Covidul va ține veșnic și va fi tratat ca gripa: Oameni de știință, precum și miniștri de rang înalt, recunosc că virusul nu va dispărea niciodată

Coronavirusul nu va fi niciodată eradicat, iar lumea va fi nevoie să învețe să trăiască cu virusul. Boris Johnson și consilierii experți ai Angliei, profesorul Chris Whitty și Sir Patrick Vallance, au repetat cu toții că „va fi nevoie să învățăm să trăim cu covid”, potrivit Daily Mail.

Michael Gove, ministrul Biroului Cabinetului, a declarat pentru Times Radio: „Este necesar să acceptăm că acest virus va circula și se va petrece, din păcate, ca în iernile care vor urma să constatăm că oamenii îl vor contracta și se vor îmbolnăvi”.

Din nefericire, există boli respiratorii, inclusiv gripa însăși, care, în fiecare an, duce la o creștere a numărului de persoane internate în spitale și, în unele cazuri, au consecințe tragice.

Profesorul Karol Sikora, expert în medicină la Universitatea din Buckingham, a declarat pentru MailOnline: „Toate decesele sunt foarte emoționante și supărătoare… dar este important să acceptăm covid așa cum am acceptat și alte virusuri, deoarece va deveni o caracteristică normală a societății. Ar trebui să considerăm că este un succes dacă vom reuși să reducem [decesele cauzate de covid] la niveluri comparabile cu cele cauzate de gripă în fiecare an. Nu vom ajunge niciodată la zero decese provocate de covid.

Citiţi şi:
Perpetuum Mobile – Organizaţia Mondială a Sănătăţii declară: „Varianta indiană a virusului a fost detectată deja în 44 de ţări”
Retrospectivă Covid-19, privind spre viitor…

yogaesoteric
22 iulie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More