FOTOREPORTAJ: Tabăra de meditaţie pentru Revelarea Sinelui

Peste o mie de yoghini, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi de peste hotare, au participat în perioada 28 decembrie 2013 – 4 ianuarie 2014 la Tabăra de meditaţie pentru Revelarea Sinelui Suprem Nemuritor (ATMAN), care s-a defăşurat la Braşov.
O sărbătoare a reîntâlnirii și a regăsirii de Sine, dar nu numai.
 

 

 

Tabăra, susţinută în mod subtil telepatic de Grieg, a fost coordonată de profesor yoga Nicolae Catrina, care a oferit, într-o manieră foarte clară, tehnici iniţiatice pentru Revelarea Sinelui, unele chiar în premieră. Zecile de întrebări care i-au fost adresate de participanți au primit răspunsuri detaliate.

 

 

 
Programul zilnic a inclus seminarii, mai multe ore de meditaţie și exemplificări ale unor stări spirituale model oferite de ghidul nostru spiritual, Grieg. Experiențele spirituale deosebite nu au întârziat să apară, cum mulți dintre cei prezenți au relatat.
 

 

 

 

 

 

 
 
Tabăra de Revelare a Sinelui Suprem Nemuritor (ATMAN) are loc în România de mai bine de zece ani. Au acces cursanţi yoga din ţară şi din străinătate, care trec în prealabil de o etapă de selecţie, ce testează capacitatea fiecăruia de a medita. Anul acesta, aspirația spirituală și elanul interior către Dumnezeu au fost cele mai importante criterii.
 

Foto: Mihaela Ghimiș, Mălin Oloier

yogaesoteric
17 ianuarie 2014

 
 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More