Feriți-vă de tirania vaccinurilor obligatorii

În urmă cu câţiva ani, soțul meu a plecat la muncă în Malaezia. Înainte de a pleca, am insistat să-şi facă fiecare vaccin necesar pentru Asia de Sud-Est. Am fost întotdeauna pro-vaccinuri, crezând că sunt o invenție umană miraculoasă și uimitoare. Dar, într-o societate liberă, vaccinurile nu ar fi cazul niciodată să fie obligatorii.

Nu mi s-a cerut istoricul vaccinării când am imigrat în Marea Britanie, chiar dacă am venit din Africa – unde abundă boli mult mai grave decât covid-19.

Nu-mi amintesc să mi se fi cerut dovada vaccinării împotriva febrei galbene nici atunci când am plecat în vacanță în Europa. Deci, de ce insistă guvernul să facă vaccinurile covid-19 obligatorii și să ne batjocorească cu „paşapoarte de libertate” legate de vaccin, ca un temnicer care zdrăngăne cheile de la ușa închisorii? Dr. Michael Yeadon spune că acesta este cel mai înspăimântător act de care a auzit de ani întregi.

Guvernul a reacționat într-un mod isteric la covid-19, distrugându-ne în același timp economia și societatea. Indiferent cât de mult insistă cu un program de vaccinare, nu va scăpa niciodată de vina pentru politicile sale catastrofale de blocare. Vaccinările obligatorii reprezintă un răspuns inadecvat la un virus care are o rată de recuperare de 99% și o rată de mortalitate de 0,1-0,5% la cei sub 55 de ani.

Legea Coronavirus 2020 nu conferă guvernului puterea de a impune vaccinările, dar clasa noastră politică se va asigura că injecţia împotriva covid-19 va fi obligatorie, doar că se va spune că nu e aşa.

Boris Johnson și junta sa pare că primesc sfaturi doar de la cei care ne-ar dori supuși tiraniei. În iulie, trei profesori universitari au trimis dovezi Parlamentului cu privire la motivul pentru care vaccinul covid-19 ar fi nevoie să devină obligatoriu

Nu numai că au spus că lockdown-urile ar fi compatibile cu drepturile omului, dar au susținut că statul are dreptul să aresteze persoanele care refuză vaccinul, în baza Legii Sănătății Mintale. Această contorsionare obscenă a drepturilor omului ne neagă dreptul real de a avea control asupra a ceea ce introducem în propriile noastre trupuri.

Temerile despre graba legată de vaccinul covid-19 nu sunt doar apanajul anti-vacciniştilor sau al teoreticienilor conspirației. British Medical Journal are, de asemenea, îngrijorări majore cu privire la modul în care au fost efectuate studiile despre vaccinuri. Nu există încă suficiente date și evaluări inter pares pentru a ne permite să luăm decizii în cunoștință de cauză cu privire la siguranța acestor vaccinări.

De ce ar ar fi indicat să avem încredere în ceea ce spune guvernul cu privire la un vaccin covid-19, având în vedere că miniștrii sunt atât de analfabeți științific încât neagă chiar imunitatea de turmă?

Celor care papagalicesc propaganda oficială, cum că este egoist să nu vă faceți vaccinul, nu le pasă câtuşi de puţin de cei care ar putea suferi efecte secundare care să le nenorocească viața. Există, de asemenea, o posibilitate reală ca forțarea oamenilor să se vaccineze repede și fără să existe teste corespunzătoare să ducă în timp real spre o viitoare criză de sănătate.

Vaccinurile sunt vitale în lupta împotriva bolilor mortale, dar nu eradichează toate bolile. Variola este singura boală eliminată cu succes vreodată.

Lui Max Theiler i-a luat opt ani pentru a-și dezvolta și testa vaccinul împotriva febrei galbene, câștigător al Premiului Nobel, în timp ce Jonas Salk și-a testat vaccinul împotriva poliomielitei salvator de viaţă timp de trei ani, până când a fost suficient de sigur pentru a fi administrat. Știința din spatele vaccinurilor antigripale este încă în dezbatere. Faptul că secretarul de stat pentru Sănătate din Marea Britanie, Matt Hancock, acordă vaccinurilor covid-19 superputeri magice arată cât de puțin le înțelege.

Vaccinurile previn infecția prin reducerea transmisiei și opresc persoanele să se îmbolnăvească grav în cazul în care se infectează. Producătorii vaccinului Moderna împotriva coronavirusului au recunoscut că nu dețin date statistice care să arate dacă acesta va ajunge la oricare dintre aceste două rezultate. Fie doar şi asta arată cât de experimental este vaccinul lor.

Întrebările se învârtesc, de asemenea, şi în jurul afirmației că vaccinul Oxford University / AstraZeneca este eficient în proporţie de 90%. Studiul lor cu doze mici a testat doar participanții cu vârsta sub 55 de ani, o acţiune bizară, dat fiind faptul că persoanele în vârstă sunt cele mai expuse riscului de a contracta și de a muri de covid-19.

Scurtele studii efectuate de Moderna și Pfizer pentru vaccinurile lor au dus la efecte secundare la o rată de două procente, mai mare decât în mod normal pentru un vaccin. Aceasta înseamnă că aproximativ 700.000 ar putea suferi de oboseală severă, simptome asemănătoare gripei și febră în urma administrării acestor vaccinuri.

Efectele secundare pe termen lung ale unui vaccin mARN – care utilizează codul genetic al unui virus pentru a genera un răspuns imun, în comparaţie cu a folosi o formă slăbită a virusului – sunt necunoscute. Cei cu boli autoimune, cum ar fi lupusul, ar putea avea izbucniri ale bolii datorate efectelor secundare, deși acest aspect este teoretic, deoarece nu au fost încă făcute studii.

Graţie unei legislații UE, producătorii de vaccinuri vor avea imunitate legală împotriva oricărei cereri de daune pe fondul oricăror efecte secundare.

În mod clar, nu există suficiente date despre siguranța sau validitatea vaccinurilor covid-19 sau despre modul în care acestea vor interacționa cu alte boli. Deci de ce este atât de dornic guvernul să ne oblige pe toți să îl facem?

Legile precum purtarea centurii de siguranță au sens și de aceea majoritatea oamenilor le urmează. A introduce un vaccin fără eficacitate demonstrată în trupul tău nu are sens. Nu este de mirare că atât de mulți se întreabă de ce ar fi necesar să urmăm, fiind ameninţaţi cu amenda sau arestarea, încă o regulă dăunătoare covid-19 bazată pe date necinstite, nesigure.

Nu oricine se opune blocajelor este un „negaţionist covid”. Nu orice persoană care se opune vaccinului este un „anti-vaccinist”. Echilibrul și judecata au fost aruncate la gunoi într-atât încât trăim cu adevărat într-un prezent distopic.

Ca evreu, am un sentiment înnăscut de repulsie la gândul vaccinurilor obligatorii. Naziștii au căutat să curețe Germania de oricine era privit ca o amenințare la adresa sănătății publice, lansând programe de sterilizare în masă pentru „cei nedoriţi”.

Regimurilor tiranice le place să justifice acțiuni perfide ca acestea, afirmând că ele servesc „binelui mai mare”. În lagărele de concentrare, precum Buchenwald, prizonierii au fost supuși vaccinurilor experimentale pentru boli precum febra tifoidă. Nu poate exista nicio comparație cu Shoah (Holocaustul), dar guvernului este necesar să i se reamintească cât de îndeaproape merge pe urmele tiraniei.

URSS a sprijinit închisoarea psihiatrică pentru disidenții politici. Medicii sovietici au recurs la inventarea unei noi forme de boli mintale, numită „schizofrenie lentă”, folosind acest „diagnostic” pentru a închide pe oricine era împotriva ordinii statale. Profesia medicală din Rusia sovietică a fost complice la tortura și detenția ilegală a celor care nu au urmat linia partidului.

Faptul că Guvernul încearcă să impună vaccinurile obligatorii covid-19 suspecte asupra publicului britanic ne transformă pe toți, fără voie, în subiecţi ai unui experiment pe oameni. Aceasta contravine Codului de la Nürnberg, scris după ce medicii naziști au fost judecați pentru efectuarea experimentelor lor medicale asupra prizonierilor din lagărele de concentrare.

Codul afirmă că este profund lipsit de etică să forțezi sau să constrângi o persoană să participe la experimente medicale, spunând: „Consimțământul voluntar al subiectului uman este absolut esențial”.

Amenințarea de a-i aresta pe cei care sunt împotriva vaccinului sau de a le face viața imposibilă celor care nu doresc vaccinul se consideră fără îndoială constrângere și contravine Codului de la Nürnberg.

Faptul că guvernul britanic ar putea încerca, de asemenea, să creeze o legătură între bolile mintale şi dreptul de a ne guverna propriile trupuri este terifiant. A pune sub semnul întrebării guvernul poate duce la o vizită a poliției, un alt semn că Marea Britanie este acum o țară fascistă.

De ce ei ignoră etica medicală și amenință să ne injecteze pe toți cu un vaccin care nu este nici sigur, nici necesar? Nici măcar mișcarea anti-vaccinistă împotriva vaccinului ROR nu a primit acest nivel de invective și amenințări din partea guvernului și a poliției, în ciuda faptului că aceste boli sunt mult mai letale decât covid-19.

Faptul că guvernul striveşte atât de nemilos și cu violență orice disidență arată că „doamna chiar protestează prea mult”.

Statul a căutat de mult timp să ne controleze conştiinţa și discursul. Acum vin după trupurile noastre.

Autor: Karen Harradine

Citiţi şi:
Visul lui Bill Gates: vaccinarea obligatorie la nivel mondial!
Fenomenul Pitești și reeducarea Covid

yogaesoteric
21 ianuarie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More