Familie din SUA percheziționată de polițiști și copiii lor răpiți – pentru că nu și-au dus băieţelul cu febră la Spitalul de Urgență

 

În oraşul Chandler din statul Arizona, soții Sarah Beck și Brooks Bryce s-au trezit că bărbați înarmați au venit şi le-au răpit copiii pe motiv că l-au lăsat pe fiul lor Heber, în vârstă de 2 ani, să se recupereze după febră acasă – și nu în Spitalul de Urgenţă. Cei doi soţi au contactat presa pentru a face publică această situaţie revoltătoare.

Coșmarul pentru această familie a început când și-au dus copilul la doctorul de la Colegiul Southwest de Medicină Alternativă, pentru că avea febră. Febra crescuse destul de mult, ajungând la 40,5 grade Celsius, așa că medicul le-a spus să-l ducă pe copil la Urgenţe. Când familia s-a întors în mașină, au luat din nou temperatura lui Heber și au observat că febra a scăzut semnificativ.

„Temperatura scăzuse la 38,9 grade Celsius, ceea ce nu era un motiv să mergem la Spitalul de Urgenţă.
Se comporta normal. Dansa cu surorile lui în scaunul de maşină. Şi când i-am luat temperatura, aceasta scăzuse semnificativ la 38 cu 9“, a declarat Beck.

Pentru cei care nu știu, nu este necesar să-ți duci copilul la spital pentru febră. Potrivit Institutului de Medicină Johns Hopkins, dacă un copil nu are şi alte simptome ce însoţesc febra sub 40 de grade Celsius, este necesar doar să îl faci să îşi revină. În plus, recomandă doar să se solicite asistență medicală după febră repetată de 40 de grade C sau mai mult – ceea ce a şi făcut această familie.

Deoarece febra lui Heber era în scădere și nu avea alte simptome, familia a optat pentru a pleca acasă, în loc să facă încă un drum la Spitalul de Urgenţe. Însă nici nu aveau idee de ceea ce urma să se petreacă.

„Ne iubim copiii, îi iubim. Dacă ei ar avea nevoie de ajutor, îi vom ajuta, absolut”, a spus Beck. „I-am spus doctorului că-l voi aduce pe fiul meu înapoi ca să verifice și să se asigure că febra lui a scăzut, dar a spus că nu îl va vedea și că este necesar să-l duc la Urgenţe.”

Odată ce doctorul și-a dat seama că cei doi totuşi nu și-au dus copilul la Urgenţe, aşa cum le recomandase el, a chemat Departamentul de Protecţie a Copilului – care a solicitat apoi ajutorul poliţiei.

După cum relatează site-ul ArizonaFamily.com, ofițerii au mers acasă la familia în cauză pentru a verifica starea de sănătate a copilului, dar nimeni nu a răspuns la ușă, chiar dacă poliția a auzit că „cineva tușea în interiorul unuia dintre dormitoare” – potrivit raportului poliției.

Familia nu a vrut să aibă de-a face cu poliția, așa că nu a răspuns la ușă – ceea ce este dreptul lor să facă. Această situație i-a determinat pe ofițeri să-l sune pe Bryce care a răspuns la telefon și le-a confirmat că fiul lor era bine.

„De parcă ne țineam copiii ostatici sau eram bolnavi de moarte. Copilul se simţea perfect. Dormea în braţele mele. Când eram la telefon cu ofițerul, i-am luat temperatura, era de 37,8 grade. Nu este un motiv să renunț la copilul meu pentru că are o temperatură de 37,8 de grade și doarme”, a spus Bryce.

Dar poliţiştii aveau informaţii că această familie nu ar fi în regulă, așa că au insistat și, în cele din urmă, au spart uşa şi au percheziţionat casa.
„S-a luat decizia de a intra cu forța în interiorul casei pentru ca Departamentul de Protecţie a Copilului să preia copiii în custodie”, a spus poliția.

Poliția a încercat să arate că cei trei copii trăiau în mizerie și că toţi erau neglijați – așa că i-au luat pe toți.
În casă mai erau încă 2 copii (cu vârste între 4 și 6 ani), iar poliția a declarat că şi ei prezentau „simptome similare, inclusiv vărsături”, potrivit documentului de poliție.

Un ofițer a scris în raport: „Era dezordine peste tot. Casa era plină de obiecte împrăştiate pe oriunde”.

De asemenea, au susținut că într-un dormitor era chiar o puşcă. „O puşcă se afla lângă pat, pe perete, şi nu era blocată sau fixată”, se arată în raport.

Deși aceste afirmații pot părea acuzatoare, conform lui Bryce, este o scorneală completă.
„Dezordinea descrisă de ofiţer consta doar în haine care erau puse pe canapea”, a declarat Bryce. „Şi pistolul este mort. Acesta nu funcționează.”

În ceea ce privește faptul că şi ceilalţi copiii erau bolnavi, este adevărat. Dar nu există nicio crimă în a avea copii bolnavi. Cu toate acestea, copiii au fost luați de poliţie şi duşi într-o ambulanță. De atunci cei doi părinţi nu i-au mai văzut și nici nu știu unde sunt. Ca dovadă că întreaga situaţie a fost inventată, familia nu a fost acuzată de vreo infracţiune.

„Încerc să mă adun. Îmi vreau doar copiii înapoi. Vreau doar să știu că sunt bine”, a spus Beck, izbucnind în plâns.

Conform dezvăluirilor făcute de TFTP – Programul de Urmărire a Finanţărilor în Scopuri Teroriste – copiii care sunt luați de stat intră într-un sistem care abundă de abuzuri. Se estimează că aproximativ 18.000 de copii – în fiecare an – dispar din aceste sisteme de aşa-zisă „îngrijire protectoare”. Mii de copii sunt apoi vânduți ca sclavi sexuali. Se estimează că 88% din copiii traficați pentru sex provin din acest sistem.

Sperăm că această familie își va recăpăta copiii înainte ca ei să devină un număr în aceste statistici cutremurătoare.

Citiți și:

Furtul legalizat al copiilor și totalitarismul modern

Un reprezentant al grupării oculte Bilderberg se află în spatele Barnevernet, instituția care răpește copiii în Norvegia

Persoane de rang înalt din Europa se distrează vânând – în mod sadic – şi omorând copii dezbrăcaţi???

 

yogaesoteric
17 iunie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More