Manifestaţii împotriva vaccinului Gardasil pe străzile Columbiei

 

Pe 6 martie 2015, sute de părinţi de fete tinere, cunoscând problemele de sănătate ce apar după a doua doză de Gardasil, au defilat în oraşul Carmen de Bolivar pentru a atrage atenţia asupra gravelor probleme de sănătate cu care s-au confruntat fiicele lor în urma vaccinării.

Pe 8 martie 2015, odată cu defilarea care celebra ziua internaţională a femeii şi cu marşul pentru viaţă, părinţii din Carmen de Bolivar au fost susţinuţi şi de alţi cetăţeni care au manifestat la Bogota, Cali, Medelin şi Sincelejo.

Juan Carlos Jimenez Ramos, membru al Comitetului de părinţi ai fetelor din Carmen de Bolivar, a declarat că toate marşurile au fost axate pe următoarele cereri către guvern:
– să fie realizate studii care să evidenţieze cauza exactă a problemelor de sănătate care au afectat un număr atât de mare de persoane după administrarea vaccinului Gardasil, împotriva HPV;
– furnizarea unui tatament adecvat pentru cele 800 de fete cunoscute în prezent a fi afectate de probleme de sănătate în urma vaccinării;
– suspendarea utilizării acestui vaccin în Columbia până când problemele legate de siguranța administrării vaccinului vor fi rezolvate.

La aceste manifestații, multe fete tinere au defilat pe străzi în scaun rulant. Autorităţile sanitare guvernamentale au refuzat până în prezent să acorde atenția cuvenită problemelor care au apărut în jurul vaccinului Gardasil, și elimină toate posibilităţile de stabilire a adevăratului diagnostic, care ar conduce la punerea la punct a tratamentului pentru aceşti copii. În mod curios, autorităţile sanitare afirmă că vaccinul nu are nimic de-a face cu aceste îmbolnăviri, care s-ar datora de fapt unui sindrom psihogen în masă!


Citiţi şi:

Campania criminală de vaccinare cu Gardasil şi Cervarix vizează depopularea prin sterilizare

Dezvăluiri șocante despre industria farmaceutică: în realitate, nu se știe cu certitudine dacă și cum funcționează un vaccin!


yogaesoteric
23 septembrie 2015

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More