Femeie arestată în Anglia pentru că a filmat un spital gol

O filmare făcută într-un spital din Marea Britanie, care arată o cu totul altă realitate decât cea alarmistă trâmbiţată de autorităţi, a stârnit numeroase reacţii de indignare din partea oamenilor.

Înregistrarea postată pe Twitter a atras atenţia şi oamenilor legii, care au trecut rapid la sancţionarea drastică a autoarei, într-un stil demn de regimurile totalitare.

Este o rușine… spitalul este pustiu… Toți oamenii din țara noastră care așteaptă disperați pentru tratament, de cancer sau de inimă… Sunt atât de furioasă”, spune femeia în timp ce filmează coridoarele goale ale spitalului Gloucestershire Royal.

Videoclipul poate fi vizionat aici.

Presa engleză a anunţat că femeia de 46 de ani a fost arestată pentru deranjarea liniștii publice. La eliberare i s-a pus condiția să nu mai pășească într-o clădire NHS sau în alte astfel de zone, decât dacă are o urgență sau o programare prealabilă.

Cu toate că pe filmare spitalul apare gol, aproape părăsit, autoritățile de sănătate din Marea Britanie au continuat să spună că spitalele riscă să fie „copleșite” ca rezultat al infecțiilor cu covid-19.

Serviciul Național de Sănătate (NHS) din Marea Britanie anunțase la finalul anului trecut, când a fost făcută filmarea, că în spitale sunt mai mulți pacienți covid-19 decât au fost în aprilie, la vârful primului val. Totodată datele publice oficiale arată că spitalele erau mai goale față de aceeaşi perioadă a anului precedent, având un coeficient de ocupare de 89% pentru paturi, comparat cu 95% în decembrie 2019.

 

Citiţi și:
Interviu cu dr. Gabian Rahmanian – Covid-19 şi medicina criminală (I)
Sinistra Agendă din spatele panicii COVID-19

 

 

yogaesoteric
4 aprilie 2021

 

 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More