Un magnat al petrolului, mason și membru al grupului Bilderberg, face dezvăluiri șocante. Iată ce ne așteaptă… în curând

 

Frank H. (foto), mare mason și membru al grupului Bilderberg, a făcut o serie de dezvăluiri uimitoare, în ultimele sale zile de viaţă. Frank a pierdut lupta cu cancerul la scurt timp după ce aceste declaraţii au fost făcute publice.

• Aurul şi argintul sunt singurele pe care te mai poţi baza – conversia activelor şi a numerarului în aur – urgent! Nu lânceziţi, pentru că Iluminatti au de gând să prăbuşească în continuare băncile, foarte curând. Intrăm într-o criză prin care vom deveni cu toţii cu adevărat săraci, în termen de doi ani de acum. Atitudine de ţăran şi mod de viaţă ţărănesc.

• Nu depindeţi de imobiliare, active (averi, moşteniri, investiţii etc.)!

• Petrolul brut va fi de 150-200 de dolari pe baril în următoarele câteva luni!

• Băncile orchestrează Criza Ipotecilor Bancare, care va fi reglementată prin legea care a fost validată de Congresul SUA recent şi care permite băncilor să ia casele fără a avea împuterniciri.

• Dacă aveţi o ipotecă, achitaţi-o ACUM sau vindeţi-vă casa, pentru a vă putea permite să plătiţi integral pentru o altă locuinţă – chiar dacă cu banii rezultaţi din vânzare o să cumpăraţi doar o baracă. Asiguraţi-vă că locuinţa dumneavoastră umilă este plătită. Milioane de oameni îşi vor pierde casele!

• Legea Sănătăţii dată de Obama este un instrument de control scris de bănci şi pus în aplicare de societăţile de asigurare! Preluarea controlului de către guvern asupra armelor de foc, eutanasiei etc – este ascunsă în această lege.

• Guvernul SUA a dat, cu mulţi ani în urmă, Canalul Panama Chinei – o strategie a Consiliului de Relaţii Externe (CFR) şi a Comisiei Trilaterale!

• China deţine toate porturile greceşti!

• China deţine 90% din toate mineralele rare ale Pământului – componente pentru tehnologii, arme etc. China produce 80% din componentele armelor pentru armata SUA. SUA se află la mila Chinei!

• China este cel mai mare extractor de resurse minerale naturale la nivel mondial. Ea deţine mai mult de jumătate din exploatările miniere din Australia. China deţine exploatări miniere în Africa, SUA, Orientul Mijlociu, Canada! China deţine un monopol de 90% asupra tuturor mineralelor rare ale Pământului!

• China face tranzacţii în toate monedele, devenind bogată în numerar, astfel încât ea poate cumpăra/vinde în orice monedă.

• Rusia este cel mai mare producător de petrol şi gaze. Trebuie să pândim China şi Rusia. Americanii nu vor câştiga niciodată un război împotriva lor, deoarece SUA şi-a mutat toată industria sa de producţie în China!

• Elitele, globaliştii doresc o criză în Orientul Mijlociu în câteva luni. Goldman Sachs Bank, City Bank şi FMI sunt deja în Iran – au mers pe uşa din dos, ca să spunem aşa, în scopul de a-l paraliza financiar înainte ca ei (Illuminati) să atace.

• De asemenea, trebuie să fiţi conştienţi de faptul că SUA/Europa au vândut computere cu viruşi Iranului – o lovitură deliberată. Deci, vedem cum Iranul este în curs de „aranjare” , aşa cum a fost şi Irakul. Se fac pregătiri pentru un atac împotriva Iranului în câteva luni!


„A trebuit să ne descotorosim de Dumnezeu”

Magnatul bolnav în stadiu terminal a mai spus despre proiectul Devil’s Messiah (Mesia Diavolului): „A trebuit să ne descotorosim de Dumnezeu, pentru a aduce Noua Ordine Mondială”. Mesia Diavolului înseamnă perversiune totală, deoarece ei (Illuminati) nu-l pot aduce pe Mesia Diavolului la un popor drept (un popor cu frica lui Dumnezeu)! Deci, acum ştim de ce homosexualitatea, avortul, eutanasia, pornografia, desfrâul, vrăjitoria sunt impuse cu forţa asupra omenirii – pentru a pregăti venirea lui Antihrist!!!

Illuminati fac presiuni pentru a institui One World Religion (o religie unică a lumii). Consiliul Naţional al Bisericilor din SUA este finanţat de aceste organizaţii masonice – Fundaţiile Rockefeller, Carnegie şi Ford. Este interesant de observat cum comunităţile religioase sunt un factor cheie în ceea ce priveşte falsul ecumenism promovat de aceste consilii şi fundaţii.

Iniţiativele bazate pe cler au preluat majoritatea bisericilor din Statele Unite. Te doare mintea atunci când reflectezi asupra modului în care iniţiativele religioase luate în numele Cuvântului Domnului au fost riguros deturnate în anumite părţi ale SUA, Irlanda şi în special în Arhiepiscopia Westminster din Anglia! Astfel de iniţiative religioase conduc doar spre o Biserică ATOTCUPRINZĂTOARE! De-ajuns, oameni buni!

În unele districte ale SUA au fost adoptate ordonanţe (hotărâri locale) care îl împuternicesc pe şeriful districtual să vină şi să pună lacătul pe o biserică, chiar şi în cazul în care se face o reclamaţie împotriva acestei biserici (pastor) pentru că a vorbit împotriva homosexualităţii, a lipsei de decență vestimentară etc! Ei pot, prin aceste ordonanţe, să închidă biserici în afara oricărui proces legal – la fel ca şi China!

• „Trebuie să avem propriile noastre mass-media naţionale, pentru a aduce Noua Ordine Mondială!” Pe care le au deja – cu o corporaţie mass-media deţinută de o colectivitate masonică, civilizaţia este distrusă în mod premeditat. Elitele controlează China şi Rusia, dar şi pe preşedintele şi Congresul SUA. „Congress are going to try and ram through the Cyber Security Act and the Carbon Tax Act” (Congresul vrea să încerce să bage pe gât Cyber Security Act – legislația privind securitatea cibernetică – şi Carbon Tax Act – legislația privind taxele antipoluare).

Contribuabilul american va fi rugat să salveze ţara din ghearele crizei ipotecare, ceea ce va aduce pe tavă în jur de trei trilioane de dolari marilor bănci. Băncile mari distrug băncile mici care încearcă să salveze economiile noastre, dar Illuminati, care sunt mega zarafii globali, nu permit aşa ceva. Numele jocului lor este CONTROL – al banilor, al casei şi maşinii tale – al întregii tale vieţi!
(martie 2014)


Citiți și:

Conspiraţia sinistră şi mereu actuală a Noii Ordini Mondiale, pe înţelesul tuturor

Planul secret, diabolic al așa-zișilor «Iluminaţi» ce a fost conceput pentru secolul XXI

Grupul Bilderberg – Guvernul mondial secret

Interviu cu Leo Zagami, fost francmason de grad 33 în cadrul lojii Propaganda Due

 

yogaesoteric
29 septembrie 2015

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More