Francmasoneria foloseşte cunoştinţe esoterice în scopuri malefice

 

Ultima campanie de presă declanşată de Adevărul la comandă masonică se află sub influenţa lui Marte

 
de Emilia Kareva
 


Campaniile de denigrare şi distrugere a şcolii româneşti de yoga MISA şi a mentorului său Gregorian Bivolaru sunt comandate din umbră de gruparea satanică masonică. Francmasonii manipulează din umbră presa şi televiziunile, dezinformând sistematic şi incitând la ură şi violenţă gratuită.

 
La o simplă analiză a ultimei campanii de presă purtate de cotidianul Adevărul împotriva MISA, se pot observa manevrele oculte ale francmasonilor care controlează mass-media. Articolele mincinoase şi calomnioase despre MISA au fost publicate cu o anumită periodicitate, în ultimele două zile de marţi ale lunilor mai şi iunie. Integrarea specifică a zilei de marţi este sub sfera de forţă a planetei Marte, care este asociată în astrologie cu forţa războiului, a discordiei, a atacurilor prin surpriză. Aceasta este o dovadă în plus a faptului că masoneria a acţionat prin marioneta sa, cotidianul Adevărul pentru a obţine anumite efecte distructive.
 
Există nenumărate exemple de-a lungul istoriei în care anumite momente astrologice au fost folosite de către fiinţe iniţiate din francmasonerie pentru a crea unele rezonanţe malefice. Francmasoneria este o grupare satanică planetară care a folosit şi foloseşte în scopuri criminale, malefice anumite cunoştinţe esoterice despre forţele oculte ale naturii.
 

Sub semnul Scorpionului

 
Francmasoneria foloseşte energiile iadului şi neîntâmplător întreaga grupare satanică masonică se află sub semnul Scorpionului, aspect evidenţiat de Juri Lina în cartea sa „Sub semnul Scorpionului”.
 

Al optulea semn zodiacal, Scorpionul, guvernat de Marte şi Pluto, este semnul crimei, distrugerii şi morţii. Influenţa semnului astrologic al Scorpionului implică şi controlul financiar şi deţinerea puterii în detrimentul celorlalţi – cum este cazul organizaţiilor secrete, al mafiei şi al grupărilor criminale, ostile oricărei forme de spiritualitate autentică.

 
Masonii utilizează cu abilitate şi viclenie fiecare conjuctură astrologică pentru a provoca un veritabil viol psihic al mulţimilor, declanşând curente de ură, de animozitate şi răutate, care sunt astfel direcţionate către cei pe care ei îi atacă.
 
Un exemplu semnificativ este faptul că acţiunile lui Hitler erau programate astfel încât să se desfăşoare în zilele cu lună plină. Acest aspect nu era deloc întâmplător, pentru că atunci fiinţele umane erau extrem de receptive la aceste influenţe malefice.
 

Naşterea Uniunii Sovietice

 
Imperiul Sovietic a fost înfiinţat la ora 2 şi 4 minute dimineaţa, în data de 8 noiembrie 1917, în capitala Rusiei, Petrograd. În termeni astrologici, Soarele era exact în centrul semnulului Scorpionului. Astfel, Scorpionul poate fi privit ca simbol şi păzitor al puterii sovietice.
 

Acest moment a fost calculat şi aşteptat, lucru care confirmă că era deosebit de important. Faptele istorice ne arată că puterea a fost cucerită de bolşevici încă din 3 noiembrie, dar bolşevicii au început celebra revoluţie în seara zilei de 7 noiembrie. Nici un istoric nu a putut explica logic de ce bolşevicii au aşteptat atât de mult pentru a ocupa palatul de iarnă din Petrograd.
 
Elita care a condus revoluţia, formată din 10 bărbaţi dintre care cel puţin despre jumătate se ştie precis că au fost francmasoni cu grade foarte mari, a fost responsabilă pentru spectacol. Istoricii relatează că asaltul Palatului de iarnă s-a făcut cu ochii pe ceas şi a fost realizat exact la ora 2:04. Chiar prima frază rostită de cei care au condus acest asalt a fost „V-a sosit timpul!”.
 
Aceasta arată că bolşevicii francmasoni erau iniţiaţi în secretele astrologiei. Pentru a-i împiedica pe alţii să utilizeze astfel de cunoştinţe, bolşevicii au declarat imediat că astrologia este o superstiţie fără de valoare.
 

Uniunea Europeană şi Uniunea Sovietică- surori gemene

 
Uniunea Europeană a fost creată tot sub semnul Scorpionului, pe 1 noiembrie 1993. Există o serie de asemănări izbitoare între Uniunea Sovietică şi Uniunea Europeană:
– Parlamentul European este doar un organ care are rol de sfătuitor, fără puteri legislative. Nici Parlamentul Uniunii Sovetice nu avea nici un fel de putere legislativă.
– Consiliul UE este dependent de propunerile comisiilor europene, pentru a lua decizii. Consiliul ministerial al Uniunii Sovietice era de asemenea incapabil să ia decizii fără directivele Politburo, forma centrală de guvernare a Partidului Comunist.
– În UE comisiile europene sunt cele care au puterea reală şi pot lua decizii cu doar 8 din 17 membrii prezenţi. Deliberările nu sunt publice. În Uniunea Sovietică organul suprem al partidului comunist Politburo avea în mod normal 15 membri şi deţinea de fapt puterea reală. Deliberările lui erau secrete.
– Pe 1 nov 1993, când a fost înfiinţată UE, preşedintele comisiilor europene, Jacques Delors – un socialist francmason – a primit mai multă putere decât guvernele statelor membre. Toţi candidaţii pentru posturile de comisari europeni au fost aprobate de preşedinte. În Uniunea Sovietică secretarul general al Politburo deţinea de asemenea puterea totalitară.
– Aşa cum mulţi oficiali europeni de rang înalt sunt francmasoni sau membrii ai unor reţele de crimă organizată, o serie de înalţi funcţionari ai partidelor Uniunii Sovietice făceau parte din lojele masoneriei roşii şi erau membrii ai unor organizaţii criminale.
 

Război declanşat de lună plină

 

De-a lungul timpului, masoni de rang foarte înalt, cu diverse funcţii importante, au folosit frecvent cunoaşterea astrologică pentru a-şi întări poziţiile.
 
Un exemplu grăitor este cel al masonului de grad înalt François Mitterand, devenit preşedinte al Franţei, care a găsit cea mai potrivită dată pentru a plasa referendumul despre tratatul de la Maastricht. Acest tratat, care este formal Tratatul de constituire a Uniunii Europene, a fost semnat în 7 februarie 1992 în Maastricht, Olanda între membrii Uniunii Europene si a intrat în vigoare la 1 noiembrie 1993. El a dus la crearea Uniunii Europene şi a fost rezultatul negocierilor pentru unificare monetară şi politică. Ratificarea tratatului s-a realizat cu mare dificultate în majoritatea statelor. În Franţa referendumul a fost la limită, doar 51,05% dintre votanţi fiind pentru. În Danemarca acest tratat a fost respins, iar în Anglia după experienţele anterioare poporul nici nu a mai fost întrebat, ratificarea făcându-se de către Parlament. Era cunoscut că Mitterand cunoştea foarte bine astrogramele diferiţilor membrii ai guvernului socialist de la aceea vreme.
 
Un alt exemplu este masonul George W. Bush, preşedintele SUA, care în data de 18 martie 2003 (exact în ziua în care se celebrează arderea pe rug al lui Jacques de Molay, Marele Maestru al Templierilor şi se reînnoiesc jurămintele de răzbunare a morţii lui),  zi în care era şi lună plină a declarat război Irakului.
 

Marte – aducătorul războiului

 

În acest context, se va putea înţelege mai profund semnificaţia faptului că primele două articole din Adevărul, au fost publicate marţi în 23 şi 30 mai, iar celelalte două marţi 20 şi 27 iunie. Ziua de marţi, care este guvernată de planeta Marte este aleasă tocmai pentru a se folosi efectele pe care le implică influenţa subtilă a lui Marte.
 
Planeta Marte, considerată Micul Malefic (Saturn este Marele Malefic) mai este numită şi „aducătorul războiului” fiind asociată cu zeul roman al războiului Marte. Marte este guvernatorul zodiilor Berbec şi Scorpion, iar elementul caracteristic este focul. Principiul lui Marte este întodeauna distructiv. Pe lângă tendinţele distructive manifestate de sfera de influenţă a lui Marte, alte caracteristici ale sale sunt tendinţele care se opun vieţii şi libertăţii.
 
Neîntâmplător este şi faptul că această campanie de presă a fost declanşată la sfârşitul lunii mai, la scurt timp după încheierea taberei spirituale de la Herculane. Motivul real care stă la baza acestei campanii este cartea care a fost oferită cadou participanţilor la Simpozionul Internaţional de Yoga, Herculane 2006, „Dezvăluiri uluitoare despre modul în care este afectată România de gigantica conspiraţie internaţională a Noii Ordini Mondiale” de Valentin Manoliu.
 

Dezvăluiri supărătoare

 

Iată ce afirmă Valentin Manoliu în această carte: „După cum se poate vedea, în cazul lui Gregorian Bivolaru, membri ai serviciilor secrete româneşti şi străine execută nişte ordine care au fost date de către francmasoni cu funcţii de răspundere care s-au infiltrat în instituţiile cheie ale statului român. Aceşti conducători francmasoni au acţionat şi acţionează din umbră împotriva lui Gregorian Bivolaru şi a Şcolii de Yoga MISA, pentru a reuşi cât mai repede destrămarea şi desfiinţarea acestei şcoli, care i-a deranjat şi îi deranjează foarte mult”.
 
 
 

yogaesoteric

31 iulie 2006

 
Citiţi şi:
Memoriul Doctorului Horowitz „Virusul maladiei SIDA a fost fabricat în laboratoarele americane” 

Infectarea criminală intenţionată cu SIDA în România 

Articolul dr. Leonard Horowitz „Reflecţii zguduitoare asupra unei epidemii programate care a fost ordonată din umbră de către francmasoneria mondială

Gripa aviară: O pandemie care este diabolic programată din umbră de către francmasoni 
 
 

Informaţii despre francmasonerie şi planurile sale criminale găsiţi şi pe site-urile următoare:

http://www.conspiracyarchive.com/

http://conspiracy.top-site-list.com/

http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/13_33_freemason_sig.htm

http://www.gaiaguys.net/masonic-degrees.htm

http://www.publiceye.org/tooclose/masons.html

Vă invităm să parcurgeţi cât mai multe dintre aceste informaţii pentru a vă pune la curent cu planurile diabolice a masoneriei şi a informa şi pe alţii despre aceste realităţi zguduitoare, adevăruri care sunt interzise în presa cenzurată, controlată de francmasoni.
 

Bibliografie:
„Dezvăluiri uluitoare despre modul în care este afectată România de gigantica conspiraţie internaţională a Noii Ordini Mondiale” – Valentin Manoliu, Bucureşti 2006
„SIDA şi Ebola, virusuri emergente” – dr. Leonard Horovitz
„Power Planets – A manual for Human Empowerment” – Luisa De La Lama, SUA 1993
„Lecture Karmique du Zodiaque” – Irene Andrieu, Monaco 1995
„The Lesser Malefic” – Prier Wintle, artoicol publicat în revista „Considerations”, NR.V, ianuarie 1998
“What is a Horoscope?” – Alan Leo
„Under the Sign of the Scorpion” – Juri Lina
„Architects of deception” – Juri Lina
„The Octopus: Europe in the Grip of Organised Crime” – Brian Freemantle (London 1995)
„Say NO! To the New World Order” – Allen Gray, California 1987
„The X Razs in Freemasonry”, A. Cowan, London 1901
„History of the Order Illuminati”, Leopold Engels, Berlin 1906
„The Secrets of Freemasonsery” – V. Ivanov, Moscoca, 1992
„Freemansonery and the Russian Revolution”, Grigori Bostunich, Moscow 1995
„The Occult Roots of Nazism”, Nicolas Goodrick-Clarkel, St. Petersburg, 1993
„Hitler’s War”, David Irving, Londra, 1977
„Freemasnoery and the Birth of Modern Science”, Robert Lamas, Gloucester, 2002
„Russia’s Crown of Thorns: The Secret History of Freemasonery 1731-1996” – Oleg Platonov, Moscova, 2000

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More