Filmul-concert malefic «Roger Waters The Wall» este prezentat astăzi în 2000 de cinematografe din întreaga lume

de Bogdan Radu

Astăzi, 29 septembrie 2015, o producție cinematografică ce prezintă imagini din turneul The Wall Live rulează în aproape 2000 de cinematografe din lume, iar 13 dintre acestea sunt în România. În Arad, Bacău, Baia Mare, Constanţa, Brăila, Cluj-Napoca, Iaşi, Piteşti, Ploieşti, Târgu-Jiu, Târgu-Mureş, Timişoara şi Bucureşti sinistrul film Roger Waters The Wall va fi proiectat începând cu ora 20:00.

Roger Waters, fost membru al formației Pink Floyd, a afirmat: „Sper ca proiecţiile din întreaga lume să fie o bună ocazie pentru ca oamenii să-şi amintească de persoanele dragi dispărute şi de persoanele dragi altora care au dispărut. În cele din urmă, suntem toţi egali”.

Producătorii filmului susțin că scopul lor este acela de a stârni emoții cât mai puternice în spectatori. Și, după cum se poate vedea în trailer și în fotografiile următoare, care prezintă imagini din concertele, din filmul și de pe coperțile albumului The Wall al trupei Pink Floyd, aceste emoții nu pot fi înălțătoare.

 
 

 

 

 

 

Concertul The Wall a fost prezentat pentru prima dată în 1979 de formația Pink Floyd și transformat apoi în film în 1982. The Wall – o sinistră poveste a crimei, depresiei, alienării, violenței, emoțiilor reprimate, halucinațiilor – prezintă viața unui individ care înnebunește și care trăiește într-o societate bolnavă, controlată prin sistemul educațional, prin justiție și prin mass-media. Cam așa cum și-ar dori clica malefică a francmasoneriei care conduce din umbră planeta să devină umanitatea.

În multe dintre cântecele formației Pink Floyd au fost descoperite mesaje sataniste, unele evidete, altele subliminale. Pe coperțile mai multor albume apar simboluri masonice și sataniste.

Și albumul The Wall conține mesaje subliminale sataniste, precum „Încetați să-L mai slăviți” din cântecul Stop.

Între anii 2010 – 2013, turneul The Wall a avut loc din nou, iar la cele peste 200 de concerte au asistat peste 2.000.000 de persoane, generând încasări de 458,6 milioane de dolari. Roger Waters The Wall, cu o durată de 133 de minute, este o producție care prezintă imagini din aceste concerte.
 

Citiți și:

Criza artei şi promovarea non-valorii de către mass-media

Asaltul diavolilor

 

yogaesoteric
29 septembrie 2015

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More