Feminismul nu este o formă de emancipare a femeii

Feminismul nu este o formă de emancipare a femeii, ci este o formă a unui neomarxism des promovat de către mass-media și susținut de diverse ONG-uri finanțate de băieți de genul lui Soros.

Feministele fac front comun, spre exemplu, cu LGTBQP-iștii, cu organizații musulmane, cu cei ce susțin avortul, cu BLM etc. Deci niște alianțe contra naturii.

Iată câteva exemple pentru a înțelege mai bine situația:

  1. LGBTQP-iștii vor să ocupe rolul social al femeii;
  2. Musulmanii respectă femeia cât respectați voi purecii câinelui;
  3. Promovează avortul, când nașterea de prunci este, natural, visul oricărei fete;
  4. Țin tonul organizațiilor rasiste anti albi, când știm bine că peste 50% din copiii negrilor cresc fără tată.

Se bate absurd moneda patriarhatului și a asuprii femeii de către bărbat. În aceste timpuri este o idee redundantă, căci dacă ne uităm numai la nivel înalt și foarte înalt, implicarea femeilor în mari afaceri și în politica mare este cât se poate de evidentă.

Cine a fost timp de 16 ani cancelarul Germaniei, cine conduce de facto SUA, câți președinți și premieri femei sunt, câți miniștrii? Doamnelor, domnișoarelor cred că societatea în care trăim oferă egalitate de șanse.

Însă femeile nu au avansat numai în meserii istoric desemnate și potrivit alese, sunt femei care practică meserii tehnice, de pilot, de sudor, de electrician, de miner, de ce nu, nu este interzis și nu au salarii mai mici decât bărbații. Cu siguranță aveți colege pe aceeași funcție și au salarii egale cu ale dvs. sau poate chiar mai mari. Deci societatea este echitabilă și corectă.

Problema nu este a femeilor, ci este la cei ce controlează ideologia de gen spre a induce în societate un nou tip al luptei de clasă.

Un exemplu relevant care vorbește de la sine este cel al țărilor nordice ale Europei unde, după zeci de ani de propagandă, de obligativitate a „egalității” de gen și după ce membrii societății au fost saturați cu imbecilități de această factură, discrepanța între meseriile sociale, natural, a devenit mult mai mare ca în țările unde această propagandă a fost mai domoală.

Spre exemplu, dacă în România învățătorii și profesorii de sex masculin în cadrul învățământului preuniversitar au o pondere de până în 10%; în Suedia ori Norvegia aceștia sunt la 46%.

Deci o societate unde se toacă zeci de ani ideologie marxistă este influențată și femeia își pierde rolul ei dedicat și pentru care are înclinație evidentă.

Doamnelor, domnișoarelor, gândiți mai bine de două ori până să spargeți capul „patriarhatului” o dată.

Citiți și:
Scrâșnetul feminismului
Feminismul bizar şi satanica Nouă Ordine Mondială

 

yogaesoteric
28 noiembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More