Fostul vicepreședinte al Pfizer răspunde „verificatorului de fapte” al Reuters, numindu-l „un pachet de minciuni”

Dr. Michael Yeadon a descris verificarea declarațiilor sale de către Reuters drept „prostie”.

Fostul vicepreședinte Pfizer și director științific Michael Yeadon a declarat pentru America’s Frontline Doctors (AFLDS) că un articol din Reuters de tip „fact checker”, care califică declarațiile sale ca fiind „dezinformare”, este „un amestec de oameni de paie și pură invenție”, spunând că articolul Reuters merită „respins ”.

Nu este prima dată când Reuters încearcă să-l discrediteze pe Yeadon prin intermediul „verificatorilor de fapte”, deși încercările din trecut au fost mai puțin curajoase. De această dată, Reuters l-a numit pe Yeadon „susținător anti-vaccin”, care „a făcut afirmații nefondate”.

Bazându-se pe o entitate care se numește „Meedan’s Health Desk, un grup de oameni de știință din domeniul sănătății publice care lucrează pentru a combate dezinformarea medicală online”, „verificarea faptelor” a Reuters abordează declarațiile lui Yeadon privind răspândirea asimptomatică, variantele, vaccinul covid-19 și utilizarea acestuia în timpul sarcinii.

„Verdictul” final al articolului încearcă să susțină că „persoanele infectate, dar fără simptome, pot răspândi coronavirusul; persoanele vaccinate sunt mai bine protejate, dar nu sunt 100% imune; cercetările arată că vaccinurile covid-19 sunt sigure și eficiente pentru adulți și femeile însărcinate.

Referindu-se la articol, Yeadon a spus: „Declarațiile narative care au fost susținute în mod repetat de autorități, care sunt un pachet de minciuni, sunt următoarele:

1. Transmiterea asimptomatică. Cu siguranță este o minciună. Ați văzut videoclipul în care Fauci afirmă că «întotdeauna o persoană simptomatică este cea care conduce o epidemie și niciodată persoanele fără simptome”?

Un medic OMS a spus exact la fel.

Există, de asemenea, un excelent articol de revistă revizuit de medici care arată că transmiterea domestică în cazurile asimptomatice a fost efectiv zero.

Totul se potriveşte cu declarațiile pe care le-am făcut și cu logica biologică.

2. Variante. Sunt pur și simplu idioți. Pot să arăt mai multe lucrări de bună calitate care demonstrează că celulele T de la o persoană convalescentă sau de la o persoană imunizată recunosc fiecare toate variantele disponibile la acel moment, din nou, așa cum prevăd principiile fundamentale ale imunologiei. Prostia din articolul lor despre anticorpi este ridicolă.

3. Vaccinuri. Nemernicii susțin de fapt că sunt sigure. I-am prins. Avem VAERS, Yellow Card și monitorizare EMA. Avem mecanisme de toxicitate. Avem multiple scrisori deschise către EMA (avertizând asupra cheagurilor de sânge) care au fost urmate imediat de retragerea vaccinurilor (pentru cheaguri de sânge).

4. Sarcina / fertilitatea. Nimeni sănătos la cap nu crede că administrarea tratamentelor experimentale femeilor însărcinate este altceva decât o imprudență. Mai ales atunci când testarea toxicității asupra funcției de reproducere este incompletă.”

Yeadon a continuat: „Dar pe lângă această prostie, există două dezvăluiri publice recente:

  • distribuția vaccinului în țesuturi la șoareci prezintă o concentrație foarte tulburătoare în ovare. Nimeni nu a studiat, așa că se presupune că aceasta se petrece și la oameni
  • s-a confirmat îngrijorarea noastră exprimată în petiția din decembrie 2020 către EMA cu privire la reactivitatea imunitară încrucișată între proteina spike și sincitina-1 umană. Foarte recent a fost publicată o lucrare care arată femei tinere care produc anticorpi împotriva sincitinei-1 în câteva zile de la vaccinare.”

Rezumând, Yeadon a concluzionat: „Bineînțeles că aceasta este o fraudă în totalitate. Imaginați-vă că numărul persoanelor din Marea Britanie care au fost de fapt ucise de virus, în loc să moară cu el, a fost de doar câteva mii; ați fi ieșit pe străzi cu torțe și furci.

Guvernele de pretutindeni au mințit, au mințit și au mințit despre fiecare dintre punctele narative centrale despre acest virus.

Efectul conformării la răspunsurile lor politice ridicole a fost de a scăpa și, probabil, de a distruge economic mai multe regiuni ale G20 și, de fapt, a crescut numărul de decese evitabile, nu în ultimul rând prin privarea de asistență medicală.

Toți acești oameni au nevoie să fie închiși în acea nouă unitate de înaltă securitate construită în viteză la Wellingborough, Northants. Cazurile prima facie împotriva a aproximativ o duzină de persoane din Regatul Unit justifică arestarea lor în așteptarea urmăririi penale.

Dacă aceste cifre sunt de același ordin de mărime și pentru alte țări, și nu există niciun motiv să presupunem altfel, atunci plaga este o înșelăciune de proporții fără precedent, iar aici au fost comise crime împotriva umanității la scară uriaşă”, a declarat Yeadon.

Citiți și:
Fostul vicepreședinte al Pfizer: „Dictatura covid a fost pregătită și repetată de ani de zile, ca niște manevre militare!”
Ex-vicepreședintele Pfizer, dr. Michael Yeadon și peste 160 de medici din întreaga lume, au avertizat Europa asupra pericolelor vaccinurilor covid

 

yogaesoteric
26 septembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More