Fiinţe ostile din alte dimensiuni se hrănesc cu fricile şi emoţiile noastre nefaste

 

Anxietatea, depresia şi frica sunt foarte des întâlnite în ziua de astăzi şi provoacă atât de multe neajunsuri, însă ele este posibil să fie create şi întreţinute de entităţi care există în dimensiuni aflate dincolo de posibilităţile noastre obişnuite de percepţie.

Realitatea cuprinde mult mai mult decât ceea ce vedem, simţim, auzim, gustăm şi atingem. De fapt, după cum se ştie, Universul este alcătuit din aproximativ 73% energie întunecată, alte 23 de procente fiind materie întunecată, ceea ce înseamnă că noi percepem doar 4%. În plus, ochiul uman este capabil doar să vadă în jur de 0,0035% din întregul spectru de radiaţii electromagnetice (EM).

Foarte puţini oameni de ştiinţă de astăzi sunt dispuşi să exploreze metafizica pentru a examina viaţa aflată dincolo de percepţia obişnuită, pentru a face o legătură între văzut şi nevăzut. Rudolf Steiner, unul dintre cei mai prolifici şi mai talentaţi oameni de ştiinţă, filosofi şi ezoterişti ai timpului său, şi-a dedicat o mare parte din muncă sarcinii de a privi în spatele cortinei, împărtăşindu-ne viziunea sa asupra naturii profunde a vieţii şi a lumii.

În ceea ce priveşte anxietatea şi depresia, Steiner a vorbit despre fiinţe ostile din lumea subtilă care influenţează şi se hrănesc cu emoţiile umane – un concept respins de majoritatea astăzi. Mulţi sunt totuşi familiarizaţi cu noţiunea de vampiri energetici, sau de oameni care sug energia şi se alimentează cu emoţii nefaste. Cu privire la existenţa unor entităţi similare care se află în alte dimensiuni, Steiner a scris:

„Există fiinţe în tărâmurile subtile pentru care anxietatea şi frica emanate de fiinţele umane reprezintă hrana. Când oamenii nu au nicio stare de anxietate şi de frică, atunci aceste creaturi vor muri de foame. Dacă frica şi anxietatea radiază de la oameni, atunci aceste creaturi devin din ce în ce mai puternice. Aceste fiinţe sunt ostile faţă de omenire.”

Citiţi şi:

Dezvăluiri despre ființele extraterestre malefice (I)

Iertarea eliberează emoţiile nefaste, perturbatoare şi vindecă sufletele

 

yogaesoteric
8 februarie 2020


 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More