FOTOREPORTAJ: Tabăra Spirituală Yoghină de Vacanță Costinești 2015

În perioada 1 august – 6 septembrie 2015, la Costinești s-a desfășurat Tabăra Spirituală Yoghină de Vacanță ce a fost guvernată de Marea Putere Cosmică BAGALAMUKHI. Mii de yoghini din România și alte sute veniți din Europa, America, Australia și Asia s-au bucurat de un program foarte consistent, cu activități diverse care le-au prilejuit apropierea de Dumnezeu și de Sine prin practica milenară yoga.

Ca în fiecare an, meditațiile în spirală au atras cei mai mulți participanți.

 

 

 

 

 

 

 

 

Printre activitățile taberei s-au mai numărat două iniţieri distincte în MANTRA-e de comuniune cu Marele Avatar Krishna, iniţieri în MANTRA-e de comuniune cu Kalki Avatar, cu marele zeu Indra și cu tărâmul Svarga Loka; iniţierea în tehnica de accesare a stării de transă benefică romantică; meditaţii de comuniune cu diferite atribute ale lui Dumnezeu, dar și cu mari sfinţi, yoghini şi înţelepţi.

 

 

 

 

Participanții au putut, de asemenea, să aleagă dintre zeci de conferințe pe teme variate.

 

Printre activitățile care atrag an de an un număr mare de participanți sunt conferințele speciale pentru femei, pentru bărbați și mixtă – pentru femei și bărbați – în cadrul cărora au loc și exemplificările spirituale speciale susținute de profesorul de yoga Gregorian Bivolaru cu forță ocultă triplă.


 

Unul dintre cele mai apreciate evenimente ale taberei a fost concursul-spectacol Miss Shakti, la care au participat cele mai frumoase yoghine.


 

Unul dintre motivele care îi atrag pe aspiranți în taberele spirituale de vacanță este posibilitatea de a practica tehnici milenare la unison cu alți yoghini.

 

Mulți yoghini au ales ca în această vacanță să se bucure din plin de practica în natură.


 

 

 

 

 

 

 

 

Un eveniment cu totul extraordinar a avut loc în această tabără, în cadrul activităţilor deschise ale Mişcării Charismatice Teofanice: o manifestare spirituală la care au putut participa gratuit toți cei care au dorit, unde au fost cu putință „felurite vindecări miraculoase, unele transformări spirituale excepţionale, precum şi revărsări ale Graţiei dumnezeieşti.” În unele dintre fotografiile de la acest eveniment apar sfere luminoase.

 

 

În noaptea de 27 spre 28 august 2015 a avut loc un alt eveniment foarte important din programul taberei: meditația în spirală yang cu ocazia momentului de Hiatus. Înainte de meditaţie, participanții s-au bucurat de o surpriză: exemplificarea stării de aspiraţie pură, frenetică, nostalgică, exemplară către Dumnezeu, însoțită de focuri de artificii.

 

Tot pe 27 august a avut loc o meditație inedită, de evocare şi comuniune cu egregorul spiritual al Şcolii de Yoga MISA, susținută în mod subtil-telepatic de profesorul de yoga Gregorian Bivolaru. După această meditație, unii yoghini au împărtășit în scris experienţele lor spirituale excepționale care nu ar fi putut să aibă loc în absența cadrului unic oferit de această școală de yoga. Relatările lor vor fi cuprinse în al doilea volum al lucrării Dacă MISA nu ar fi existat… Cei care doresc să contribuie la alcătuirea acestui volum, pot trimite în continuare relatări pe adresa: redactie@yogaesoteric.net.

Foto: echipa foto-video MISA

yogaesoteric
23 septembrie 2015

1 Comentariu
  1. Aldea Mihaela spune

    Bună seara!
    În acest articol se amintește de o minunată exemplificare spirituală cu muzică ce a fost insoțită de focuri de artificii. A fost sublim, înălțator, copleșitor! Am reluat acea meditatie de mai multe ori ulterior, grație acestui site unde era oferită o înregistrare audio-video a momentului. Am reușit să retrăiesc, sa evoc astfel magia dumnezeiasca a acelui moment. Tare as vrea să mai pot face aceasta! Vă rog, dacă se poate, să repostati acea inregistrare pentru a o putea savura în mod meditativ si de acum inainte. Mulțumesc!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More