Fostul congresman Ron Paul: Vor recurge prin acțiuni din umbră la un steag fals pentru a declanșa al Treilea Război Mondial!

 

Fostul congresman Ron Paul a avertizat că Statul Paralel este pe cale să lanseze un atac steag fals menit să provoace al treilea război mondial.

Într-un interviu acordat în luna octombrie, dr. Ron Paul a afirmat că cel mai probabil America va fi târâtă în următorul mare război ca rezultat al unui eveniment de tip steag fals plănuit atent, implicând Coreea de Nord.

„Ceea ce vedem acum în privința Coreei de Nord este o reluare a aceluiași tip de campanie utilizat de către statul paralel și mass-media din 2001 și până în 2003 pentru a stârni cetățenii americani să sprijine invazia Irakului”, a scris Adam Dick pentru Institutul Ron Paul, rezumând comentariile lui Ron Paul.

Thefreethoughtproject.com relatează că pe parcursul interviului, fostul congresman a criticat administrația Trump pentru încercările sale de a provoca nord-coreenii într-un conflict.

După ce a ilustrat cât de inutil și periculos a devenit schimbul de replici acide între Trump și Kim Jong-Un, Ron Paul a explicat că SUA nu are niciun fel de interese acolo și „simpla noastră prezență pune în pericol vieți și costă miliarde”.

Subliniind cât de serioasă a devenit această instigare la conflict, Paul a descris apoi cum în orice moment, fie un eveniment real sau înscenat de tip steag fals poate fi exploatat pentru a catapulta SUA într-un război mondial catastrofal.

„Scena este pregătită acum, nord-coreenii amenință, «Păi, vom doborî un avion»”, a afirmat Paul descriind scenariul.

„Acum că scena este pregătită, progresează datorită implicării noastre. Cineva va recurge la un steag fals și cineva va doborî un avion, doar ca să înceapă războiul odată”, a zis Paul.

Paul, care a menționat că era în liceu în timpul primului conflict lipsit de sens cu Coreea, a făcut apoi o paralelă cu felul în care SUA a procedat în cazul războiului din Irak, arătând că și de această dată se aplică același scenariu: se minte ori de câte ori este nevoie, până când oamenii ajung să le dea crezare.

„Amintiți-vă … propagandiștii, statul paralel și media au convins cetățenii americani că Saddam Hussein reprezintă un pericol. Fac același lucru acum cu Coreea”, a zis Paul.

Ca răspuns la această propagandă, Ron Paul, care a îndeplinit funcția de director al Institutului Ron Paul pentru Pace și Prosperitate de când a părăsit Congresul American, a afirmat că americanii „ar trebui să se deștepte și să nu fie momiți în acest scenariu”, a relatat Adam Dick.

În timp ce americanii se certau pe tema celor care îngenunchează când se cântă imnul național, Donald Trump pare că a cedat în fața guvernului din umbră și a început să direcționeze SUA către război.

Precum a spus Ron Paul, „Președintele Trump, ce ține viețile a milioane de coreeni și americani în mâinile sale, l-a numit pe dictatorul nord-coreean un «om-rachetă într-o misiune sinucigașă». De ce? Să-l împingă întru lansarea unor măsuri pentru a provoca în schimb o reacție americană. Poate că președintele american nu va aștepta nici măcar asta. Ne reamintim de evenimentul steag fals din Golful Tonkin, astfel că provocarea nici măcar nu trebuie să fie reală. Ne aflăm în împrejurări extrem de periculoase iar în mare parte congresul tace sau aprobă această instigare.”

Despre cum putem opri acest marș către război, Ron Paul are următoarea soluție:
„Iată cum putem rezolva criza veche de șapte decenii: retragerea tuturor trupelor americane din peninsula coreeană; încetarea tuturor exercițiilor militare de la granița nord-coreeană; încurajarea negocierilor directe între Nord și Sud oferind găzduirea sau asistarea lor de către o delegație internațională incluzând rușii și chinezii, ce sunt până la urmă vecinii Coreei.”

„Schimbul de insulte «de curtea școlii» dintre Donald Trump și Kim Jong-Un nu este amuzant. De fapt este o insultă către noi toți.”


Citiți și:

Trump anunţă «opţiunea ce este inevitabilă» pentru Coreea de Nord. «Dacă o vom folosi, va fi însă o zi extrem de tristă»

Statele Unite versus Coreea de Nord

 

yogaesoteric
5 martie 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More