Fiara: un nume înspăimântător, dar neîntâmplător, pentru limuzina preşedintelui SUA

de George Preda

Preşedintele SUA se plimbă într-o limuzină supranumită, deloc întâmplător, The Beast –  „Fiara”. Maşina nouă a fost construită special pentru Barack Obama de firma General Motors şi a fost finalizată în luna ianuarie 2009. Cu o caroserie de Cadillac, acest autovehicul este considerat a fi cel mai sigur din lume, oferind nivelul de protecţie al unui buncăr. În plus, acesta este dotat cu sisteme de comunicaţie ultraperformante.

„Prima limuzină” a atras atenţia presei încă de la începutul lunii ianuarie, comentându-se in extenso diferitele caracteristici şi detalii ale vehicului. Foarte semnificativ însă, presa a trecut cu multă uşurinţă peste porecla acestui vehicul – de ce tocmai The Beast, echivalentul englezesc pentru Fiara din Apocalipsă?! Presa a afirmat că numele a fost sugerat de dimensiunea, greutatea şi nivelul de protecţie al limuzinei.

Pe de altă parte însă, despre preşedintele SUA, Barack Obama, Henry Kissinger (binecunoscut membru al Consiliului pentru Relaţii Externe, Bilderberg, Comisia Trilaterală, Shriner, francmason, care participă la ritualurile satanice de la Bohemian Grove) a afirmat că este cel mai indicat pentru a implementa Noua Ordine Mondială. Cu siguranţă că numele funest Fiarei apocaliptice ales pentru maşina în care se plimbă acest personaj – Obama – nu este întâmplător!

Citiţi şi:
Henry Kissinger: Barack Obama, cel mai indicat pentru a implementa Noua Ordine Mondială
Cine a câştigat alegerile din SUA: Obama sau Clinton?

yogaesoteric
25 mai 2009

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More