Forumul Economic Mondial promovează pașaportul covid pe baza unor markeri ce pot fi detectați la teste de sânge pentru a determina statutul de vaccinare

Într-un video de promovare, Forumul Economic Mondial (WEF) a prezentat așa-numitul CovidPass care va utiliza markeri ce se vor evidenția la o analiză a sângelui pentru a determina dacă o persoană este sau nu vaccinată anticovid.

Propunerea WEF privind pașaportul covid este bazată pe o probă de sânge – nu pe documente furnizate de un medic – căreia i se asociază un cod QR pentru a dovedi că ați fost vaccinat.

Utilizatorilor li se va testa sângele la un laborator autorizat CovidPass înainte de a li se elibera o viză de sănătate ca aplicație de telefon cu un cod QR securizat, care poate fi prezentat la controlul în aeroporturi, la frontiere sau la intrarea la evenimente”, se arată în videoclipul promoțional al WEF.

Videoclipul insistă asupra faptului că sistemul CovidPass nu utilizează „tehnologie de urmărire” și că utilizarea datelor din testele de sânge este „100% sigură”, garantându-se în felul acesta că „numai persoanele neinfecțioase” pot călători peste granițe.

Owen Shroyer, invitat de Alex Jones de la InfoWars, a făcut o analiză a videoclipului Forumului Economic Mondial în care se declară că va fi necesar să dai mostre de sânge pentru a călători.

WEF nu a precizat exact ce substanță din sângele unei persoane ar putea indica statutul de vaccinare al acesteia.

Propunerea WEF se bazează pe o mostră de sânge, sau un test de sânge, pentru a dovedi că ai fost vaccinat. Singurul mod în care acest demers este posibil este dacă vaccinul în sine poartă o formă de marker care rămâne permanent (la nivel celular) în trupul tău, care poate fi apoi detectat printr-un test de sânge”, a relatat The Conservative Treehouse.

Dacă vaccinul nu ar lăsa un marker sau o amprentă identificabilă în sângele tău, atunci nu ar fi posibil un test de sânge pentru identificarea statutului de vaccinat.”

Printre rânduri, Forumul Economic Mondial spune: „Evident, nu facem parte din vreun complot globalist pentru a controla masele”, dar „dacă ați putea să ne dați sângele vostru pentru a vă reduce existența la un cod QR, ar fi minunat.”

Videoclipul promoțional al WEF nu menționează nici faptul că, dacă o persoană refuză să obțină un pașaport covid, viața sa va fi efectiv izolată de societate.

În luna august, WEF a prezentat, de asemenea, o metodă de supraveghere biometrică care ar detecta semnătura unică a bătăilor inimii unei persoane pentru a urmări și localiza mișcările acesteia în numele sănătății publice.

Bine ați venit la Marea Resetare.

Owen Shroyer a fost, de asemenea, invitat la Alex Jones Show pentru a descrie realitatea infernală a impunerii pașapoartelor de vaccinare, așa cum a fost descrisă de un cuplu lituanian nevoit să se descurce sub legea marțială medicală.

Citiți și:
Până la cipuri, uite că am ajuns la tatuaje cu codul QR și la certificatul covrig-19
Semnul Fiarei – Pașaportul vaccinal fără de care nu poți să cumperi sau să vinzi
Bine ați venit în „Dystopia”! – Supravegherea prin certificate de vaccinare, ID-uri digitale și date biometrice a devenit realitate

 

yogaesoteric
23 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More