Fostul director al CDC, Robert Redfield, despre o viitoare pandemie de gripă aviară

Într-un interviu publicat de CenterPoint al TBN, pe 30 martie 2022, fostul director al Centrelor pentru Controlul Bolilor, Robert Redfield, răspunde la întrebările despre pandemia covid și garantează că se apropie o pandemie și mai mare, care va fi provocată de o tulpină de gripă aviară extrem de contagioasă.

Jurnalist: Din ce ați învățat din pandemie, ce putem aplica la viitoarele pandemii care vor veni cu siguranță, pentru că aceasta este o planetă suprapopulată. Ne urcăm în avioane care zboară tot timpul în jurul lumii, mii de avioane în fiecare zi care se intersectează. Ce părere aveți?

Redfield: Da (…….) Cred că pandemia covid a fost un semnal de alarmă. Nu cred că este vorba de marea pandemie.

Cred că marea pandemie încă nu a venit și va fi o pandemie de gripă aviară. Va exista o mortalitate ridicată, de ordinul a 10-50%. Asta va fi o problemă. Și ar fi necesar să fim pregătiți pentru asta.

Cred că riscul unei pandemii reprezintă un risc mai mare pentru securitatea națională a Statelor Unite decât Coreea, China, Rusia, Iran; și ar fi cazul să începem să investim pentru a ne pregăti pentru acest risc.

Citiți și:
Cincizeci și nouă de laboratoare din întreaga lume se ocupă de cei mai letali agenți patogeni – doar un sfert au scor mare în privința siguranței
Viruși, epidemii și experimente. Istoria războiului biologic
Reflecţii zguduitoare asupra unei epidemii programate care a fost ordonată din umbră de către francmasoneria mondială

 

yogaesoteric
10 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More