Facebook s-a înfrățit cu globaliștii de la Consiliul Atlantic pentru a interveni pe ascuns în alegerile electorale din întreaga lume

 

Facebook a încheiat un parteneriat cu Consiliul Atlantic, printre ai cărui membri se numără globaliști arhicunoscuți precum Henry Kissinger și Dina Powell, pentru a „proteja alegerile libere și corecte din întreaga lume”. Cu alte cuvinte, rețeaua de socializare, zguduită de imensul scandal Cambridge Analytica, se va pune cu trup și suflet în slujba unui think-tank globalist pentru a distinge „dezinformarea” și a contracara acțiuni care caracterizează practic orice alegeri democratice.

„Facebook va folosi, de asemenea, Misiunile de Monitorizare a Unităților Digitale de Cercetare ale Consiliului Atlantic (Atlantic Council’s Digital Research Unit Monitoring Missions) în timpul alegerilor și în alte momente extrem de sensibile. Acest fapt ne va permite să ne concentrăm asupra unei anumite zone geografice – monitorizând dezinformarea și intervenția străină și, de asemenea, sprijinind educarea cetățenilor, precum și a societății civile”, susține compania americană.

Ideea că un think-tank globalist ar putea fi părtinitor față de anumiți politicieni din întreaga lume și că acest aspect ar putea afecta opinia lor despre o așa-zisă „dezinformare”, nu pare însă să îi deranjeze pe cei de la la Facebook, comentează jurnaliștii de la Breitbart.com.

Exemplul pe care îl dau jurnaliștii americani este cel al premierului ungar Viktor Orban, pe care globaliștii din Consiliul Atlantic l-au etichetat deja ca „autocrat de extremă dreaptă”, care conduce un „regim cvasi-autoritar ce abia dacă seamănă cu democrația care a permis aderarea țării la UE și NATO”.

Cu alte cuvinte, Facebook va avea grijă să blocheze publicitatea pe Facebook a oricărui partid sau lider care nu este corect politic și care nu servește agenda globalistă. Aceasta înseamnă că îi înarmează cu arme grele (Facebook fiind cea mai puternică rețea de socializare) pe promotorii imigrației arabe și ai comunității gay, spre exemplu, discriminându-i pe cei care apără valorile tradiționale. Este încă o dovadă a amestecului nepermis în treburile interne ale unui stat pe care și-l permite o corporație globalistă, sub masca apărării democrației!


Citiți și:

Un tribunal din Germania a stabilit că Facebook folosește în mod ilegal datele personale ale utilizatorilor

Informații foarte importante pentru utilizatorii Facebook și Google (I)

Stop urgent pentru cenzura pe internet!!!… Pentru cine lucrează rețeaua Facebook condusă de Mark Zuckerberg?

 

yogaesoteric
26 septembrie 2018


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More