ce au apărut de-a lungul ultimilor ani a devenit evident că în spatele identității „Cobra” nu se află o persoană anume, ci un grup de persoane. A devenit de asemenea evident că acest grup „Cobra” este însăşi Mişcarea de rezistenţă despre care am menționat în articolele anterioare (vezi aici sau aici).

Reamintim că Mişcarea de Rezistenţă este o organizaţie care acţionează pentru dejucarea planurilor malefice ale Illuminati şi care este în legătură şi acţionează la unison cu forţe ale civilizaţiilor extraterestre benefice care supraveghează planeta Pământ de mii de ani.

Prin mesajele sale de până acum, grupul Cobra a informat că în urmă cu 25.000 de ani planeta noastră a fost învăluită cu un fel de scut electromagnetic scalar de către liderii unor forțe malefice care au venit din galaxia vecină, Andromeda. Membrii acestui grup malefic, numit „Grupul Chimera”, s-au încarnat pe Pământ în corpuri fizice umanoide. Scutul generat de ei a avut scopul de a obstrucţiona contactul cu civilizaţiile extraterestre benefice pentru a ține astfel umanitatea ca într-o închisoare. Apoi ei au construit o vastă reţea de oraşe subterane folosind ca sclavi extratereștrii draconieni și reptilieni. Din acele rețele subterane, grupul Chimera a controlat populaţia umană de la suprafaţa planetei. Influența lor malefică s-a propagat în ultimele sute de ani prin intermediul organizaţiei sataniste mondiale Illuminati.

Pentru a se asigura că își vor putea menține o influență durabilă în această zonă a galaxiei, grupul Chimera a construit încă de la venirea sa și o barieră energetică în jurul sistemului nostru solar, cunoscută ca „Bariera Chimera”. Scopul acestei bariere a fost acela de a preveni penetrarea sistemului nostru solar de către energiile pozitive ce ar fi putut veni de la civilizațiile benefice inter-stelare şi galactice. Unii insideri (cum ar fi Coorey Goode) au denumit această structură „Bariera exterioară”, în timp ce alții au denumit-o „Membrana Tahionică”. Locaţia ei coincide cu Helio-Pauza de la marginea exterioară a sistemului nostru solar, zonă ce este folosită și de către Forţele Luminii pentru deplasarea directă a fiinţelor şi a energiilor în interiorul şi în afara sistemului nostru solar. Bariera Chimera reprezintă, mai concret, linia exterioară de apărare a grupului Chimera. Această barieră este întreținută de o Flotă de Nave-Mamă care sunt conectate la așa-numitele „bombele plasmatice” de tip Toplet (mai multe detalii aici și aici). Această Flotă de nave este situată chiar în interiorul Barierei Chimera.

Vestea bună pentru noi este că de câțiva ani atât acestă barieră, cât și scutul din jurul Pământului și de asemenea rețelele subterane ale grupului Chimera au început să fie distruse de către Forțele Luminii (ale civilizațiilor extraterestre benefice).

În plus, multe mesaje venite de la Mișcarea de Rezistență informează că în viitorul apropiat va avea loc un așa-numit „Eveniment” în urma căruia vor fi arestați cei care se află în vârful piramidei elitei malefice care domină încă umanitatea. Aceasta va face ca foarte curând după aceea cursul evolutiv al omenirii să fie transformat radical.

Conform anumitor observații, demantelarea Barierei Chimera a fost obiectivată de datele înregistrate în timpul misiunii spațiale a navetei Voyager2. Dezmembrarea barierei a început deja să permită deschiderea sistemului nostru solar (şi prin urmare a conştiinţei omenirii) la accesul către energiile pozitive emise de civilizațiile benefice ale spaţiului interstelar.

Cel mai cunoscut purtător de cuvânt al Mișcării de Rezistență este bărbatul ce se prezintă chiar sub numele de „Cobra” și a cărui fotografie o puteți vedea alături. El a fost foarte activ în ultima vreme, a ţinut conferinţe publice în importante vortexuri energetice planetare (Londra, Roma, Zurich, California etc.) şi a organizat meditaţii la unison pentru grăbirea așa-numitului „Eveniment”, adică începerea operaţiunilor de demascare și arestare a vârfurilor piramidei elitei malefice.

O expunere coerentă a unor idei de bază referitoare la acel „Eveniment” care urmează să aibă loc a fost prezentată de site-ul VeritasGalactic Sweden. Acest site a publicat un articol intitulat Sunteţi gata pentru Eveniment? având la bază informațiile dezvăluite de grupul Cobra. Redăm în sinteză cele mai importante informații din acest articol.

Se arată în primul rând că „Evenimentul” nu va avea loc ca un fel de Revoluție – așa cum ne reprezentăm noi lucrurile aici, în planul 3D – ci va fi o tranziție pașnică, ce va implica intervenția divină. Tocmai de aceea nicio autoritate umană nu poate decide când se va produce acest „Eveniment”. Ultimul cuvânt, atunci când „Evenimentul” va fi gata să se petreacă, va veni direct de la Sursă (Dumnezeu). Acesta va fi un moment de importanţă cosmică, deoarece deși Terra este în prezent o planetă acaparată în cea mai mare parte de către forţele întunericului, ea este pe cale de a fi eliberată din robia în care este menținută de mii de ani, iar această victorie va trimite valuri de Lumină în întreaga Galaxie.

Chiar înainte de „Eveniment”, Sursa Divină va trimite spre Pământ un puls foarte intens de Lumină, după care Confederaţia Galactică şi Pleiadienii vor delega 300 de agenţi activi din Mişcarea de Rezistenţă (de la suprafaţa planetei) în scopul de a contacta persoanele-cheie din interiorul armatei. Imediat după aceea operaţiunea de arestare va începe.

S-a avut în vedere că după ce operaţiunea va fi finalizată cu succes, ar putea exista diverși oportuniști care să încerce să profite de situaţie prin stabilirea propriilor guverne şi confiscarea fondurilor (este vorba de acele fonduri care deja există şi care vor fi puse la dispoziţia tuturor ţărilor pentru demararea noului sistem financiar şi a noii economii în folosul oamenilor). Trebuie precizat însă că, întrucât kabala elitelor malefice va fi luată în grija Forţelor Luminii, lăcomia umană şi dorinţa de putere care le caracterizează vor fi suprimate. Aceste tendințe inferioare sunt înțelese ca reprezentând caracterul unui anumit procent din populaţia umană neiluminată. Bineînțeles că Mişcarea de Rezistenţă cunoaşte deja cine ar putea fi, cel mai probabil, acei oameni. Acţiunile lor sunt monitorizate şi nu li se va permite să profite de situaţie.

„Evenimentul” va fi exact ca un „flash” de energie divină din Sursă, care va trece prin Soarele Central Galactic (steaua Alcyone) şi va fi primit de Confederaţia Galactică (mai ales Pleiadienii) şi care se va transforma în informaţii trimise „Lucrătorilor în Lumină” din cadrul Mişcării de Rezistenţă. Toate aceste lucruri se vor desfăşura foarte rapid. Din momentul flash-ului, „Evenimentul” va dura doar aproximativ 15 minute. Ar putea începe în orice moment, iar când chiar se va petrece vom simți brusc o energie foarte puternică.

La primirea informaţiilor, aproximativ 300 de membri operativi vor lua așadar legătura cu membrii marcanți ai Forţelor Întunecate pentru a vedea dacă organizațiile și grupările lor sunt dispuse să coopereze. Dacă nu, acestea vor fi izolate.

Nu va fi niciun anunţ, nici mass-media nu va fi implicată. Totul se va produce pur și simplu. Aceasta va fi o surpriză pentru toată lumea, nu în ultimul rând pentru membrii kabalei.

După  „Eveniment”, lucrurile vor urma o anumită ordine. Vom avea un nou sistem financiar echitabil şi echilibrat; va fi devoalată adevărata istorie a planetei noastre; vor fi lansate noile tehnologii bazate pe energia liberă. Va fi un nou salt evolutiv pentru umanitate și va fi stabilit un guvern interimar temporar care va pregăti noile alegeri. Tot atunci vom începe de asemenea să fim pregătiţi progresiv pentru primul contact cu familia noastră galactică. Primul contact va fi cu pleiadienii. Aşa cum specifică şi reprezentantul Consiliului Andromeda (Tolec), primele civilizaţii care vor lua contact cu noi sunt umanoide şi sunt de pe planetele Ventra, Nikotae, Toleka şi Ritol.

Printre alte mesaje din ultima perioadă venite de la Grupul Cobra/ Mișcarea de Rezistență ar fi de remarcat cel legat de existenţa tehnologiei eterice de infrasunete care suprimă frecvenţele vibratorii umane (vezi detalii aici), cel despre invazia archonilor prin portalul din Congo în 1996 (ocazie cu care au subjugat pentru scurt timp o civilizaţie planetară din Pleiade – vezi aici), detalii de localizare a nobilimii negre archonice (din zona Italiei – vezi aici) sau mesajul despre „bombele strangelet” (vezi aici).

Grupul Cobra a arătat de asemenea că odată cu spargerea Barierei Chimera, „s-a rupt” şi blocajul informaţional referitor la noile tehnologii alternative, iar aceasta s-a văzut inclusiv prin dezvăluirile făcute de către savantul iranian Mehran Keshe.

Sunt de semnalat și alte evenimente și inițiative interesante, care reflectă depășirea tot mai evidentă (și care nu mai poate fi stopată!) de către conștiința umanității a limitelor cadrului în care a fost atât de mult timp încorsetată.

Există un grup numit „Iniţiativa Dezvăluirea” care urmărește să trimită numeroase sonde spaţiale miniaturale către steaua Alfa-Centauri. Site-ul lor de pe care puteți afla mai multe detalii este http://breakthroughinitiatives.org/.

Mai nou și NASA declară că vrea să călătorească mai rapid prin sistemul solar. Detalii aici.

Compania Bigelow Aerospace tocmai a lansat Habitatul său Spaţial Extensibil (BEAM) și intenționează să construiască stații spațiale pentru turiști până în anul 2020. Aceste inițiative ar putea conduce, în relativ puțin timp, la colonizarea în masă a sistemului nostru solar.

Anul acesta au fost văzuți și chiar filmați extratereștri pleiadieni în Antarctica. O echipă de oameni de știință din Norvegia (care veniseră să studieze anumite zone ce păreau a fi intrări în baze extraterestre) au avut surpriza de a vedea o navă zburătoare cu totul neobișnuită. Mai multe detalii aici.

Ar mai fi de remarcat și că în data de 19 aprilie 2016, compania Shangai Gold Exchange a început să pună în aplicare tranzacţionarea aurului în yuani. Evenimentul a fost menționat de canale importante de știri, cum ar fi CNBC sau Reuters. Acțiunea a fost percepută ca o amenințare la siguranța deja tot mai precară a dolarului american și în realitate acesta chiar reprezintă un pas important către resetarea financiară care va avea loc în viitorul apropiat.


Citiți și:

Rusia îl somează pe Obama: Spune Lumii despre existența extratereștrilor sau o vom face noi!

Tehnologia extraterestră şi secretele guvernamentale

 

yogaesoteric
12 iunie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More