Fabricile de organe: O companie israeliană dezvoltă „tehnologia uterului artificial” pentru a crește în mod sintetic embrioni umani în scopul prelevării de organe

Cine ar mai avea nevoie de copii avortați pentru recoltarea de organe și țesuturi, când ar fi posibilă crearea unei cantități nelimitate de viață umană embrionară, într-un vas Petri? Asta se pare că face acum o firmă israeliană numită RenewalBio.

Pornind de la un concept similar dezvăluit de o echipă de cercetare de la Universitatea din Cambridge, cercetătorii de la RenewalBio spun că în prezent sunt în curs de a dezvolta embrioni umani din celule stem, folosind „tehnologia uterului artificial”.

Potrivit rapoartelor, aceste celule stem produc deja inimi care bat, intestine și chiar creiere, cu precizarea că acestea sunt umane. Însă aceste metode sar peste procesul prin care era necesar să intre în uterul unei femei și să sfârtece un bebeluș real, membru cu membru, pentru a extrage anumite părți ale trupului. (Legat de acest subiect: vă amintiți când Universitatea din Pittsburgh a fost prinsă recoltând organe de la bebeluși vii?)

RenewalBio spune că scopul proiectului este de a crea o rezervă constantă de țesut uman de la bebeluși, pentru transplanturi de organe și alte „proceduri anti-îmbătrânire”, potrivit CBN News.

În loc să fie nevoie de combinația naturală de spermă, ovul și fertilizare, tehnologia de celule stem a companiei permite crearea și asamblarea artificială a bebelușilor, în afara uterului.

Acești oameni creează ființe umane într-un vas Petri”, a scris Jazz Shaw pentru Hot Air. „Pur și simplu nu există nicio modalitate de a prezenta nebunia asta într-un mod mai blând.”

Faptul că nu a fost implicat niciun ovul sau spermă în acest proces face ca acest fapt să fie mai puțin adevărat? Este embrionul rezultat mai puțin o ființă umană din cauza acestui aspect tehnic?

Ființele umane fabricate artificial cu ajutorul celulelor stem prezintă totuși activitate cerebrală și simt durerea

Este important de punctat faptul că, în ciuda naturii sintetice a acestui proces de construcție umană în afara uterului, rezultatul final este totuși un copil din viața reală. Cu toate acestea, „casa” acelui copil nu este un uter, ci mai degrabă un laborator din Israel.

La fel ca bebelușii produși în mod natural, acești bebeluși din celule stem au o inimă care bate și un creier care produce unde cerebrale. Ei simt și durere, ceea ce face ca această tehnologie să nu fie mai bună decât utilizarea bebelușilor avortați și născuți vii pentru extragerea de țesuturi și recoltarea de organe.

Până în prezent, nu a existat niciodată o ființă umană «produsă» care să nu se fi dezvoltat în mod tradițional, chiar și în cazul fertilizării in vitro”, explică Shaw.

Ovulul unei femei este fertilizat de sperma unui bărbat, iar embrionul rezultat crește în uter până când copilul este gata să se nască. Este singura cale și este modul în care a funcționat procesul conceput de Dumnezeu sau de evoluție, în funcție de preferințele dumneavoastră.”

Prin recrearea procesului folosind un vas Petri și nu un uter, oamenii de știință de la RenewalBio se joacă de-a Dumnezeu, ceea ce ridică întrebarea: suntem cu adevărat de acord să permitem aceasta?

A devenit lumea atât de desensibilizată față de rău încât pur și simplu închidem ochii la ultimele știri despre căutarea nemuririi de către globaliști? Chiar le vom permite acestor vampiri să continue să distrugă și să exploateze viața umană în timp ce urmăresc să trăiască veșnic prin intermediul sângelui și al părților trupești ale unor vieți umane nevinovate?

Principalul avantaj al acestei acțiuni, cel puțin din punct de vedere medical, este că organele ar putea fi cultivate din propriile celule stem cu propriul ADN”, a scris Shaw. „Asta înseamnă că organul nu ar fi respins dacă ar fi transplantat în tine.”

Dar acel copil este practic clona ta. Voi doi ați fi identici. Dacă ai avea nevoie urgentă de un transplant și medicii ar veni și ți-ar oferi această procedură, ai fi de acord să permiți ca o versiune în miniatură a ta să fie adusă pe lume doar pentru a fi distrusă, astfel încât tu să mai supraviețuiești puțin? Cred că aș avea o problemă serioasă cu asta.”

Citiți și:
Calea către clonarea umană este acum larg deschisă
Bioetica într-o societate orfană de Dumnezeu (I)
Oamenii de știință chinezi au construit un robot ce are grijă de bebelușii din uterele artificiale

 

yogaesoteric
8 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More