Festivitatea de deschidere a Congresului Internaţional de YOGA «Dumnezeu ne face semne»

Miercuri, 13 octombrie 2010 va avea loc la sala Pipera 1 festivitatea de deschidere a Congresului Internaţional de YOGA „Dumnezeu ne face semne”.
 
Programul după care aceasta se desfăşoară este următorul:18.00-18.30
Intrare. Accesul este liber, în ordinea sosirii, numai în limita locurilor disponibile. Dacă sala este plină nu se va mai admite intrarea în sală decât a invitaţilor la Congres (cei care susţin conferinţe).

18.30
Festivitatea de deschidere
          Prezentarea invitaţilor la Congres
          Moment artistic


SESIUNEA 1

Prezidează: Swami Mahalayananda, Portugalia

[L01]
Monica Dascălu, MISA România

[RO 30 min]
           Avem nevoie de miracole? Dumnezeu ne face semne!  
[L02] Johanes Suoranta, NATHA Helsinki, Finlanda[EN 50 min]
           Manifestarea semnelor divine în diferite tradiţii spirituale

[L03] Morgan Arundel, Tara Yoga Centre, Londra, Anglia
[EN 50 min]
          Puterea atenţiei şi calitatea discernământului: instrumente esenţiale pentru urmarea unei căi spirituale autentice şi pentru a depăşi cu succes încercările spirituale
  Citiți aici prezentarea conferințelor și autorilor sesiunii 1.22.00-22.30
  OMU – recital de muzică electronică inspirată din tradiţia străveche românească.

Cătălin Truţă (OMU) frecventează cursurile Şcolii de Yoga MISA din 1995 şi este licenţiat în compoziţie muzicală. Muzica sa a fost folosită în coloane sonore de film, spectacole şi exemplificări spirituale.

25 de premii prin tragere la sorți pentru participanții la Congres

La intrarea la fiecare sesiune de conferințe, participanții se vor putea înscrie la această tragere la sorți, completând un bilet cu numele lor, care va fi introdus într-o urnă. Înscrierile se pot face de fiecare, la fiecare sesiune diferită la care participă. În cadrul festivităţii de premiere din finalul Congresului se vor trage la sorți, cu consacrare, numele celor 25 de persoane din public care vor primi cele 25 de premii. 

PRECIZARE IMPORTANTĂ: Organizatorii Congresului Internaţional de YOGA „Dumnezeu ne face semne” nu au cenzurat conţinutul materialelor prezentate în cadrul conferinţelor şi seminariilor din program. Tot ceea ce prezintă invitaţii la acest Congres reprezintă în totalitate părerile celor care susţin conferinţele şi seminariile, iar organizatorii Congresului (MISA) nu îşi asumă nicio responsabilitate asupra conţinutului materialelor prezentate. Responsabilitatea revine în totalitate celor care prezintă.

 

Programul Congresului din ziua următoare îl puteţi accesa de 

aici

yogaesoteric
11 octombrie 2010

 
 

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More