Franţa a ales ca preşedinte «centrist» un bancher artificial şi o creatură elitistă bizară

A uitat să ne spună în alegeri despre activitatea îndelungată la Rothschild Investment şi că a fost participant activ la întâlnirile Grupului Bilderberg

Dacă media, în mod intenţionat, a găsit de cuviință să scoată în evidenţă un aspect hilar – diferenţa de 25 de ani dintre Macron şi soţia lui cu mult mai bătrână, aceeași media nu a amintit faptul că Macron este strâns legat de grupurile financiare internaţionale construite de Rothschild, care au pus în genunchi economia mondială.

Oare putem accepta ce ni se spune, că acest președinte, Emmanuel Macron, este centrist, atâta timp cât face parte din echipa Rothschild? Cum poate fi el centrist atâta timp cât a jefuit şi dezechilibrat alături de mentorii lui de la Rothschild Investment, o întreagă economie mondială, fiind şi protejatul lui Rothschild?

Macron a fost student la Filozofie, bancher în domeniul investiţiilor (care am văzut unde a adus economia Franţei şi cât de „eficiente” au fost) şi în final Ministrul Economiei, care a colapsat la toţi indicatorii.

Ceea ce este surprinzător, este faptul că el nu a ținut discursuri tipic politice ca alţi candidaţi, el alegând altfel şi cuvintele şi aşezarea lor în frază, dorind să lase a se înţelege că este ultimul francez de calitate ireproşabilă care poate duce steagul UE mai departe şi poate repara un dezastru pe care nici cei care l-au creat nu au crezut că poate fi de această amploare.

Siguranţa lui Macron în discuţii, fără a avea susţinerea niciunuia dintre partidele tradiţionale francez care s-au perindat la putere în ultimii 60 de ani, arată destul de bizar, dar să vedem din ce zonă vine atât Macron cât şi discursul lui politic şi încrederea în el însuşi.

Cine este în spatele lui, dacă partidele tradiţionale nu îl recunosc ca partener politic?

Financial Times scria: „Emmanuel Macron’s Rothschild years make him easy election target”. Deci faptul că a lucrat o perioadă lungă pe „moşia” lui Rothschild, l-a făcut pe Macron un candidat redutabil şi cu cele mai mari şanse de a fi ales preşedinte… După cum citim în Financial Times, Macron a fost sub oblăduirea lui Rothschild chiar din prima zi de când a aterizat în grădina acestui aşa-zis bancher negru, din 2008.
La primul contact, FT arată că Macron a fost întrebat: „Eşti conştient că tranzacţiile şi mecanismele bancare nu reprezintă aici un loc de muncă?”, după care a mai fost întrebat: „Eşti conştient că Rothschild Invetsment nu reprezintă o bancă oarecare?”, după cum a declarat un martor prezent la discuţie.

Deci, contrar a ceea ce arată media jewmericană, care îl categoriseşte pe Macron ca fiind Cavalerul Alb care va salva Franţa, realitatea arată cu totul altfel…

Macron a fost extrem de servil pe „tarlaua” lui Rothschild, după cum a declarat un amic şi fost coleg al lui, el spunând în permanenţă, dacă era sau nu nevoie, „Mulţumesc”. De ce ascunde Macron acest lucru? În loc să se uite pe contabilitatea marilor corporaţii, Macron întreba mereu şi cerea informaţii dintre cele mai diverse, cei de la Rothschild afirmând că nu ştia elementele principale financiare şi modul cum acţionează ele. Macron era lipsit de cunoștințe financiare tehnice şi vocabularul specific, după cum declară colegii lui în interviul din FT şi unii dintre ei care lucrează la o altă bancă franceză infractoare internaţională, BNP Paribas.

Macron a uimit anturajul său prin salturi enorme şi neaşteptate în poziţii profesionale, având un rol determinant în achiziţia diviziei de alimente a lui Pfizer de către Nestle.

Totul converge către a ne arăta că Macron este o creaţie elitistă şi nu are nicio legătură cu centrul politic.

În 2010, Macron a oferit consultanță fără bani publicaţiei Le Monde, care era pusă la vânzare, pentru ca mai târziu să se afle că Macron era în relaţii foarte bune cu cei ce licitau pentru cumpărarea lui Le Monde, după cum arată FT.

Macron a frecventat întâlnirile Grupului Bilderberg, fiind participant activ, ceea ce lămureşte siguranţa pe care el o are în politică.

Din datele prezentate pe Wikipedia, Macron pare şi mai enigmatic. El a fost crescut într-o familie ateistă, dar a fost botezat la biserica Romano Catolică, la cererea lui, la vârsta de 12 ani. Cum poate fi posibil ca un copil de 12 ani să realizeze perceptele religioase şi să decidă singur că trebuie să fie botezat la biserica catolică?

La vârsta de 15 ani, după ce el l-a descoperit pe Iisus, a decis să seducă profesoara lui din liceu care era mai în vârstă cu 24 de ani decât el, căsătorită şi cu trei copii. La numai 39 de ani, Macron este cel mai tânăr preşedinte al Franţei, iar soţia lui, Brigitte Trogneux, a împlinit 64 de ani. Dacă Macron ar fi fost o tânără fată de liceu şi ar fi fost sedusă de un profesor bărbat cu trei copii acasă şi căsătorit, presa ar fi turnat tone de cerneală peste acest eveniment de o moralitate îndoielnică.

Macron este un politician creat – aşa cum capitaliştii creează valoare prin bani tipăriţi – creat ieftin în vederea ajutorării bancherilor care vor în continuare să jefuiască omul de rând şi să fure de pe fundul sacului. Macron este 100% artificial, dar asta nu l-a împiedicat să ajungă președintele Franței.

Oare aşa arată un centrist? Un centrist în politică se presupune ca manifestă echilibru şi dorește să îl construiască. O poate face Macron din poziţia de participant la întâlnirile Grupului Bilderberg? Poate Franţa nu va fi cea care va bate cuiul final la coșciugul UE, însă Italia are cele mai mari şanse să o facă.

Citiți și:
Franța: secretele teribile din spatele lui «Rothschild» se manifestă prin Macron
Victoria lui Macron: primul pas spre Frexit!

yogaesoteric
17 iunie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More