Manifest pentru libertate: Libertatea o ai sau nu, ea nu poate fi cumpărată pe un vaccin!

Pe tema vaccinurilor s-a vorbit mult, nu vreau să repet informațiile pe care cu siguranță le știți, altceva vreau să vă spun. Pur și simplu nu mă interesează aici dacă acestea sunt bune sau nu, mă interesează faptul că ele sunt preschimbate într-un carnet roșu de partid, așa cum bine spunea Florin Palas, fără de care nu poți avea pe deplin acces la viața socială, culturală și economică.

Libertatea nu se vinde ca o marfă, la cozile show-urilor stradale cu seringi din centrele orașelor sau din parcări. Libertatea nu se câștigă dacă-ți duci copiii la maratoanele de înțepături ca să-și facă statul „norma” europeană de „politică corectă” ambalată în ideologia covid și să dea bine politicienii în fața stăpânilor lor de la OMS sau UE. Omul nu este liber pentru că îi dă voie unul ca Arafat, sau Cîțu sau Iohannis să se ducă la teatru, pe stadion, la crâșmă, la un concert sau la birou, cu bilet de vaccinare, ci este profund umilit, discriminarea și dictatura devenind astfel literă de lege.

Libertatea „dată” de ei este o minciună, o manipulare macabră răspândită prin canalele media oficiale. […]

Iluzia libertății o vor avea doar acei care vor ceda din diferite motive. Dar ce mulțumire vor avea și acești oameni când ei vor intra într-un loc, iar prietenii sau rudele lor care, tot din diferite motive au altă alegere, vor fi opriți la ușă?

Libertatea nu este pe porții, pe segmente de populație, nu se cumpără și nu se condiționează.

Libertatea este sfântă, căci este dată de Dumnezeu!

Autor: Mihai Tîrnoveanu

Citiţi și:
Gheorghe Piperea spune: „Fraţilor, cum este posibil să renunţaţi la libertate atât de uşor, pentru nişte motive atât de minore?”
„Ce conține vaccinul?“. Claudiu Târziu (AUR) răspunde provocării lansate de colonelul Gheorghiță: Vaccinul conține anormalitate, discriminare și frică. Asta conține pentru cei mai mulți dintre noi!
Un medic spulberă campania de vaccinare. El spune: „Vaccinarea în masă nu se justifică! Şi vaccinaţii transmit boala la fel de uşor ca şi cei nevaccinaţi”

 

yogaesoteric
24 septembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More