Reflecţii zguduitoare asupra unei epidemii programate care a fost ordonată din umbră de către francmasoneria mondială

yogaesoteric vă oferă în premieră în România un articol cutremurător de Leonard Horowitz

CITEŞTE ŞI ANUNŢĂ NEÎNTÎRZIAT ŞI ALTE PERSOANE DIN ANTURAJUL TĂU SĂ ACCESEZE ACEST SITE PENTRU A DESCOPERI ŞI ELE ACESTE ADEVĂRURI CUTREMURĂTOARE CARE SUNT CENZURATE ÎNTR-UN MOD TACIT DE CĂTRE AGENTIILE INTERNAŢIONALE DE PRESĂ, CARE ŞI ELE SUNT CONTROLATE DIN UMBRĂ DE FRANCMASONI


Dezvăluiri referitoare la genocidul planetar pe care deja l-au declanşat francmasonii pentru a decima în viitorul apropiat prin epidemii programate peste cinci miliarde de oameni. Acestea sunt  nişte probe zdrobitoare care la ora actuală sunt cenzurate de agenţiile internaţionale de presă, care sunt şi ele controlate în proporţie de 99 la sută de către francmasoneria mondială.

Faimosul doctor Leonard Horowitz este celebru în întreaga lume pentru cercetările sale în domeniul maladiilor virale, în special privind SIDA şi cancerul. Publicarea cărţii sale „Virusuri emergente” a permis deschiderea unei anchete oficiale în Statele Unite pentru a se verifica în felul acesta adevărurile zguduitoare pe care el le-a adus la cunoştinţă opiniei publice  cu privire la originile artificiale ale unor boli grave cum ar fi SIDA, Ebola şi a altor maladii care au fost create în laborator prin manipulări genetice criminale care s-au realizat în secret. Cei care au dispus şi au finanţat crearea în laborator a acestor viruşi sunt liderii mondiali ai francmasoneriei. Cu toate că pare incredibil pentru foarte mulţi oameni naivi, aceste adevăruri referitoare la genocidul planetar pe care deja l-au declanşat francmasonii constituie o realitate tragică, care este cunoscută de către multe persoane care au avut acces la anumite informaţii care cel mai adesea sunt păstrate secrete. Publicarea acestui articol al lui Leonard Horowitz este fără îndoială o premieră în România. 

Totodată ţinem să precizăm că dincolo de acuzaţiile nefondate care ni se aduc cum că noi atacăm şi calomniem francmasoneria mondială, în realitate niciodată nu ne-am propus să atacăm sau să calomniem francmasoneria. Considerăm însă necesar să facem aceste dezvăluiri pentru a aduce la cunoştinţă poporului român nişte adevăruri zdrobitoare care nu pot fi negate de francmasoni. Ele pot fi doar ascunse, dar la nivelul acestei planete există fiinţe umane care cunosc realitatea şi care mărturisesc despre genocidul planetar pe care l-au pregătit francmasonii.

Înţelepţii spun că adeseori adevărul poate fi ascuns, dar niciodată el nu poate fi distrus. Forţa cea mai de temut a adevărului, de care le este frică francmasonilor, este aceea că el durează. Pentru orice om plin de bun simţ cuvintele adevărului sunt simple. Shakespeare spune că adevărul îl face să se înroşească de furie pe diavol. Adeseori cel care vrea să spună adevărul găseşte porţile închise, dar oricât de amar ar fi adevărul până la urmă el trebuie să fie înghiţit.

Pe măsură ce timpul trece, adevărurile care sunt dezvăluite devin până la urmă lumină. Adeseori, din cauza naivităţii şi prostiei oamenilor adevărul pare incredibil. Adeseori adevărul este considerat că este cea mai uluitoare minciună.

Cei înţelepţi spun că adeseori lumina ne arată umbra, iar adevărul ne arată anumite mistere zguduitoare.

Articolul pe care vi-l propunem este un adevăr zdrobitor care dovedeşte într-un mod incontestabil că de fapt noi nu am atacat niciodată francmasoneria, ci am urmărit doar să facem cunoscute anumite adevăruri deranjante pentru că am considerat că este de datoria noastră ca acest popor, care adeseori a fost minţit şi manipulat (cu ajutorul presei, al radioului  şi al televiziunii), să cunoască adevărul şi numai adevărul.

Un vechi proverb spune deloc întâmplător că „acela care îndrăzneşte să spună adevărul trebuie să se aştepte să fie alungat din nouă oraşe”. 

Vă sugerăm să copiaţi urgent acest articol pe care vi-l prezentăm şi să-l oferiţi şi altor oameni care doresc să ştie adevărul şi numai adevărul. Anunţăm totodată că vom publica în curând un zguduitor dosar cu mult mai amplu referitor la aceste adevăruri ocultate.

Este necesar să ştiţi că un număr considerabil de intelectuali de pe această planetă cunosc foarte bine care este adevărul şi adeseori anumite dezvăluiri zguduitoare apar numai pe anumite site-uri de pe Internet pentru că astfel de adevăruri deranjante despre francmasoneria mondială sunt cenzurate imediat în presa internaţională. La ora actuală există o singură revistă internaţională care nu este controlată de francmasoni şi care îndrăzneşte să le divulge cu mult curaj planurile criminale şi manevrele abjecte ce sunt realizate de ei la nivel planetar. Această revistă se numeşte „Nexus”. Vă sfătuim, dacă doriţi să cunoaşteţi adevărul, să urmăriţi să o procuraţi şi veţi descoperi astfel o mulţime de adevăruri zguduitoare pe care francmasonii le ascund.    

În articolul cutremurător pe care vi-l punem la dispoziţie, dr. Horowitz ne propune o nouă analiză sinceră, lucidă şi fără concesii, asupra mizei nebănuite a fenomenului gripei aviare (al cărui virus mortal a fost fără îndoială creat în laborator la ordinul francmasonilor). Aceste aspecte uluitoare  pun în evidenţă o similitudine tulburătoare cu scenariul epidemiei SARS (al cărui virus mortal a fost fără îndoială creat în laborator tot la ordinul francmasonilor), care a fost declanşată în 2003. Dacă, după cum ne amintim, epidemia SARS a apărut în momentul în care se lansa războiul împotriva Irakului, epidemia care urmează să se declanşeze cu gripa aviară este un subiect de actualitate astăzi, când deja începe să se contureze ameninţarea războiului împotriva Iranului.

Toate acestea ne permit să înţelegem sinistrele jocuri criminale pe care le urzeşte din umbră satanica grupare mondială a francmasonilor, care şi-a întins tentaculele asupra întregii planete, controlând la vârf guvernele multor ţări. Este demn de admirat curajul de care a dat dovadă şi de data aceasta faimosul doctor Leonard Horowitz, care deja a înţeles care sunt planurile pe care le urzesc din umbră francmasonii. (Redacţia yogaesoteric)

Articolul care urmează îi aparţine în exclusivitate celebrului doctor Leonard Horowitz.

În aprilie 2003, maladia SARS (sindromul acut respirator sever) sau aşa-zisa  pneumonie atipică, sosită zice-se din Asia, a lovit lumea. Despre SARS s-a spus la aceea vreme că e cea mai recentă boală dintr-o serie de maladii noi care au fost provocate de o serie de misterioşi “super germeni” mutanţi. Un studiu ştiinţific atent al caracteristicilor medico-sociologice ale acestei epidemii a revelat unele lucruri care erau ascunse la prima vedere. Pneumonia atipică prezintă de fapt toate caracteristicile  unui nou experiment criminal care a fost realizat de către “bioteroriştii” în halate albe. Cei care au dat ordin din umbră ca acest experiment criminal să fie implementat sunt fără îndoială francmasonii.

Era astfel evident că această manipulare umană fără precedent a fost totodată destinată să îndoctrineze în masă populaţia şi să o manipuleze din umbră. Toate aceste aspecte arată planurile sinistre care au fost urmărite de către francmasoneria mondială. Este semnificativ faptul că de-a lungul epidemiei de “pneumonie atipică” mass-media nu a încetat să vorbească de “agenţii bacteorologici” noi care ar fi putut cauza dispariţia a jumătate din populaţia mondială. Studiind în profunzime subiectul controlului populaţiei, inclusiv obiectivele actuale ale principalelor corporaţii industriale multinaţionale, am observat că aceste aşa-zise “preziceri” corespund îndeaproape cu câteva obiective oficiale secrete în materie de reducere a populaţiei mondiale cu peste cinci miliarde de oameni, care a fost hotărâtă cu câtva timp în urmă de către francmasoneria mondială. Ceea ce nu ştiu decât foarte puţini oameni de ştiinţă care au fost angrenaţi în aceste proiecte este faptul că virusul SARS a fost creat în prealabil în laborator pentru a servi acestor scopuri. Francmasonii au hotărât că este necesar să inventeze şi alţi viruşi, atunci când au ajuns la concluzia că SIDA ucide mult prea lent. Planurile lor criminale sunt evidente în această direcţie.

În anul 2003, pentru prima data în istoria Canadei, lupta împotriva unei epidemii – maladia SARS (ai cărei viruşi au fost în prealabil realizaţi în laborator) – în această ţară a fost dirijată direct de către ONU şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Între diferitele organizaţii ce au fost implicate în acţiunile de combatere a epidemiilor există puternice legături pe plan administrativ şi financiar. De exemplu, am constatat că familia Rockfeller (care conduce la vârf francmasoneria mondială şi care a finanţat în secret producerea în laborator prin manipulare genetică a acestor viruşi aşa cum anterior a făcut cu SIDA), Fundaţia Carnegie şi principalii conducători ai industriei farmaceutice mondiale au controlat atât cercetările canadiene cât şi lupta împotriva SARS în Canada. În felul acesta ne putem da seama că de fapt nici o pandemie sau o epidemie de talie mondială nu a putut fi niciodată separată de contextul său economic sau politic. Aceasta arată interesele sinistre pe care le are în secret în vedere francmasoneria mondială.

Este semnificativ faptul că unii „experţi” au prezis sosirea unei maladii de acest gen de decenii. Puţini ştiu însă că în realitate conducătorii francmasoneriei mondiale au hotărât în urmă cu câteva decenii reducerea drastică a populaţiei acestei planete prin contaminarea criminală a oamenilor cu anumiţi viruşi care urmau să fie creaţi în laborator. Ceea ce mi-a trezit imediat suspiciunile în ce priveşte pneumonia atipică, a fost momentul în care a survenit. SARS a apărut deloc întâmplător în acelaşi timp cu lansarea „războiului împotriva terorismului” şi cu războiul anglo-american împotriva Irakului. Acest aspect dezvăluie modul de a acţiona din umbră al francmasonilor. Totodată această maladie (care a fost creată în laborator la ordinul francmasonilor) a fost o ocazie perfectă pentru a distrage atenţia opiniei publice de la faptul că administraţia Bush l-a acuzat pe Saddam Hussein că ar deţine un arsenal impresionant de arme biologice, printre care antraxul şi virusul care produce febra de Nil.

Epidemia de pneumonie atipică avea deja toate caracteristicile pe care le-am prezentat anterior într-una dintre cărţile mele, care a fost publicată înainte de atentatele de la 11 septembrie. Titlul acestei lucrări era: „Moartea în aer: Globalism, Terorism  şi Războiul chimic.” Ideea esenţială a acestei cărţi este aceea că o anume formă de “bioterorism” institiuţionalizat este totodată perfect compatibilă cu un război biologic sponsorizat în secret de către francmasoni într-un stat anume (iar acest stat a fost SUA), aşa cum eu am explicat detaliat în lucrarea respectivă.

Pentru mine este foarte clar la ora actuală că atât pneumonia atipică, cât şi gripa aviară care a fost lansată de curând, sunt produse cu anumite intenţii criminale nu numai cu consimţământul, ci şi cu ajutorul grupului industriilor medicale, farmaceutice, petrochimice şi militare, prin intermediul unor acţiuni ilegale care sunt finanţate şi dirijate din „culise” de către conducătorii francmasoneriei mondiale, printre aceştia aflîndu-se fără îndoială şi multimiliardarul francmason Rockfeller.

Atunci când am avut ocazia să depun mărturie despre aceste acţiuni criminale ale francmasonilor în faţa Congresului American, am putut să realizez direct în ce mod îi influenţează şi îi controlează pe reprezentaţii noştri economici şi politici industria farmaceutică. Epidemiile artificiale care sunt comandate din „culise” de către francmasoni completează totodată efectul războiului politic împotriva terorismului. Un astfel de program criminal secret are două obiective esenţiale: obţinerea unor profituri imense şi reducerea populaţiei mondiale cu peste cinci miliarde de oameni. Acest genocid planetar a fost pus la cale de francmasoni în urmă cu câteva decenii.  

O realitate politică uluitoare contra miturilor care sunt vehiculate de mass-media

Nebunia crescândă a lumii care ne înconjoară corespunde în întregime cu recomandările secrete ale conducătorilor francmasoneriei mondiale, cât şi cu acelea ale fondatorilor Noii Ordini Moniale, care au hotărât că trebuie să fie favorizate (în secret) anumite “dezastre fără război”. Să vedem acum despre ce este vorba, de fapt?

La sfârşitul anilor 60, în principalele cercuri industriale din SUA s-a început (la ordinele care au fost date în cel mai deplin secret de către conducătorii francmasoneriei mondiale) căutarea unor aşa-zişi “înlocuitori economici ai războiului clasic” care aveau drept scop principal reducerea populaţiei globului. În comparaţie cu efectele primului şi ale celui de-al doilea război mondial, distrugerile masive care ar putea fi provocate de către anumite dezastre naturale cum ar fi: uraganele, epidemiile sau războaiele bacteorologice şi genetice, sunt privite din punct de vedere politic şi economic ca fiind foarte “rentabile”. Această viziune criminală a francmasonilor este năucitoare. Conflictele care sunt declanşate de genocidul pe care francmasonii îl implementează fără război, cum ar fi “lupta împotriva SIDA”, “lupta împotriva drogurilor”, “lupta împotriva terorismului”, “lupta împotriva cancerului” şi acum “lupta împotriva gripei aviare”, se folosesc de anumite programe sofisticate de propagandă prin care totodată este înfricoşată opinia publică. În finalul acestor campanii de manipulare care sunt declanşate la nivel planetar (din umbră, de către francmasoni) oamenii sunt astfel păcăliţi şi ulterior ei acceptă docili anumite legi noi prin care se încalcă într-un mod flagrant unele libertăţi ale populaţiei. Această ocultă “revoluţie militară” care este declanşată de către conducătorii francmasoneriei mondiale urmăreşte printre altele generalizarea unor noi forme de sclavagism uman, fără ca populaţia lumii să îşi poată da seama că este supusă sclaviei.

Există un exemplu clasic în această direcţie, acela al pesticidelor extrem de toxice şi cancerigene care adeseori au fost utilizate pe scară largă mai ales în zonele locuite, sub pretextul că ele extermină ţânţarii care răspândesc “Febra de Nil”. Aceste produse secrete, extrem de toxice, care în termeni militari sunt considerate că nu sunt mortale, provoacă totuşi în timp moartea lentă a celor infestaţi. În felul acesta sunt omorâţi în secret o mulţime de oameni. Astfel societăţile farmaceutice criminale îşi îngraşă în acelaşi timp conturile cu banii murdari care sunt obţinuţi din vânzarea medicamentelor (care în realitate sunt aproape ineficiente) ce luptă împotriva bolilor care sunt provocate de aceste pesticide. Victimele nevinovate ale acestei campanii de exterminare a ţânţarilor au murit după aceea lent de diverse afecţiuni cronice. Printre toate aceste maladii noi, care sunt provocate în mod artificial, figurează un număr foarte mare de boli care atacă sistemul imunitar, precum şi diferite tipuri de cancer care erau practic necunoscute în urmă cu 50 de ani.

Gripa aviară, o epidemie care a fost creată la ordinul francmasonilor, fiind totodată concepută ca un substanţial profit

Este oare epidemia recentă de gripă aviară (ai cărei viruşi au fost creaţi în laborator în mod artificial la ordinul francmasonilor) cu adevărat atât de mortală, atât de contagioasă şi atât de dificil de tratat pe cât am fost făcuţi să credem? Numărul deceselor care au fost provocate de acest virus (ce a fost creat în laborator prin anumite manipulări genetice criminale) este relativ mic (bilanţul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii vorbeşte despre numai 92 de decese până la data de 20 februarie 2006). Analizînd însă în mod comparativ, descoperim că de fapt formele obişnuite de gripă omoară în jur de 40.000 de americani în fiecare an.

Important este că până în prezent virusul H5N1 n-a suferit încă mutaţii astfel încât să se poată transmite uşor de la om la om. Cu toate acestea importante sume de bani au fost vehiculate în legătură cu subiectul gripei aviare. “Senatul American a votat un buget de 3,9 miliarde de dolari pentru achiziţionarea vaccinului antigripal şi a medicamentelor care sunt necesare, iar la ora actuală Guvernul pregăteşte o suplimentare uriaşă de fonduri care va ajunge la 6-10 miliarde de dolari”, anunţa  un raport al revistei “Bussiness week”.

Chiar există o formă inteligentă de viaţă pe planeta noastră?! Răspunsul la această întrebare ironică poate permite explicarea faptului că opinia publică a putut să accepte atât de uşor atâtea minciuni! Până şi ziarul “USA Today” afirma că “la ora actuală nu există un vaccin sigur împotriva gripei aviare.” Cum se face atunci că Senatul American cheltuie atât de multe miliarde pentru a cumpăra un vaccin care deocamdată nu există împotriva gripei aviare?

Totuşi, dincolo de minciunile care se vehiculează este necesar să ne dăm seama că un vaccin cu adevărat eficace nu ar fi putut fi preparat decât prin realizarea mutaţiei genetice a acestui virus, împlinindu-se astfel cea mai mare frică a întregii lumi. Daţi-mi voie să explic… Pentru a realiza cu adevărat un vaccin uman specific pentru virusul H5N1 mutant, (care a fost realizat în secret în laborator) trebuie să se pornească de la acest virus mutant, care însă nu există, cu excepţia laboratoarelor biomedicale-farmaceutico-militare în care el (virusul respectiv) este produs în secret la ordinul francmasonilor. De fapt, pot să afirm că în urma informaţiilor pe care le deţin am descoperit astfel că este vorba de exact ceea ce se prepară în mod secret. Pentru a produce un virus transmisibil la om, este înainte de toate necesară cultivarea virusului gripei aviare îndeajuns de mult timp, amestecându-l cu culturi de celule umane. Acesta trebuie injectat mai apoi maimuţelor, apoi fiinţelor umane, pentru a verifica dacă aceste subiecte vor prelua acest virus fabricat în laborator.

Astfel, acest nou virus de care toată lumea se teme atât de mult, fie este în curs de fabricare în unele laboratoare secrete care au fost şi sunt finanţate în secret de către francmasoni şi de către anumiţi industriaşi care sunt puternic motivaţi să lase ca acest virus să se răspândească „într-un mod care în aparenţă este accidental”, fie el a fost deja fabricat în mod ilegal în aceste laboratoare secrete, de unde urmează să fie apoi răspândit pentru a se profita totodată de panica mondială actuală. Aceste planuri diabolice care au fost puse la cale de francmasoni prevăd profiturile financiare enorme ce vor apare pentru unii dintre francmasoni prin aşa-zisa luptă împotriva acestui virus (care în prealabil a fost creat în laborator la ordinul francmasonilor). Trebuie ştiut încă de pe acum că pentru a fi cu adevărat eficace împotriva unui virus, un vaccin eficient trebuie să fie specific. Noile virusuri care au fost fabricate de om fiind create în laborator, asemenea acelora care sunt fabricate la ora actuală pentru prepararea unui vaccin, sunt cel mai adesea mult mai instabile decât cele care au evoluat în mod natural de-a lungul miilor de ani. Tocmai din acest motiv, toate eforturile actuale care se vor realiza pentru prepararea unui aşa-zis vaccin nu sunt în realitate altceva decât praf aruncat în ochii celor naivi sau ignoranţi. Dincolo de toate acestea, motivaţiile reale ale planurilor diabolice ale francmasonilor rămân ascunse.

De asemenea este necesar să ştim că eficacitatea unui vaccin necesită ani de cercetări precum şi mai multe luni de controale atente şi de verificări care se fac în mijlocul populaţiei vizate. Toate informaţiile referitoare la efectele secundare sau accidentele terapeutice care sunt în unele situaţii provocate de acest vaccin trebuie să fie apoi adunate cu multă grijă. Credeţi că într-adevăr guvernul francmason al SUA sau industria farmaceutică vor putea strânge după aceea laolaltă toate aceste informaţii necesare, în contextul isteriei ce va fi provocată de această „pandemie” (epidemie generală) care în realitate va fi declanşată de aceia care au creat acest virus în laborator?

Vorbesc aici despre un dezastru sigur care va fi provocat în felul acesta de francmasoni, pentru că au mai existat anterior unele precedente. Este lungă lista vaccinurilor care au fost produse în fugă, şi care, de îndată ce au început să fie comercializate au avut o mulţime de consecinţe oribile asupra oamenilor. Putem aminti aici primul vaccin împotriva pestei (ciumei) porcine, vaccinurile contra poliomelitei, vaccinurile contra variolei, vaccinurile contra antraxului, vaccinurile contra hepatitei B şi cel mai recent, vaccinul împotriva maladiei Lyme, care a provocat invaliditate la aproape 750.000 de persoane în câteva luni, până să fie scos de pe piaţă de către autorităţi. În realitate toate aceste acţiunii criminale care s-au încheiat cu milioane de morţi urmăresc punerea în aplicare a sinistrelor planuri diabolice ale francmasonilor. Toate acestea vizează reducerea populaţiei acestei planete cu peste cinci miliarde de oameni. 

Majoritatea oamenilor sunt suficient de naivi şi ei ignoră faptul că toate vaccinurile conţin o mulţime de ingrediente secrete (care sunt intenţionat incluse în ele pentru a provoca moartea) care pot fi foarte nocive pentru sănătate şi chiar mortale. Putem aminti printre aceste ingrediente (care sunt în mod intenţionat introduse în ele) unele produse chimice foarte toxice cum ar fi mercurul, aluminiul, formaldehida şi formolul (care sunt folosite pentru conservarea cadavrelor). Astfel de vaccinuri mortale conţin în secret unele produse de natură genetică ce îi sunt străine omului, unele proteine cu un mare grad de risc care provin de la anumite specii de bacterii, de la unii viruşi sau de la unele animale despre care cercetătorii ştiinţifici corecţi şi cinstiţi afirmă că ele pot conduce la declanşarea anumitor afecţiuni grave ale sistemului imunitar sau pot provoca apariţia anumitor forme de cancer. Este evident că astfel de accidente mortale sunt în avantajul planului diabolic al francmasonilor de a reduce populaţia planetei cu peste cinci miliarde de oameni.

Dispunem la ora actuală de tot mai multe probe ştiinţifice indubitabile care demonstrează că adeseori vaccinurile duc la declanşarea şi manifestarea multor boli grave, cum ar fi autismul, oboseala cronică, fibromialgia, lupus-ul, scleroza în plăci, artrita reumatoidă, astmul, răceala plămânilor, felurite infecţii cronice ale urechii, diabetul de tip 1 şi multe alte boli.

Revista Business Week este de părere că achiziţionarea masivă de către guvernele care sunt penetrate în întregime de francmasoni a vaccinurilor nu face altceva decât să aducă profituri fabuloase feluritelor societăţi farmaceutice (care sunt controlate de francmasoni), cum ar fi Sanofi-Pasteur, Sanofi-Aventis sau Chiron. S-a declarat în mod repetat că Tamiflu, un aşa-zis medicament antiviral care este produs de societatea farmaceutică La Roche, ar fi eficace contra gripei aviare. Totuşi revista Business Week, care este şi ea controlată de francmasoni, a trecut sub tăcere faptul că nici eficacitatea şi nici caracterul benign ale medicamentului Tamiflu nu au fost până în prezent dovedite. Trebuie menţionat de asemenea că acest medicament despre care nu se ştie cât este de eficient provoacă totodată multe efecte secundare printre care amintim: greaţă, vărsături, diaree, bronşită, dureri gastrice, ameţeli, dureri de cap, etc.

În anul 1999, s-a descoperit că laboratoarele La Roche, (Hoffman-LaRoche) erau vinovate de înşelătorii în ceea ce priveşte furnizarea de vitamine pe piaţa mondială. Este de asemenea semnificativ faptul că firma La Roche (care este controlată de francmasoni) aparţine unei societăţi petrochimice şi farmaceutice care provine din firma I.G. Farben, care a fost unul dintre pilonii industriali ai Germaniei naziste, ea fiind unul dintre partenerii industriali ai lui Sanofi-Aventis şi ai Societăţii Merck. Această intreprindere a preluat cea mai mare parte din rămăşiţele economiei naziste, la sfârşitul celui de-al doilea război mondial. Cifra de afaceri a Societăţii Merck a scăzut puternic anul trecut, când ea a fost nevoită să-şi retragă de pe piaţă unul dintre medicamentele sale împotriva artritei, care s-a dovedit extrem de nociv, numit VIOXX, care a avut efecte devastatoare asupra acelora care şi l-au administrat. Firma farmaceutică Merck este de asemenea „celebră”, într-un mod trist, mai ales din cauza producerii primului vaccin contra hepatitei B, care ulterior s-a descoperit că este responsabil de declanşarea unei mari epidemii SIDA. Acest aspect cutremurător este conform cu rapoartele ştiinţifice pe care deja le-am publicat într-una dintre cărţile mele.

În cursul lunilor ce au urmat atacului de la 11 septembrie în Statele Unite, am reuşit în final să demonstrez că scrisorile care conţineau virusul anthraxului proveneau de fapt de la întreprinderile care produc arme bacteriologice, care încheiaseră contracte cu CIA şi care aveau de asemenea anumite legături cu serviciile secrete engleze, cât şi cu aceeaşi societate farmaceutică anglo-americană care a fost deja amintită de noi anterior. Acele scrisori care conţineau în ele virusul anthraxului au provocat în întreaga America o imensă stare de groază faţă de terorismul bacteriologic, spre mai marele profit al fabricanţilor de vaccinuri şi de produse farmaceutice, aceiaşi care sunt asociate astăzi tuturor celor care profită cu o imensă neruşinare de pe urma epidemiei de gripă aviară.

Confruntaţi cu astfel de stări de teroare care le sunt induse în mod artificial (prin intermediul campaniilor de presă si televiziune) pentru a fi manipulaţi, majoritatea oamenilor nu ezită sa renunţe la drepturile lor civile şi la libertăţile lor proprii. În America, votarea scandaloasei legi referitoare la aşa-zisa securitate naţională (Home Security Act) cât şi a unei legi similare în Canada, sunt exemple clasice ale acestei stări de derivă sociale şi ale acestei manipulări care este realizată în secret de francmasoni la scară mare pentru a conduce la o legislaţie forţată…

Despre autor:

Dr. Leonard Horowitz este un faimos expert internaţional în materie de sănătate publică, ştiinţe ale comportamentului, noi maladii şi terorism bacteriologic. Licenţiat la Harvard, el este membru al echipei de cercetători ai acestei Universităţi.
El este cunoscut pentru mai multe cărţi, dintre care una este deja best-seller. Titlul ei este:  „Virusuri emergente, SIDA şi Ebola – boli accidentale sau intenţionate?”. Această carte a permis deschiderea unei anchete oficiale în Statele Unite pentru verificarea adevărurilor zguduitoare pe care ea le conţine. Lucrările sale referitoare la riscurile grave care sunt asociate vaccinărilor au determinat deja cel puţin trei state din Lumea a Treia să-şi modifice politicile în ceea ce priveşte vaccinarea. El a avut ocazia să depună o mărturie memorabilă în faţa Senatului Statelor Unite cu privire la crearea virusului  SIDA în laborator la ordinele francmasoneriei mondiale.

Vă recomandăm de asemenea să citiţi:
Isteria aviară este mult mai periculoasă decât gripa
DEZVĂLUIRILE CUTREMURĂTOARE ale unui microbiolog referitoare la viruşii artificiali

12 mai 2006
yogaesoteric.net


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More