Finanțare tăiată pentru profesorul britanic care făcea cercetări despre legătura dintre vaccinuri și autism

 
Ce facem când cercetările unui om de știință încep să deranjeze? Îl lăsăm fără bani. 

Un cunoscut cercetător britanic, care susține că vaccinurile pentru copii provoacă autism, specialist în problemele de sănătate pe care aluminiului le generează, a fost tăiat de pe lista de creștere a fondurilor destinate cercetărilor, în urma protestelor unor colegi de breaslă, scrie The Times.

Profesorul Chris Exley, de la Universitatea Keele, i-a deranjat, se pare, pe alți oameni de știință și experți din domeniul sănătății, pentru că le-a spus părinților că aluminiul din vaccinurile pentru copii, în mod special cele anti-tuse convulsivă și vaccinul anti-papilomavirus uman administrat adolescenților, poate provoca autism sever.

În urmă cu trei ani, profesorul Exley a publicat în Journal of Trace Elements in Medicine and Biology, un studiu care oferă cea mai puternică indicație conform căreia aluminiul acționează ca un agent etiologic în autism. Conținutul de aluminiu din țesuturile creierului de la 5 donatori care au murit cu un diagnostic de ASD (autism) a fost considerat extrem de mare, având unele dintre cele mai ridicate valori măsurate în țesutul cerebral uman. Astfel, una dintre întrebările la care profesorul a urmărit să răspundă, a fost de ce în lobul occipital al unui băiat de 15 ani, diagnosticat cu autism, se află o cantitate de 11,59 micrograme/gram de substanță uscată, valoare care este de cel puțin 10 ori mai mare decât ar putea fi considerată acceptabilă pentru un adult, ca să nu mai vorbim de un copil.

Susținătorii lui Exley, profesor de chimie anorganică la Universitatea Keele, premiat de Royal Society University Research Fellowship, au apelat la site-ul de finanțare a grupului GoFundMe pentru a strânge bani, după ce toate solicitările sale de finanțare au fost refuzate de consiliile de cercetare științifică.

Citiţi şi:

Ce efect are asupra oamenilor aluminiul din vaccinuri

Vaccinurile şi autismul – o foarte posibilă legătură tip cauză-efect

Donald Trump: vaccinarea masivă cauzează autism

yogaesoteric

28 mai 2020

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More