Fost membru al comitetului director al Grupului Bilderberg: Trump câştigă un «război civil» împotriva establishmentului

 

 
Conrad Black

Fostul magnat media Conrad Black a declarat că preşedintele american Donald Trump a lansat un război civil, fără vărsare de sânge, împotriva establishmentului, menţionând că îl câştigă.

Într-un interviu la emisiunea The Agenda a postului de televiziune TVOntario, Black a remarcat: „A fost nevoie de un război civil fără vărsare de sânge pentru a curăţa fabrica de deşeuri a Washingtonului”.

„Întregul guvern al Statelor Unite a fost cuprins de haos. Să vă amintesc, în ultimii 20 de ani am avut cea mai mare criză economică din 1930 încoace, provocată de politicile proaste ale guvernului american”, a precizat Black.

„Practic, întreaga capacitate a forţelor terestre a armatei SUA a fost trimisă în Orientul Mijlociu timp de 15 ani”, a declarat el, indicând că acest aspect a dus la criza internaţională a imigraţiei şi că întreaga situaţie a fost „cauzată de incompetenţa cumplită existentă în procesul de elaborare a politicilor americane”.

Canadianul, fostul proprietar al publicaţiei National Post, a mai afirmat că prăbuşirea continuă a creşterii PIB-ului a creat un mediu care aproape că a declanşat tulburări civile.

„Ţara a fost ca o oală sub presiune. Sărăcia a crescut, violenţa s-a amplificat, nemulţumirile s-au intensificat, dar marea noastră mass-media națională din SUA a eşuat să observe acest fapt. Trump a declarat că sunt cu toţii putrezi, că trebuie făcută o curăţenie totală – Hollywood, mass-media naţională, lobbiştii, campaniile de finanţare, ambele partide, toate.”

Black a concluzionat: „Sunt cu toţii inutili şi este necesar să scăpăm de ei. Şi el face acest lucru şi este un război”.


Citiți și:

Trump îi deranjează pe așa-zișii «Iluminați» și este cel mai hărțuit președinte din istoria Statelor Unite. Aceasta este rețeaua vânătorilor!

Regizorul american Oliver Stone denunță cu mult curaj mașinațiunile «statului profund»yogaesoteric
1 martie 2019


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More