FOTO. Cum arată buncărele în care se vor adăposti miliardarii în caz de atacuri nucleare sau dezastre naturale

 

Oamenii super bogaţi şi paranoici se pregătesc pentru dispariţia civilizaţiei prin achiziţionarea unor buncăre în valoare de milioane de lire sterline, scrie The Independent.

Complexul construit pe 15 etaje, sub pământ, este lăudat a supravieţui chiar şi după cele mai mari dezastre naturale, de la tornade, inundaţii, incendii de amploare, şi până la atacuri nucleare, scrie Mediafax, citând The Independent.

Situat în statul american Kansas, construcţia complexului a avut drept bază un siloz de rachete, construit de Corpul Inginerilor din Armata SUA.

Spre deosebire de cele mai multe apartamente, buncărele vin cu ziduri de beton groase de aproape 3 metri. În plus, acoperişul este capabil să reziste la vânturi mai mari de 500 de mile pe oră.

Mai mult, locuitorii acestor buncăre de lux vor avea un cinematograf, o sală de clasă, o piscină interioară şi spa, un centru medical de prim ajutor, un bar, un zid de alpinism, o sală de gimnastică şi o bibliotecă. În caz de atac al unor persoane care nu sunt membri ai buncărelor, va fi disponibilă o cameră cu arme şi muniţie şi un poligon de tragere. Buncărul îşi poate susţine proprietarii timp de cinci ani, prin creşterea peştelui tilapia şi a unor legume în sere hidroponice.

Primul set de apartamente a fost vândut înainte de terminarea construcţiei complexului, în 2012. Cel de-al doilea complex este rezervat în proporţie de 50%, iar construcţia va fi încheiată în toamna anului viitor. 

 

Citiţi şi:

Pregătiri deja acum pentru sfârşitul lumii

Un seif cu «Biblioteca pentru Apocalipsă» va fi pus în Norvegia alături de … «Banca de semințe pentru Apocalipsă»
 

yogaesoteric
4 august 2017

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More