FBI: Dosarele activităţilor paranormale

În articolul de față vă propunem să studiați informaţii de la sursă, extrem de interesante. Este vorba despre tone de documente, unele mai spectaculoase decât altele, grupând informaţii, rapoarte şi consemnări de mărturii directe care au meritul de a fi culese de agenţii de teren ai FBI şi transmise ca atare către biroul central.

Documentele la care vă propunem accesul direct au meritul de „mărturie primară”, fiind astfel desfăcute de orice interpretare tezistă ulterioară şi nici nu sunt viciate de vreo încercare de a fi folosite contextual, pentru a ajunge la o concluzie mai mult sau mai puţin forţată.

Pe baza acestor documente s-au clădit ulterior argumentaţii dintre cele mai fantastice, au fost compuse teorii absolut stranii sau opere literare prin care fenomenele respective au intrat în conştiinţa publică la secţiunea „mistere negre” aşa cum, spre exemplu, este cazul fenomenului „combustiei spontane” regăsit ca punct de plecare în romane de mare succes şi într-o filmografie corespunzătoare, gen „Carrie”, „ET” sau „Singuri în mijlocul furtunii”.

Întrebarea este ce putem face cu aceste informaţii, în afara unei eventuale îmbogăţiri a culturii generale? Există mai multe alte răspunsuri posibile. Primul, tradiţional, aparţine nenumăratelor şcoli ale adepţilor conspiraţiei, profund convinşi că autorităţile le ascund realitatea şi că, în mod voit, sunt ţinute ascunse date esenţiale privind contactele deja stabilite cu entităţi extraterestre sau rezultatele analizelor asupra unor nave spaţiale care s-ar fi prăbuşit pe Terra. Un alt răspuns, tot din zona realității conspiraţiilor, afirmă că există laboratoare secrete unde se testează, în vederea găsirii unor aplicaţii militare, unele tehnici care pot duce la activarea unor puteri paranormale. Al treilea răspuns, rostit cu la fel de mare convingere, implică faptul că toate aceste dovezi din dosarele FBI sunt expresia limpede a faptului că, pe Terra, există simultan o civilizaţie vizibilă dar şi una într-o lume ascunsă şi beneficiind de puteri extraordinare, moştenire a unui nucleu lăsat aici de o demult trecută civilizaţie extraterestră.

Acestea fiind spuse, iată, spre exemplu, aveţi aici un set de documente desecretizate privind fenomenul Percepţiei Extrasenzoriale (ESP).

…sau aici un document al Departamentului Justiţiei despre aplicaţiile posibile ale hipnozei, sau aici întrebări şi posibile sugestii pe acelaşi subiect, elaborate de NCIS ((US Naval Criminal Investigative Service).

Setul masiv de documente îl regăsiţi însă aici. Foarte interesante sunt și informaţiile culese despre secta Heavenʼs Gate, grupul american de tip milenarist a cărui activitate s-a încheiat printr-o destul de puţin explicată sinucidere în masă (26 martie 1967, 39 de victime care se pare că sperau ca, în momentul decesului, să urce la bordul unei nave extraterestre…).

Aveţi aici şi multe file din faimosul proiect Blue Book al forţelor aeriene americane (1947-1969), dar şi un raport de 114 de pagini privind fenomenul combustiei spontane. Dacă aveţi timp, pasiune şi puterea fizică de a face aceasta, aveţi la dispoziţie şi cele 1.600 de pagini din aşa numita „Colecţie OZN a FBI“…

Dar şi chestiuni foarte practice precum aici, unde găsiţi documentele legate de Proiectul Cirrus privind tehnicile de modificare a uraganelor, prima încercare într-o lungă serie de proiecte asemănătoare (acum analizate cu foarte mare atenţie de americani şi ruşi).

Era vorba despre o colaborare între armata americană, General Electric Corporation şi Biroul pentru cercetări navale al aviaţiei americane, primul test operaţional având loc pe 13 octombrie 1947, şi care s-a bazat pe diseminarea deasupra norilor de ploaie a 30 de kg de gheaţă. Dacă vă interesează subiectul, aveţi aici un set întreg de documente asupra diverselor proiecte privind realizarea unor modificări climatice.

Dintre acestea, foarte interesant este cel intitulat „Operational Defenses through Weather Control in 2030” (document din aprilie 2009), care ar trebui lecturat cu foarte mare atenţie în contextul actualelor bulversări climatice, iată, anticipate de anumite servicii specializate. Atenţie, poate, şi la rapoartele acestea privind Proiectul Stormfury prin care se încerca să se ajungă la un control al uraganelor tropicale prin pulverizarea de iodat de argint deasupra norilor de furtună.

În fine, pentru că este sfârşit de săptămână şi s-ar putea să aveţi timp de citit, vă propunem un alt set de documente, cel privind cercetările cu totul speciale în domeniul antigravitaţiei şi aplicaţiilor sale civile şi militare. Aveţi aici descrierea unor procedee care permit realizarea „materializării şi dematerializării unor obiecte”, dar şi straniul document din 1988 al unor cercetători italieni care conţine, după afirmaţia lor, setul complet de formule matematice care permit realizarea motorului gravitaţional.

Aveţi ce citi. Iar dacă doriţi şi mai mult, există sursele necesare, căci experimente în aceste domenii s-au făcut, se mai fac încă. Poveştile sunt absolut spectaculoase şi cele pe care vi le putem prezenta sunt perfect reale, bazate pe asemenea documente de arhivă. Ce credeţi şi ce nu din aceste poveşti este alegerea dumneavoastră.
Ca întotdeauna, arhivele vă vor oferi argumente pentru oricare dintre opţiunile dumneavoastră.


Citiți și:

CIA a făcut publice unele dosare secrete despre OZN-uri, împreună cu unele fotografii și documente…

Marina rusă a declasificat dosarele secrete în care au fost consemnate de-a lungul timpului mai multe întâlniri cu nave extraterestre

Puteri Paranormale. Asul din mâneca serviciilor secrete

 

 

yogaesoteric
16 februarie 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More