Falsificare și nebunia covid: Omenirea s-ar cuveni să se plece în fața „zeilor falși”?

Mesajele transmise către lume prin ceea ce este cunoscut sub numele de „mass-media” sunt un amestec de neînțeles de realitate și ficțiune; cu ficțiune care iese foarte mult în evidență. „Știri false” concepute pentru a ne fura capacitatea noastră de gândire independentă în timp ce vindem linia arhitecților controlului, orice s-ar petrece.

În marea majoritate a cazurilor, mass-media se manifestă fără un jurnalism propriu-zis implicat, doar o transmisie robotică către Joe public la „începutul zilei”, condimentată de formula fricii. Este un meniu care se modifică foarte puțin oriunde te afli în lume – o repetare interminabilă a falselor credințe – până când nu poți fi sigur că unu este cine este și / sau poate dacă este pe o altă planetă.

Un balon de heliu pe o coardă, lucind o agendă inventată și scrisă de însuși diavolul. Și cu cât durează mai mult, cu atât devine totul mai ireal. Cu toate acestea, este „real”, în sensul că de fapt se petrece. Doar că, din moment ce logica este inversa logicii umane, experimentăm o realitate inversă.

În acest loc, rolul ministrului Sănătății este de a se asigura că cetățenii se îmbolnăvesc în timp ce medicul este acolo pentru a se asigura că bolnavii nu se vindecă niciodată.

Sarcina asistentei este să fie stăpână pe acul otrăvit.

Rolul profesorului este de a asigura separarea fizică a elevilor și de a impune purtarea măștii. Sarcina polițistului este de a împinge societatea către o crimă și, în fruntea acestui spectacol, se află, desigur, propriul Ministru al Criminalității.

Atunci ce se petrece cu noi, oamenii? Care este rolul nostru în cadrul acestei drame sadice?

Pentru ce, pentru a fi sacrificați, desigur. Nu toți și nu deodată.

Mai întâi bătrânii pentru că sunt „consumatori inutili” și o scurgere a economiei. Ei, de asemenea, știu ceva, iar asta nu e bine. Unii pot fi „utili”, dar numai ca cyborgi sterili, nu ca ființe umane care gândesc şi sunt încă capabile să emită o judecată rațională – nu, trebuie să plece – și cu cât mai devreme, cu atât mai bine.

Întrucât realitatea acestui atac deschis asupra umanității este simultan o expresie a nebuniei sale, mulți sunt pierduți, incapabili să înțeleagă complexitatea acestui fapt. Așadar, această nebunie se mișcă și printre „noi oamenii”. De fapt, ascultarea publică față de fiară este pur și simplu o altă formă de nebunie.

Ascultarea față de fiară este ceea ce majoritatea concepe ca „un cetățean responsabil”.

A face ceea ce i se spune unuia să facă poartă cu sine un imperativ moral cvasireligios. Un sentiment al neprihănirii proprii cu privire la datoria cuiva de a urma scenariul, diktatul status quo-ului. Niciodată să nu ieși din linie.

Cine ar fi ghicit vreodată, cu doar optsprezece luni în urmă, că un procent foarte semnificativ din populația lumii ar urma nepăsător chemarea nebunilor de a accepta să fie închiși în propriile lor case?

Atât de dispus să fie atât de ascultător; atât de dispus să fie hipnotizat şi supus față de protagoniștii Noii Ordini Mondiale / Marea Resetare.

WEF Klaus Schwab a explicat că ființele umane vor primi în curând un cip care va fi implantat în trupul lor pentru a fuziona cu lumea digitală.

RTS: Când se va întâmpla asta?

KS: Cu siguranță în următorii zece ani.

Ne-am putea imagina că le vom implanta în creierul nostru sau în pielea noastră.

Și atunci ne putem imagina că există o comunicare directă între creier și lumea digitală.”

Dependența de tehnologiile virtuale

Acum, un complice cheie al stării noastre actuale de abstractizare și debilitare constă în dependența de tehnologiile virtuale, telefonul mobil fiind principalul vinovat. Noi – și el – am creat o lume 3D care nu este această lume, ci o versiune virtuală digitalizată. Marele pericol este că această versiune digitală va părea mai reală, depinzând constant de ea pentru informare și comunicare, va părea mai reală decât lumea reală a emoțiilor, instinctelor, naturii, pământului și elementelor.

Asta este ceea ce fac promotorii transumaniști și guvernele sunt de acord ca oamenii să devină permanent conectați la rețeaua electronică virtuală și să aibă această conexiune prin cablu printr-o alimentare directă bazată pe cip de la super-computer la creierul uman.

Așa cum vaccinul anti-covid modificat genetic este vândut ca „vaccin” protector, la fel și un cip de computer cu acces direct la creier va fi vândut ca un „remediu” pentru incapacitatea noastră aparentă de a procesa o cantitate vastă de presupuse esențiale – dar de fapt inutile – informații. O minte tehnocratică este promovată ca punct Omega pentru umanitate, în timp ce intuiția și inima sunt reduse la stadiul de gunoi.

Scriu pe larg despre asta în cartea mea Depășirea minții robotice.

Întunecata agendă politică – avem dreptate să o numim „satanică” – atât de evidentă în acest moment, este strâns integrată cu procesarea digitală a creierului și psihicului uman. Cei care conduc „calea minciunii” în acest holocaust covid fabricat se bazează pe noi, oamenii, care nu recunoaștem că prozelitismul lor politic este o înșelăciune administrată pe etape, concepută pentru a trece printr-un control centralizat din ce în ce mai restrictiv, ducând la dictatura totalitară: Noua Ordine Mondială / Marea Resetare.

Atâta timp cât un procent mare al omenirii petrece mai mult timp implicat într-o realitate digitală controlată algoritmic – decât timpul petrecut în „viața reală” – liderii noștri auto-aleși ai înșelăciunii nu vor avea nicio dificultate în a controla masele pentru a-și urma programul. Un program care include inserarea unui cip magnetic numit „vaccinare”, conceput pentru a continua să conducă omenirea către sclavia permanentă a unei dictaturi anti-viață.

Omul care vede „mașina” ca un zeu – dacă nu chiar Dumnezeu – a fost o tematică a autorilor profunzi din ultimul secol sau mai mult. „Deus ex machina” nu este o fantezie pentru cei conectați în prezent la telefoanele lor mobile. De fapt, cu ce sunt „căsătoriți” în mod inconștient este confortul captivant oferit de aceste mici bombe cu ceas cu microunde; și după un timp majoritatea nu-și pot imagina viața fără ele.

Deja pregătesc alte „avansate” înalte tehnologii. Energia cuantică a „focarului zero”; transportul anti-gravitațional „mai rapid decât lumina” și „camerele celeste” pentru toate tipurile de reparații la nivel molecular ale trupului. Ca să nu mai vorbim de alimentele sintetice din plasmă produse de computerele cuantice și care nu au nimic de-a face cu alimentele cultivate din semințe în sol.

Toate acestea și multe altele împing omenirea spre așa-numitele „soluții” la așa-numitele „probleme”. Actualmente ne este impusă o „Mare Resetare” condusă de Forumul Economic Mondial, cu ideea absurdă că avem nevoie de „o soluție măreață” la o problemă inexistentă numită Încălzirea Globală.

La fel, „progresiștii” științifici cred că ceea ce ne reţine pe toți de la eliberare este mai degrabă limitarea gravitațională decât lipsa noastră dezastruoasă de conștientizare spirituală.

Dar poate cineva să se oprească suficient de mult timp pentru a se întreba dacă oricare dintre acestea este calea cea mai probabilă pentru a susține evoluția omului ca ființă simțitoare, caldă, iubitoare și creativă?

Viteza și magia înaltei tehnologii adâncesc experiența umană sau o fac mai sterilă?

Protagoniștii soluțiilor futuriste precum „internetul tuturor obiectelor” sunt oameni sănătoși? Cei care merg împreună cu astfel de noțiuni cred, de fapt, că unii bărbați și femei amabili dirijează omenirea într-o direcție care ne îndeplinește dorințele și aspirațiile mai profunde?

Suntem atât de pierduți încât să credem că merită să trăim sub o dictatură pentru a ne asigura că acest întunecat balamuc devine agenda principală a planetei Pământ?

Și, în cele din urmă, sunt cei care promovează un viitor algoritmic digitalizat în vreun fel ființe spirituale, înțelepte, cu viziuni de viitor? Sau sunt pur și simplu ultimii exploatatori de tendințe ale căror origini se regăsesc în analele istoriei ale aşa-zişilor „iluminaţi” și în analele istoriei societăților secrete?

Acestea sunt întrebările care este necesar să fie luate în considerare în gândirea noastră de fiecare dată când auzim despre o altă „descoperire” tehnologică a omului. A trăi înseamnă mai mult decât să te joci cu mașini și apoi să te supui pasiv capacității acestora de a-ți gestiona viața.

Numai dacă ne oprim să ascultăm chemarea mai profundă care vine de la „adevăratul Dumnezeu din noi înșine” putem fi îndrumați pe calea înțelepciunii reale. Unde ne duce această cale este ceea ce constituie un adevărat „progres” pentru umanitate.

Numai tehnologiile, tratamentele medicale, politicile educaționale și organismele de conducere care urmează această cale – sunt demne de a fi definite ca „progresiste”. Orice altceva este fals. Falsificarea nu-și are locul într-o conștiință permanent emergentă care dezvăluie că omul este o ființă superioară, înzestrată cu puterea profundă de a iubi, cu empatie și cu o aspiraţie arzătoare către o adevărată justiție globală.

Rasă umană, încetează să mai fii o victimă neputincioasă a pedepsei cu închisoarea auto-impusă. Preia controlul asupra destinului tău, avansează către lumină.

Autor: Julian Rose

Citiţi şi:
Cultul Covid
Decelarea mecanismelor infernale de actiune ale ideologiei progresismului
Ce este Marea Resetare? Aşteptări reduse şi bio-tehno-feudalism

yogaesoteric
22 iulie 2021

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More