Facebook i-a blocat prompt contul lui Iulian Capsali, după ce acesta a scris pertinent împotriva corectitudinii politice. Iată mesajul său integral

 

„Trebuie să luptăm până la ultima picătură de energie împotriva corectitudinii politice”

Regizorul și publicistul Iulian Capsali s-a trezit, din nou, cu accesul blocat la contul de facebook, după ce a luat poziție împotriva deciziei retailer-ului german Lidl de a elimina crucea de pe ambalajul unui produs grecesc.

„Împărăția insidioasă, acaparatoare a morții sufletești e mai rea decât moartea.

Să nu ne facem iluzii, scoaterea crucilor de pe ambalaje precede dărâmarea, pe stil bolșevic, a crucilor de pe turlele bisericilor. Corporatocrația lucrează la aseptizarea spațiului public, până când nu va mai rămâne niciun relief identitar. Nu numai credința creștină este vizată, dar și ordinea naturală: se «aseptizează» sexele, se desființează Familia șamd.; este «aseptizată» și cultura, inclusiv memoria istorică a neamului.

Corectitudinea politică (marxismul cultural), sexomarxismul, astea se constituie în ultima ciumă totalitară a Istoriei. Și avem datoria să luptăm împotriva ei până la ultima picătură de energie și, de va fi nevoie, de sânge”, a scris Capsali pe facebook, fapt ce a atras mânia administratorilor rețelei din România.

Aceștia i-au blocat accesul lui Capsali la contul personal de facebook pentru șapte zile, publicistul rămând doar cu pagina publică.

Nu este prima oară când Facebook se supără pe Capsali: în 2015, rețeaua lui Zuckerberg i-a eliminat temporar contul chiar în mijlocul unei conversații. Regizorul fusese raportat de către niște apărători ai „corectitudinii politice”.

Citiți și:

Leon Dănăilă, executat în mod ritualic de komisarii corectitudinii politice

De la marxism-leninism la neomarxism, marxismul cultural și corectitudinea politică

Fondatorul Source Institute: «Țineți-i pe cei dragi departe de facebook». O pledoarie care ne dă fiori

 

yogaesoteric
18 septembrie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More