Fiți cu ochii pe micuți: LGBT ne vânează copiii!
Ofensiva LGBT pentru îndoctrinarea copiilor face o nouă cucerire: Cenușăreasa pentru toate orientările sexuale.
Minunatul basm al Cenușăresei a fost lansat pe 3 septembrie, pe canalul video Amazon Prime, într-o variantă „inclusivă”, cu „nașa zână LGBTQ asexuată”, interpretată de actorul homosexual Billy Porter.
Porter a declarat pentru canalul de televiziune CBS că noua versiune este „un basm clasic pentru noua generație”.
BBC a anunțat și el o nouă carte pentru copii, intitulată „Tăticii mei”, povestea unei fetițe fără mamă adoptată de doi bărbați.
Cartea a fost găsită demnă de interes, nu pentru că ar fi fost o penurie de astfel de știri în ultima vreme, ci pentru că, afirmă BBC, este „prima carte de acest fel scrisă și ilustrată de doi părinți adoptivi de același sex” și „prima carte cu poze despre doi tătici gay având ca autor și ca ilustrator doi bărbați LGBT”.
Televiziunea americană zisă „educativă” PBS a lansat o emisiune realizată de un travestit, „Little Miss Hot Mess”. Emisiunea este adresată copiilor cu vârste cuprinse între trei și opt ani.
Ultimul lung metraj de animație de la Netflix, The Mitchells vs. The Machines, nu duce nici el lipsă de conținut LGBT. Într-una dintre ultimele scene, mamă o întreabă pe fiica sa dacă o va aduce acasă pe partenera ei lesbiană de Ziua Recunoștinței.
Jucăriile LGBT sunt și ele foarte „la modă”.
Figurinele Potato Head prezintă pe cutii cupluri de gay și lesbiene.
Barbie poartă tricouri inscripționate „Love wins” împreună cu prietena ei.
Lego se lansează și el în universul LGBT cu un set de omuleți intitulat „Toată lumea este extraordinară”. Acesta a fost pus în vânzare pe 1 iunie, de Ziua Copilului, dar și prima zi din luna dedicată Gay Pride. În loc să prezinte persoane sau relații LGBT, compania scandinavă a ales să facă omuleți în toate culorile curcubeului.
În locul poveștilor în care Făt Frumos se îndrăgostește de Ileana Cosânzeana, au apărut povești cu eroi homosexuali.
În seria „Prince & Knight” („Prinț și Cavaler”), este vorba de doi „Feți Frumoși” care se țin de mână, se sărută și își jură unul altuia „vei fi al meu pentru totdeauna”.
Potrivit lui Rich Ferraro, de la publicația LGBT Glaad, „Prinț și Cavaler – Povestea Regelui Umbră este o aventură pasionantă care le amintește copiilor că nu toți prinții se îndrăgostesc de prințese. Basmele sunt atât de firesc legate de copilărie și sperăm că prin oferirea unor astfel de povești copiilor vom inspira un viitor mai bun pentru persoanele LGBT.”
Și nu este decât începutul. Potrivit Publisher’s Weekly, pentru anul acesta se pregătește un val de cărți LGBT pentru copii. Iată câteva titluri: Tati și Tăticul, Aventuri cu tăticii mei, Cățelușul Pride și alte câteva zeci.
Vi se pare că, între atâtea povești cu homosexuali, lesbiene și travestiți lipsește ceva? Aveți dreptate. Nu există nicio carte pentru copii cu conținut creștin.
Citiți și:
6 motive pentru care creștinii nu susțin „mândria” LGBT
Pe timp de pandemie, UE promovează intens agenda LGBT profitând de neatenția cetățenilor
Papa Francisc îndeamnă să acceptăm copiii LGBT așa cum sunt
yogaesoteric
24 septembrie 2021