Falsele teorii din fizică despre gravitație și relativism cu care am fost «îndoctrinați», în comparație cu adevăratele legi cosmice

Robert Otey și-a petrecut ultimii 25 de ani realizând cercetări în domeniul cosmologiei alternative. El este cel care se află în spatele canalului YouTube 77GSlinger, unde are aproximativ 700 de videoclipuri referitoare la universul electric, la geometrie sacră, cimatică și la munca lui Walter Russell, Viktor Schauberger, D.B. Larson, Nikola Tesla și a altora. Otey este autorul a două cărți Free Energy and Free Thinking (Energie liberă și gândire liberă) și Gravity is a Myth and Does Not Exist; Electricity is the Only Force in the Universe (Gravitația este un mit și nu există; electricitatea este singura forță din univers).

Într-un interviu acordat postului de radio Red Ice Radio, Robert Otey începe cu o trecere în revistă a probelor evidente pe care le-a descoperit și prin intermediul cărora contrazice mitul cosmogonic al Big Bangului, care are la bază teoria gravitației – greșită după părerea sa – care ne-a fost predată la școală. El afirmă că lucrările sale, cu un volum enorm, demonstrează faptul că, în realitate, este vorba despre un univers electric care are la bază geometria sacră.

Otey este un susținător al descoperirilor revoluționare din domeniul free energy realizate de Schauberger, Tesla, Moray și alții, care au refuzat modelele false bazate pe explozie, pe tehnologia exploatării combustibililor care aduc profituri astronomice baronilor mondiali din domeniul energiei, susținătorilor războaielor, precum și bancherilor centrali.

Robert Otey explică principalele dovezi care se află în spatele modelului universului electric și modul în care aceste elemente produc efectul pe care noi îl cunoaștem ca fiind gravitație. În interviu mai vorbește despre modelul magnetismului, de domeniul fizicii cuantice și teoria nucleului atomic. Prezintă cele două elemente fundamentale pornind de la care s-a dezvoltat mecanica cuantică – experimentul celor două fante și principiul incertitudinii al lui Heisenberg. Mai sunt abordate ideea de relativism în știință și limbajul înșelător din matematică, împreună cu povestea lui Einstein și a științei fabricate de el. Mai apoi sunt discutate apariția Premiului Nobel și respectiv răspândirea național-socialismului în Germania.

La secțiunea pentru membri, Otey abordează tema atât de promovată a etnocentricității invențiilor evreilor și a renumitei „gene geniale” care se presupune că este responsabilă pentru un procent imens din descoperirile științifice în domeniul fizicii, care au fost distinse cu Premiul Nobel. Este adusă în discuție infiltrarea în lumea academică a principiilor culturale marxiste și încercarea stranie de a controla populația prin intermediul tehnologiilor josnice care distrug civilizația occidentală. Sunt analizate reușitele lui Victor Schauberger, un om de știință care se ghidează după legile naturii, care a creat unelte sofisticate în urma observațiilor pe care le-a făcut asupra puterii de implozie.

Otey tratează subiectul radiațiilor și al sperieturii provocate de escrocheria nucleară care, după spusele sale, trebuie reexaminată.

Sunt analizate cu un ochi critic viabilitatea dispozitivelor cu energie liberă și motivele care au determinat pământenii să continue să folosească tehnologiile actuale, care sunt atât de costisitoare. În finalul interviului este examinată credibilitatea oamenilor de știință care își mențin popularitatea, cum ar fi Carl Sagan și Stephen Hawking, și se emit ipoteze cu privire la motivele pentru care majoritatea progreselor științifice moderne se focalizează asupra intensificării controlului umanității ca într-o strânsoare a morții.

Vă invităm să urmăriți acest interesant interviu, în are sunt vehiculate o multitudine de idei științifice dar nu numai, nonconformiste.

Citiți și:

Energie liberă gratuită ce este extrasă din vid! (I)

Vedere din centrul Universului (I)

 

yogaesoteric
7 aprilie 2016

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More