Florida a aprobat proiectul de lege „Nu spune gay”, care prevede că școlile nu pot încuraja discuțiile despre orientarea sexuală sau identitatea de gen în clasele primare

Joe Biden denunță proiectul și spune că e „odios”

Ungaria a fost ostracizată în ultimele luni pentru noua sa lege privind protecția copilului, care interzice școlilor să îndoctrineze copiii cu ideologie LGBTQ și cu politici sexuale radicale fără acordul părinților lor. Cu toate acestea, se pare că politicienii de pe cealaltă parte a globului sunt atenți la preocupările părinților și se opun interferenței ideologiei de gen asupra copiilor.

În luna februarie, Comitetul pentru Educație al Senatului din Florida a aprobat proiectul de lege SB 1834, cunoscut sub numele de „Nu spune gay”, care prevede că școlile „nu pot încuraja discuțiile despre orientarea sexuală sau identitatea de gen în clasele primare ori într-un mod care nu este adecvat vârstei sau adecvat pentru dezvoltarea elevilor.”

Legislația propusă ar împiedica, în practică, profesorii și personalul școlii să aibă discuții cu elevii cu privire la orientarea lor sexuală sau identitatea de gen, o tendință care este din ce în ce mai comună în instituțiile de învățământ din unele state ale SUA.

Președintele Joe Biden, a cărui administrație și-a arătat sprijinul deschis pentru includerea culturii woke și LGBTQ în programele școlare, a reacționat pe contul său de socializare numind proiectul de lege „odios” și promițând „sprijinul” continuu pentru copiii trans.

Printre alți activiști de stânga, Chasten Buttigieg, soțul secretarului american de transport Pete Buttigieg, a scris pe Twitter: „Aceasta va ucide copii. În mod intenționat, faci din statul tău un loc în care copiii LGBT vor supraviețui tot mai greu.

Mass-media de stânga din SUA s-a raliat, de asemenea, împotriva proiectului de lege, publicând comentarii critice și prezentând ceea ce ei pretind a fi opinii ale experților. Mulți dintre ei au citat un sondaj recent realizat de Trevor Project, un grup de prevenire a sinuciderii pentru tineri LGBTQ+, care a constatat că 42% dintre tinerii LGBTQ+ au luat serios în considerare tentativele de sinucidere în ultimul an și că există dovezi că educația LGBTQ scade numărul sinuciderilor în rândul tinerilor adolescenți trans.

Cu toate acestea, nici Chasten Buttigieg, nici Trevor Project nu au luat în considerare posibilele pagube pe care le-ar putea produce îndoctrinarea copiilor cu privire la identitatea lor sexuală.

Trevor Project este vinovat de estomparea limitei dintre terapia de specialitate pentru copiii cu probleme de identitate de gen și reeducarea în masă a populației de vârstă școlară cu teorii de gen de extremă stânga.

În plus, acest ONG este mai mult decât dispus să sacrifice bunăstarea psiho-mentală a marii majorități a studenților pentru nevoile percepute ale unei minorități, așa cum sunt definite de o industrie de gen suprapolitizată. În timp ce majoritatea acestor studenți nu au nicio îndoială cu privire la sexul lor, ei sunt forțați să-și reajusteze propria imagine de sine, morala, limbajul și comportamentul pentru a răspunde nevoilor a ceea ce este în realitate o mică minoritate.

Pentru cei care pun sub semnul întrebării utilitatea restricționării subiectelor LGBTQ în sălile de clasă, exemplele efectelor nefaste ale supunerii copiilor la astfel de teorii radicale ies la suprafață, chiar dacă majoritatea mass-mediei americane are grijă să filtreze astfel de știri.

În luna ianuarie s-a raportat că o tânără din Florida a încercat de două ori să se sinucidă în școala ei. Părinții au aflat despre faptul că ea a fost supusă consilierii de gen, cei care au îndrumat-o adresându-i-se acesteia ca fiind băiat luni de zile, doar după ce o anchetă privind autovătămarea ei a dezvăluit această informație. De asemenea, o mamă din California, Jessica Konen, a dat în judecată școala copilului ei pentru că nu a informat-o că fiica sa a fost îndrumată în secret să adopte o identitate masculină.

Unul dintre sponsorii proiectului de lege, senatorul republican Dennis Baxley, explică faptul că proiectul de lege clarifică rolul profesorilor în sala de clasă. „Unele discuții sunt pentru (a le avea) cu părinții. Și cred că atunci când începi să ai discuții de tip sexual cu copiii, intri într-o zonă foarte periculoasă. Conștientizarea ta ar fi necesar să apară imediat, asta nu este predare”, conform Remix News.

Citiți și:
Cursuri despre identitățile LGBTQ în școlile din SUA
Cine sunt experții «independenți» ai ONU care vor să bage copiilor din România educația sexuală obligatorie în școli și grădinițe

 

yogaesoteric
18 aprilie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More