Prof. dr. Stefano Montanari: Proteinele magnetizabile create în laborator, o posibilă cauză pentru magnetismul trupului persoanelor vaccinate. Acestea ar face din oameni „antene” de emisie-recepție

Profesorul italian dr. Stefano Montanari urmărește să explice ce s-ar afla în spatele magnetismului manifestat de persoanele vaccinate (în zona injecției, s-a constatat că se lipesc magneții de trupul unora dintre vaccinații cu serurile împotriva covid). Potrivit lui, o cauză ar putea fi proteinele magnetizabile, care pot fi introduse în vaccinuri fără a fi detectabile ulterior.

Într-o emisiune de la Canale Italia, cu mai mulți experți în studio, profesorul specialist în nanopatologie afirmă că proteinele magnetizabile, create în laborator, pot fi introduse în orice produs farmaceutic. Ele nu sunt detectabile cu microscopul electronic. Deși metalul se poate vedea la microscop, proteinele magnetizate sunt invizibile.

Alături de dr. Stefano Montanari (nanopatolog) s-au mai aflat dr. Mariano Amici (doctor), dr. Antonietta Gatti (fost membru al Comitetului științific național al Ministerului Apărării, consultant al Comisiei guvernamentale privind uraniul sărăcit și bolile conexe, coordonator de proiecte europene și cercetare italiană), dr. Silvana De Mari (chirurg și scriitor) și av. Corrado Ruini (cofondator al Academiei de Sănătate Gratuită).

Dr. Stefano Montanari dă trei motive pentru care astfel de proteine magnetizabile ar fi introduse în vaccinuri:

  1. Detectarea lor prin mijloace externe poate atesta mai fidel decât un certificat falsificabil dacă cineva s-a vaccinat sau nu;
  2. Cei injectați cu proteine magnetizabile devin „o antenă” ce poate primi sau transmite semnale electromagnetice, astfel încât există posibilitatea „citirii” din afară a multor informații biometrice despre trupul lor;
  3. În al treilea rând, trupul injectat cu proteine magnetizabile devine un receptor care, primind anumite semnale, ar putea fi „telecomandat”, a explicat doctorul nanopatolog în emisiune.

Astfel de experimente noi făceam în urmă cu 50 de ani pe creiere de maimuțe, ca să inducem furia – fenomenul sham rage”, afirmă profesorul italian.

Astăzi, Elon Musk a anunțat deja că a implantat cipuri în creierele unor maimuțe, iar Klaus Schawb de la Forumul Economic Mondial prevestește implantarea cipurilor în creierul uman. Cu siguranță cei doi din urmă nu pot fi acuzați că răspândesc „teorii ale conspirației” având în vedere că ei sunt practicieni.

Dr. Stefano Montanari, bolognez prin naștere (1949), modenez prin adopție, absolvent de farmacie în 1972 cu o teză în microchimie, a fost implicat în cercetarea aplicată în domeniul medicinei încă din timpul facultății.

Este autorul mai multor brevete în domeniul chirurgiei cardiace, al chirurgiei vasculare și al pneumologiei, precum și proiectant de sisteme și echipamente electrofiziologice.

A desfășurat activități de consultanță științifică pentru diverse companii, conducând, printre altele, un proiect de dezvoltare a unei valve cardiace biologice, potrivit Free Health Academy.

Din 1979, a colaborat cu soția sa Antonietta Gatti în numeroase proiecte de cercetare privind biomaterialele.

Din 2004, este directorul științific al laboratorului Nanodiagnostics din Modena, unde desfășoară activități de cercetare și oferă consultanță la nivel înalt în domeniul nanopatologiilor.

Este lector la mai multe cursuri de masterat naționale și internaționale și autor a numeroase publicații științifice.

De ani de zile, a lucrat intensiv la diseminarea științifică în domeniul nanopatologiilor, în special în ceea ce privește sursele de poluare cu praf ultrafin.

Autor de articole științifice privind tehnica de filtrare pentru vena cavă și tehnicile de prevenire a tromboembolismului pulmonar.

Inventator al unui filtru extractibil pentru vena cavă, al unei valve cardiace protetice, al unui sistem de drenaj pleural, al unui echipament pentru electrofiziologie și stimulare cardiacă transesofagiană și transvenoasă, al unor catetere pentru electrofiziologie transesofagiană, al unui sistem de măsurare a debitului urinar orar, al unei pungi de urină cu un sistem de prevenire a infecțiilor retrograde, potrivit biografiei de pe pagina web personală.

Autor a numeroase articole științifice privind nanopatologiile și coautor al unei cărți publicate în SUA (Handbook of Nanostructured Biomaterials and Their Applications in Nanobiotechnology (Manual de biomateriale nanostructurate și aplicațiile lor în nanobiotehnologie), editată de H.S. Nalwa, publicată de American Scientific Publishers).

Citiți și:
Specialiști din Italia contra curentului
Noua metodă de controlare a creierului și a comportamentului de la distanță – Proteina Magneto, modificată genetic
Oxid de grafen în vaccinurile împotriva covid, depistat de testele de microscopie electronică prin scanare și transmisie. Articol-studiu de dr Robert Young (I)

 

yogaesoteric
28 noiembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More